|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

S paro lahko uničite kar 99,9 odstotka bakterij!

PR, 29.4.2021
Kakovostna parna postaja ni primerna le za likanje, temveč tudi za čiščenje in razkuževanje. Predvsem otroških oblačil in igrač, občutljivih tkanin, vzglavnikov in jogijev.

image
Visokokakovostna parna postaja s pametnim samodejnim izpustom pare pomeni zagotovljeno brez prežganin, brez nastavljanja temperature in vedno s pravšnjo mero pare. (Foto: Arhiv)
/11


Pranje veliko otroških oblačil in plišastih igrač, občutljivih tkanin ter vzglavnikov in odej ni možno na višjih temperaturah.

Kar pomeni, da takšno pranje ne le, da ne odstrani vseh madežev, temveč prav tako nima želenega učinka na številne bakterije in viruse, ki se jim v družinskem domu ne moremo izogniti.

Kar še toliko bolj velja za jogije, ki jih ne moremo stlačiti v pralni stroj in nanje - ter na vse mikroorganizme, ki živijo na njih - po navadi kar raje pozabimo.

Kako se torej učinkovito in zdravo lotiti teh mini nepredipravov, da bomo otrokom ter vsem v družini omogočili zares zdravo bivanje v zares čistem domu?

 

Izkoristite moč pare

Ste vedeli, da lahko s pomočjo pare uničite kar 99,9 odstotka vseg bakterij? Kot je pokazal test s parno postajo  Philips PerfectCare Elite Plus, ki so ga v neodvisni ustanovi izvedli na bakterijah Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 in Canidia albicans ATCC 10231, je že enominutni izpust pare dovolj, da se uniči 99,9 odstotka vseh bakterij.

Kakovostna parna postaja namreč ni primerna le za likanje, temveč tudi za čiščenje in razkuževanje. Tako namesto, da občutljiva oblačila, igračke, posteljnino in blazine (pre)pogosto peremo, je dovolj, če jih le osvežimo in prekužimo s paro oziroma parno postajo z dovolj zmogljivim izpustom pare.
 

Philips PerfectCare Elite Plus

To pride še kako prav pri jogijih, ki jih drugače doma sploh ne moremo tako dobro očistiti in prekužiti. Na čiščenje s paro prisega tudi mama, blogerka in lastnica blagovne znamke Méra Collection Adrijana Dimec, ki v spodnjem videu prikaže, kako lahko s parno postajo očistite ter prekužite vzglavnike, posteljnino in jogi.

 


Zdrava zaščita za občutljive novorojenčke in dojenčke

Novorojenčki in dojenčki so še toliko bolj občutljivi na morebitne nevarne mikroorganizme v okolju. Pa tudi agresivna pralna sredstva, ki skupaj z visokimi temperaturami ne denejo dobro niti otroškim oblačilom. 

 

Philips PerfectCare Elite Plus

Prav zato uspešna modna blogerka in mamica Eva Ahačevčič Pakiž oblačila svoje dojenčice rajši kot prekuhava v pralnem stroju, te opere na nizki temperaturi, po pranju pa jih prekuži z veliko bolj učinkovito paro. Tako so oblačila njene male princeske varna, hkrati pa bolje ohranjena, tako da bodo dlje časa na voljo za uporabo, mami Eva pa bolj mirna.

 

 

Na kaj je treba paziti pri nakupu parne postaje?

Če želite optimalno izkoristiti čistilno in razkuževalno moč pare, je pomembno, da imate zares kakovostno parno postajo, ki mora zadostiti naslednjim pogojem:

1) Dovolj močan izpust pare. Močan in neprekinjen izpust pare je z lahkoto kos tudi najdebelejšim tkaninam, saj lahko dodatni izpust pare usmerite natanko tja, kjer ga potrebujete, in tako enostavno odstranite tudi najtrdovratnejše gube. Dodaten izpust pare pride zelo prav tudi pri navpičnem likanju s paro za osvežitev oblek in zaves.

2) Zagotovljena varnost pred zažganimi oblačili. Si predstavljate likalnik, ki ga lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilu ali likalni deski in se vam nič ne zažge? Tehnologija OptimalTEMP parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus vam zagotavlja prav to - da z njenim likalnikom ne boste nikoli prežgali nobenih tkanin, ki jih je mogoče likati. Oblačila se vam po likanju prav tako ne bodo svetila.

3) Brez prilagajanja temperature. Ko si mama, je včasih dragocena prav vsaka minuta. Tudi tista, ko moraš čakati, da se likalnik segreje ali ohladi na primerno temperaturo, da ne uničiš oblačila. S tehnologijo OptimalTEMP parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus boste lahko končno likali vse od jeansa do svile brez nastavljanja temperature in izbiranja nastavitev. Tako boste prav vedno pripravljeni na likanje katerekoli tkanine. Tudi, ko boste imeli le nekaj minut za likanje. 

4) Pametni samodejni izpust pare. Pametni senzor DynamiQ parne postaje Philips PerfectCare Elite natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika, ter zagotavlja zmogljiv izpust pare, ko ga najbolj potrebujete. Da je likanje zares preprosto in so rezultati hitreje tu. Tako vam bo ostalo več časa za igro z otroki in zabavnejše družinske aktivnosti. 

5) Visokokakovostna in odporna likalna plošča. Uničena oblačila in spraskana likalna plošča so najbolj nezaželeni stranski učinki likanja. Likalna plošča T-ionicGlide, s katero se lahko pohvali likalnik parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus , je Philipsova najboljša likalna plošča, ki zagotavlja vrhunsko drsenje in največjo odpornost proti praskam. Osnova iz nerjavnega jekla je namreč dvakrat trša od običajne aluminijaste osnove, patentirana šestplastna prevleka z naprednim titanovim slojem pa gladko drsi, zato omogoča najhitrejše rezultate.

6) Lahek likalnik. Povprečna gospodinja za likanje porabi kar nekaj ur v tednu, mesecu in letu. Zato je pomembno, da je likalnik lahek in udoben za uporabo. Likalnik parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus je neverjetno lahek in omogoča zares udobno uporabo, saj gladko drsi in ne obremenjuje zapestja. Ker je tako zelo lahek, je primeren tudi za enostavno in učinkovito navpično likanje s paro zaves in visečih oblačil.

7) Zaščita pred vodnim kamnom. Proizvajalci parnih likalnikov uporabnike opozarjajo, da redno odstranjujejo vodni kamen, saj s tem zaščitijo likalnik, podaljšajo njegovo življenjsko dobo in zagotovijo najboljše delovanje pare. Vrhunski sistem Easy DeCalc Plus parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus vodni kamen neprekinjeno zbira, indikator in zvočni signal pa vas obvestita, ko morate izprazniti posodo.

8) Dovolj velika in snemljiva posoda za vodo. Za sproščeno in zares udobno likanje s paro je zelo pomembna tudi dovolj velika in snemljiva posoda za vodo. 1,8-litrska prozorna posoda parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus omogoča kar do dve uri neprekinjene uporabe. Ko je posoda za vodo prazna, vas na to opozori tudi poseben indikator.

 

Likalnik  parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus se je v izpustu pare (standard IEC60311) v primerjavi z desetimi najbolje prodajanimi sistemskimi likalniki že aprila 2017 dokazal kot najhitrejši in najzmogljivejši likalnik na svetu.

Sedaj je ta likalnik še boljši, saj se lahko pohvali s pametnim samodejnim izpustom pare, kar pomeni zagotovljeno brez prežganin, brez nastavljanja temperature in vedno s pravšnjo mero pare. In to tudi ob izjemno močnem izpustu pare, ki uniči kar 99,9 odstotka bakterij!

 

Več informacij o parni postaji Philips PerfectCare Elite Plus najdete na tej povezavi.

 

Philips PerfectCare Elite Plus

temskimi likalniki; preizkušeno aprila 2017.
**Test izveden v neodvisni ustanovi na bakterijah Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 in Canidia albicans ATCC 10231, pri čemer se je upošteval čas uporabljene pare za 1 minuto.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
34
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
10
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
8
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
7



Necepljenega otroka ne morete vpisati v vrtec
Javni vrtci in javno sofinancirani programi zasebnih vrtcev morajo zavrniti vpis necepljenih otrok, razen v nekaterih pr...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?