|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tako izgledajo sobice slavnih otrok!

Uredništvo Ringaraja.net, 18.11.2018
Kako so otroške sobe opremili Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Cristiano Ronaldo in Jamie Oliver? Preveri v članku!

image
Bi rekli, da so to sobice slavnih in zelo bogatih ljudi?
/11


Če nas že "navadne" mame pogosto zanese, ko gre za opremo otroške sobe, je ta skušnjava še gotovo večja pri slavnih in bogatih starših, kot so Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Cristiano Ronaldo in Jamie Oliver.

Tudi vas zanima, kako izgledajo otroške sobice njihovih slavnih otrok? Morda si pa izposodite kakšno njihovo dobro idejo.

 

Postelja na drevesu

 

Slavni šef Jamie Oliver ni ljubitelj naravnega in zdravega le, ko gre za kuhanje, temveč sledi naravi tudi, ko gre za opremo otroške sobe. Tako je svojemu sinčku Buddy Bear za skoraj 2.000 funtov kupil leseno posteljo, ki izgleda kot hišica na drevesu. Lesene stopnice, po katerih se mali Buddy Bear vzpenja na svojo čarobno posteljo, so okrašene z maskami superjunakov, netopirji in vilinskimi lučkami. Takšna čaerobna postelja bi se gotovo prilegla tudi staršem. 

 

Mason Disick in Penelope slavne Kourtney Kardashian

Sin Kourtney Kardashian Mason Disick obožuje Star Wars, zato je Kourtney najela oblikovalca notranje opreme Martyna Lawrence Bullarda, da je v Masonovi otroški sobi ustvaril pravo čarobno vzdušje v stilu Star Wars. Ko se Mason zazre v strop, tako vidi vesolje, ki ga je oblikovalec ustvaril s stropno tapeto zvezdne konstelacije in projektorjem, ki vesolju doda "žive" zvezde Mlečne steze ne samo po stropu, temveč tudi po stenah. 

 

Če je sin Kourtney Kardashian v svoji sobi kot v vesolju, pa njena hči Penelope očitno obožuje roza barvo, Hello Kitty in vse, kar je srčkano. Penelopina pravljična sobica je namreč polna roza reči - od posetlje in pregrinjala do mini oblačilc in retro vozička za punčke. Čeprav gre za deklico zelo slavne mame, moramo Kourtney priznati, da z otroško opremo vendarle ni pretiravala, kot bi glede na svoje finančne zmožnosti lahko. Najbolj so nas očarala majhna okenca, ki izgledajo kot iz hiške priljubljene vile Zvončice.   

 

 

Najmlajši trije Ronaldovi otroci spijo v eni sobi

 

Čeprav imajo štirje otroci, za katere skrbita Cristiano Ronaldo in Georgina Rodríguez - Cristiano Ronaldo Junior (Ronaldo ima polno skrbništvo, mame pa javnosti noče izdati), Eva in Mateo (dvojčka, ki ju je Ronaldo dobil s pomočjo nadomestne mame) in Alana Martina (skupen otrok z Georgino) gotovo tudi svoje sobe, pa vendarle najmlajši trije, vsi stari blizu enega leta, zaenkrat spijo še skupaj. Skrbeti za tri dojenčke hkrati ni mačji kašelj tudi, če si Cristiano Ronaldo.  

Velika soba je zelo minimalistično opremljena, z veliko silhueto zajčka na steni. V središču sobe so predvsem posteljice dojenčkov, ki je za vsakega drugačna in posebna. Alana Martina spi v roza košarici na levi, na sredini verjetno Eva, saj so dodatki roza barve, in na desni Mateo v posteljici z modrimi dodatki. Skromno in prisrčno.

 

Harper Beckham je tudi doma elegantna

 

Če si hči slavne in modi predane Victorie Beckham, moraš seveda imeti tudi svojo garderobno sobo. Predvidevamo, da si šestletna Harper kombinacij ne izbira sama, temveč ji jih skrbno pripravi mama. To seveda ni edina soba hčerke vedno urejenega Davida (sprašujemo se, če tudi njemu garderobo izbira žena), saj je pred nekaj meseci Victoria na Instagramu objavila fotografijo in video sebe in Harper v njeni elegantno urejeni sobici, v kateri prevladujejo bela, nežno roza in bež barva, kako skupaj bereta otroško knjigo.

Mogoče pa ne bi bilo slabo, če kdaj v roke vzameta tudi kakšno Piko Nogavičko :). 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Razbijamo mite o robotskih sesalnikih iRobot
Kljub temu, da si zaslužijo oznako najboljših domačih pomagačev, se robotskih sesalnikov še vedno drži nekaj trdovratnih...
4
Kje so odločbe o otroškem dodatku?
Nekaterim staršem je potekla pravica do otroškega dodatka in so v letu 2012 že vložili novo vlogo, nove odločbe pa še ve...
3
V septembru dodatek za velike družine
Letos izplačila dodatka za velike družine še ni bilo, na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti...
3
Banke spet dražijo svoje storitve
ZPS je ponovno izvedla pregled cen bančnih storitev, ki jih potrošniki najpogosteje uporabljajo v okviru bančnega računa...
3



Nakup nepremičnine z leasingom ali posojilom?
Lasten dom, hiša ali stanovanje so sanje vsake družine. Kljub temu, da so se cene nepremičnin v zadnjem obdobju umirile ...
Razbijamo mite o robotskih sesalnikih iRobot
Kljub temu, da si zaslužijo oznako najboljših domačih pomagačev, se robotskih sesalnikov še vedno drži nekaj trdovratnih...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?