|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tri družine brezplačno v Arboretum

Uredništvo Ringaraja.net, 14.6.2018
Prvi krog nagradne igre Zadenite družinsko vstopnico za Arboretum je zaključen. Izžrebali smo prve tri nagrajence, ki bodo svojo družino brezplačno odpeljali v Arboretum. Preverite, kdo so srečneži/ce!

image
V Arboretumu so enkratna igrala za najmlajše družinske člane.
/11


Tudi letos družine peljemo v Arboretum in sicer sta letošnji srečni številki 3 in 13. Zakaj? Ker v 3 krogih, ki se začenjajo 13-ega v mesecu in končajo 13-ega v naslednjem, in to vse do 13. avgusta, 3 srečnežem oziroma srečnicam podarjamo družinske vstopnice za obisk Arboretuma.


Prvi krog se je zaključil 13. junija in med vsemi, ki ste se prijavili za sodelovanje v nagradni igri, je računalniški žreb določil naslednje nagrajence:


Jožica Založnik

Lili Nemec Zlatolas

Nataša Mahkovic


Vsem trem iskreno čestitamo in vam želimo, da bi se v Arboretumu dobro zabavali in naužili vseh vonjev narave, ki jih ponuja ta naš cvetoči park pod Kamniško - Savinjskimi Alpami.

 

 

 

 


 

Bi radi tudi svojo družino brezplačno popeljali v Arboretum Volčji Potok? 

Še dve priložnosti vam ponujamo.

Za vstopnico se lahko potegujte še v drugem krogu, ki traja od 14. 6. do 13. 7. 2018 in v tretjem, ki bo potekal med 14. 7. in 13. 8. 2018. Podelili bomo še dvakrat po 3 družinske vstopnice za enkraten obisk Arboretuma, ki jo bodo nagrajenci lahko kot družina (največ dva odrasla ter predšolski in osnovnošolski otroci) vnovčili kadarkoli do konca leta 2018. 

Poiščite nagradni kuponček na naši spletni strani, ga izpolnite in kliknite na gumb Sodeluj. In še dobra novica: tudi če ste že sodelovali, nič ne de. Lahko sodelujete še enkrat in preizkusite, če bo tokrat trinajstica vaša srečna številka.

Pohitite in se prijavite!


NAMIG: Da vam olajšamo iskanje nagradnega kupončka, vam svetujemo, da kliknete tukaj ;). 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
10
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
6
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
6
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
5



Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?