|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tuš Bricks: Prepusti se zabavi, svoj Tuš sestavi

P.R., 4.10.2023
Tuš, ki letos obeležuje 20 let programa zvestobe Tuš klub, je ob tej priložnosti v Ljubljani medijem in znanim predstavil svojo novo kampanjo Tuš Bricks.

image
/11


Druženje v Hiški Šiška je bilo še posebej zabavno za najmlajše goste, saj so se lahko neomejeno igrali s kockami Tuš Bricks in uživali v nastopu slovenskega raperja Nipkeja. V njegovih ritmih so se zibali tudi znane slovenske vplivnice in vplivneži: Hajdi Korošec Jazbinšek, Tjaša in Jure Marolt, Matjaž in Simona Kosi (Misticizem), Nina Puhek (Fluffy Princess), Anja Oman (Mamina maza), Nina Držaj (Z ljubeznijo mama), Vesna Petrović (My Biig Family), Mateja Tamše, Barbara Kalik (Simpl mama), Maja Napotnik ter Maruša in Luka Bračun (Mami se zabava, Ati se zabava).  

»Letos praznujemo že 20 let obstoja našega lojalnostnega programa Tuš klub. Ob tej obletnici smo želeli našim članom ponuditi nekaj zares ekskluzivnega in v Sloveniji še nevidenega. Tako smo ustvarili Tuš Bricks - pomanjšano verzijo čisto prave trgovine Tuš, ki jo lahko otroci sestavijo iz kock. Hkrati pa nas zelo veseli, da so se za sodelovanje pri tem projektu odločili tudi številni dobavitelji, ki so prepoznali vrednost kock Tuš Bricks ter katerih izdelki se skrivajo na majhnih policah in v mini vozičkih Tuš Bricks trgovine,« je o novosti Tuš Bricks povedala Živa Slokan, vodja lojalnostnega programa Tuš klub.

Kampanja Tuš Bricks je nastala v sodelovanju z agencijo Pristop, ekskluzivna pesem oglasov pa v sodelovanju z znanim slovenskim raperjem Nipkejem. »Nipke je tisti, ki zna preoblikovati svojo strast v sporočila, ki nas vse spodbujajo k razmišljanju in ukrepanju. Ekskluzivna Tuš Bricks pesem bo otroke popeljala skozi čaroben svet nakupovanja in sestavljanja. Ob zvokih pesmi, ki jo bodo otroci znali na pamet, bodo sestavljali kocke in zgradili svoj sanjski svet,« razlaga Vesna Kuzmanović, vodja projektov v marketingu pri Tušu.

Nipke pa je še dodal: »Rad delam kampanje, kjer lahko dam sebe notri, tudi sam sem rad sestavljal kocke. S producentom Damjanom Jovičem sva razmišljala o komadu in takoj prišla na misel klik-klik-klik-klik, kot delajo kocke, ko jih sestavljaš. Nastal je poskočen komad, ki se ga bodo otroci lahko hitro naučili.«

Predstavitvi kampanje s sloganom »Prepusti se zabavi, svoj Tuš sestavi« se je pridružila tudi vplivnica in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek, ki tudi sicer pogosto sodeluje s Tušem. »Z blagovno znamko Tuš sodelujem od majhnega, saj tako kot podjetje prihajam iz Celja. Imam sinova, ki zelo rada sestavljata kocke. Kampanja ima poučno noto - učenje vlog, doma se bomo igrali trgovino, pomemben pa se mi zdi poudarek na trajnosti, tako pri izdelavi kock kot pri izboru figur, na primer električen avto ali pa sončne celice v kompletu kock,« je na druženju v Ljubljani povedala Hajdi Korošec Jazbinšek.

 

Kocke Tuš Bricks so več kot le igrača

Tuš Bricks kocke prinašajo tudi pomembno sporočilo o trajnosti. Uporaba recikliranih materialov pri izdelavi kock je bila prvi korak v smeri ohranjanja planeta za prihodnje generacije ter hkrati pomembno sporočilo otrokom o odgovornem ravnanju z okoljem.

Tuš Bricks kocke so narejene iz 100 % reciklirane plastike, za izdelavo kock v celotni kampanji Tuš Bricks je bil uporabljen material iz približno 13.000 klimatskih naprav, 14.000 grelnikov vode in 4.500 lepilnih folij TPE.

S kockami Tuš Bricks bodo otroci lahko sestavili pomanjšano verzijo čisto prave trgovine Tuš. Ampak kampanja ni zgolj sestavljanje kock in prodaja; kampanja spodbuja ustvarjalnost otrok, razvoj fine motorike, kreativno razmišljanje in reševanje problemov. Otroci se ob sestavljanju lastne pomanjšane trgovine in v igri ne bodo le zabavali, temveč tudi učili in razvijali.

Tuš Bricks kocke bodo od srede, 4. oktobra, na voljo v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji. Ekskluzivna in omejena serija Tuš Bricks kock vsebuje 5 različnih prodajnih paketov kock, od osnovne plošče s steno pa vse do električnega avtomobila in tovornjaka za dostavo svežega sadja in zelenjave.

Za vsakih 15 evrov nakupa in ob nakupu izbranih izdelkov pa bodo člani Tuš kluba prejeli brezplačen paketek kock Tuš Bricks, s pomočjo katerih bodo lahko opremili in dopolnili svojo mini trgovinico.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
8
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5
Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
5



GZS v javnem pismu proti krčenju sredstev ...
Slovenski založniki in knjigotržci odločno in enotno nasprotujemo krčenju javnih sredstev za pisano slovensko besedo, so...
Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?