|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

V ŽIVO NA FORUMU: Vprašajte dulo Urško

Uredništvo Ringaraja.net, 13.10.2022
Jesenski klepet s strokovnjakinjo Urško P. Iršič na Ringarajinem forumu! Vabljene nosečke, ki vas zanima vse o porodu in nosečnosti, pa tudi mamice po porodu, ki imate kakšnekoli težave, dileme, vprašanja. V ŽIVO: med 17. in 21. oktobrom 2022.

image
Ne spreglejte: DULA URŠKA V ŽIVO NA FORUMU (Canva)
/11


Pridružite se nam v ŽIVI DEBATI na Ringarajinem forumu. Ves teden bo svoje strokovne nasvete delila Urška P. Iršič, dula, ki je tudi učiteljica joge in plesa za otroke ter voditeljica ženskih krogov in krogov za deklice.

 

Nosečke, povprašate jo lahko karkoli, kar vas zanima o nosečnosti, pripravah na porod in samem porodu – v porodnišnici in doma.

Mamicam, ki že imate dojenčka bo skušala odgovoriti na vsa vprašanja, dileme, težave z zvezi s poporodnim obdobjem, nego novorojenčka oziroma dojenčka, s starši, ki imate že malce večje otroke pa bo delila svoje izkušnje glede vzgoje otrok. Urška je namreč tudi mamica štirih otrok, tako da dobro pozna vse lepe in manj lepe trenutke, ki jih prinaša materinstvo.

 

Kdo je dula Urška?

urška iršičUrška je o sebi povedala tole: »Sem Urška, mamica štirih otrok. Po poklicu sem organizator socialnih mrež. Sem učiteljica joge in plesa za otroke. Več let sem vodila svojo plesno šolo.

Svojo četrto punčko sem rodila doma. Priprave na njen porod so me vzpodbudile, da se podam v svet dul, ženskih, dekliških in materinskih krogov in tukaj sem odkrila svoje poslanstvo, ki je pomoč nosečnicam, mamicam, porodnicam in družinam.

V svojem delu zelo uživam. Moje življenje se vrti okoli narave in naravnega življenja. Vse kar mi je ljubo je povezano z naravo.

Veselim se klepeta z vami.«

Urška sodeluje tudi v neprofitni organizaciji Inštitut Umbilica, ki se ukvarja z izboljšavo možnosti v obporodnem obdobju. Več o njej najdete na Facebook profilu Urška P. Iršič in Skrivnost žensk.

 

 

Ne spreglejte: DULA URŠKA V ŽIVO NA FORUMU

OD 17. DO 21. OKTOBRA 2022

Vprašate jo kar vas zanima, ANONIMNO in brez zadržkov. 

Kliknite TUKAJ in ji zastavite vprašanje >>

Lahko preverite tudi njene odlične nasvete, ki jih je delila v prejšnjih klepetih in morda boste našli že pravi odgovor na svojo težavo.


* Urška bo z vami v živo, ker pa je tudi sama mamica in jo njeni otroci potrebujejo, vas prosimo za razumevanje, če odgovora ne dobite takoj. Hvala.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
5
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
5
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
4
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
4



Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...
Le srečna ženska je srečna mama
Ko ženska postane mama, se premalokrat govori o tem, da gre za prelomnico, ki je, podprta z močnim hormonskim nihanjem t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?