|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Preizkusite ta trik, če želite iskren nasmeh otroka na fotografijah

Uredništvo Ringaraja.net, 5.10.2023
Je tudi vaš otrok na fotografijah običajno bolj kislo nasmejan? Preizkusite trik očeta, ki je ugotovil, kako malčka prepričati v iskren in širok nasmeh, ki ga boste lahko ujeli na fotografijo.

image
To je rešitev za nasmejane fotografije otroka. (Freepik.com)
/11


Veliko staršev je navdušenih nad idejo očeta Adama Perryja, potem ko je ta delil trik za naravni nasmeh svojega sina na fotografijah. 37-letni oče je svojega sina fotografiral na prvi šolski dan, rezultat pa objavil na Twitterju s kratkim pojasnilom dveh posnetih fotografij: »Moj sin, ko mu rečem, naj se nasmehne, in ko vzkliknem 'kakec'«.


Čeprav je fant na obeh fotografijah videti ljubek, je njegov nasmeh na prvi nekoliko umeten in napet. Na drugem ima bolj naraven nasmeh in odprta usta, vse zato, ker ga je oče uspel nasmejati z eno samo besedo.


Objava je v tednu dni zbrala skoraj 300.000 všečkov, mnogi v komentarjih pa so ocenili, da je ideja zelo uporabna.


fotografiranje otroka

(FOTO: Posnetek zaslona/Twitter)


»Če se tvoj otrok na fotografiji iskreno smehlja, si mojster starševstva«, »To je torej je skrivnost dobre fotografije«, »Lahko bi postali šolski fotograf«, so zapisali nekateri, drugi pa priznali, da jim je dal odlično idejo za fotografiranje otrok v bodoče.


"Moj sin ima vedno najbolj smešen nasmeh, ko se preveč trudi. Na neki točki sem dobil idejo, da bi zavpil 'kakec' in fotografija je bila vsakič veliko boljša. V tem primeru je bila primerjava precej drastična, zato sem moral deliti," je rekel Perry v oddaji Good Morning America.


Pravi, da dobiva ogromno povratnih informacij od ljudi, ki so preizkusili trik in končno imajo odlične slike svojih otrok, kar je zanj dokaz, da je uspel pri svojem poslanstvu in pomagal drugim.


VIR: Index.hr/Ringeraja.ba

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Družinski izlet v neznano
Starši smo sicer vodje družine, pa vendar lahko vodenje kdaj načrtno prepustimo otrokom. Zakaj se ne bi ta vikend odprav...
4
Geoss
Geometrično središče Slovenije (Geoss) je težiščna točka države, če si jo predstavljamo kot geometrijski lik. Zemljepisn...
4
5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
4
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
4



Družinam prijazni hoteli
photo
Glavna značilnost družinskih hotelov je, da so tako storitve kot hotelska infrastruktura prilagojene družinam in še pose...
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?