|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Še tri srečnice z vstopnicami za Arboretum

Uredništvo Ringaraja.net, 30.7.2019
Zaključen je drugi krog naše tradicionalne nagradne igre Arboretum. Preverite, kdo so novi trije srečneži, ki bodo svoje družine brezplačno odpeljali v čudovit Arboretum Volčji Potok?

image
Kdo so srečne tri družine, ki gredo v Arboretum? (F: M. Račevski)
/11


Pa je za nami še drugi krog nagradne igre Osvoji družinsko vstopnico za ARBORETUM!, v kateri ste se spet lahko potegovali za super nagrado: družinsko vstopnico za Arboretum Volčji Potok, ki vse družinske člane popelje na ogled, sprehod in igro po čudovitem parku pod Kamniško - Savinjskimi Alpami, kjer se boste vsi prav zares lahko naužili lepot in doživeli eno pravo zeleno dogodivščino.

 

Veliko vas je preizkusilo srečo, ki je bila tokrat na strani naslednjih treh izžrebank:  

 

1) Eva Dobovičnik

2) Nadja Mijatovic

3) Eva Obreza

 

Iskrene čestitke! Z vstopnico boste lahko vse svoje družinske člane brezplačno peljali na ogled čudovite narave Arboretuma Volčji Potok in prepričani smo, da vas čaka en čudovit družinski dan.  


Preverite svoje e-nabiralnik in nam čim prej pošljite zahtevane podatke, ki so pogoj, da boste lahko izkoristili nagrado.

 

Želimo vam odlično zeleno dogodivščino!

 

 

 

NE SPREGLEJTE!

Še zadnjo možnost tega poletje imate, da si priigrate nagrado in z družino brezplačno obiščete Arboretum Volčji Potok.

Za vstopnico se lahko potegujte še v tretjem krogu. Tretji krog se začne 5. avgusta in bo trajal vse do vključno 25. avgusta 2019. Podelili bomo še 3 družinske vstopnice za enkraten obisk Arboretuma, ki jo boste nagrajenci lahko kot družina (največ dva odrasla ter predšolski in osnovnošolski otroci) vnovčili kadarkoli do konca leta 2019. 

Redno spremljajte Ringaraja.net in 5. avgusta se vam bo na naši strani spet pojavil nagradni kuponček, ki ga morate izpolnite za sodelovanje v nagradni igri.

 

In še dobra novica: tudi če ste že sodelovali, lahko sodelujete še enkrat in mogoče bo prav letošnji avgust vaš srečni mesec.

 

Se veselimo vaših prijav! ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kdaj se odločiti za poslikavo obraza?
Starši v iskanju popestritve zabave za otroka raziskujejo različne ideje. Poleg animacije otrok, je poslikava obraza pri...
19
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
6
Oslovski kašelj - kako ravnati?
Oslovski kašelj je zelo nalezljiva bolezen, ki jo povzroča bakterija. Bolezen je dobila ime po značilnem kašlju, ki spom...
6
Besede, ki jih morate kot starši uporabiti...
Kar otroku govorimo starši, ostane za vedno, zato preverite, katere stvari morate otroku izreči čim večkrat.
5



Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?