|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Vabljeni na projekcijo filma Thrive

www.ekologicen.si, 12.12.2011
Sproščujočemu dogodku z neobičajnim dokumentarnim filmom Thrive se lahko pridružite v soboto, 17. decembra 2011 med 18:00 in 22:00. uro v Parinama centru na Brdu.

image
/11


  

 

Projekcija filma THRIVE- WHAT ON EARTH WILL IT TAKE?

 

THRIVE je neobičajni dokumentarni film, ki dvigne tančico o tem, kaj se resnično dogaja v našem svetu, s sledenjem denarnega toka, odkrivanjem globalne utrditve moči v skoraj vsakem vidiku našega življenja. Skupaj tke odkritja v znanosti, zavest in aktivizem.

 

Thrive nam ponuja resnične rešitve in nas vzpodbuja, da si z drugačnimi in drznimi strategijami vrnemo nazaj naša življenja in našo prihodnost.

 

PRIJAVE in INFORMACIJE

Rok za prijavo je četrtek, 15.december 2011. Število udeležencev je omejeno, zato vas prosimo, da si svoje mesto rezervirate predhodno na e-mailu urska@wellbe.si.

 

Je film o osnovnih vzorcih, ki vzpodbujajo in ohranjajo življenje.

 

Je klic k prebujanju množici ljudi, katere moč je bila združena in zlorabljena od elitnih posameznikov in je hkrati vabilo za pridružitev svetlim možnostim, ki se lahko sprostijo in osvobodijo, če razmišljamo kritično in se postavimo za svobodo. Film nam predstavi resnične poti, kjer lahko vsak posameznik aktivno premakne močne strukture, ki blokirajo prost pretok energije - ta pa omogoča, da življenje uspeva, raste in se razvija.

 

Oglejte si trailer.

 


Debata z Igorjem Štrucljem

 

Ne pričakujemo, da se bomo vsi strinjali z vsem, kar bomo videli v filmu. Želimo pa si, da nas film motivira, da preverimo dejstva in nas vzpodbudi k dialogu in akciji, ki je prava za nas.

 

Mnenja o filmu, ideje, želje bo v okviru skupinske debate povezoval Igor Štrucelj, raziskovalec življenja.

 

 

 

Zvočna kopel z Robertom Jarcem

 

Večer bomo začeli in zaključili z zvočno kopeljo, ki bo čudovita sprostitev-meditacija ob zvokih Kristalnih skled in Gongov.

 

Ob teh resnično nežnih in hkrati vseobsegajočih zvokih se prebudi vsaka celica v telesu. Zvok zelo hitro transformira psihofizične blokade in harmonizira telo. Hkrati zelo učinkovito sprošča.

 

Zvočna masaža med drugim izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine, prav tako pa spodbuja ustvarjalno moč, povečuje življenjsko energijo in prebuja zavedanje.

 

Več o Robertu in njegovemu delu si preberite na spletni strani »Jaz Sem Gong«.

 

 

Vse ljubitelje knjižne zbirke JAZ SEM, KI SEM obveščamo, da bo Tomaž Pritekelj prevajalec in izdajatelj zbirke, imel na voljo še svežo, pravkar prevedeno knjižico »Pot v svobodo – o Vijoličnem Plamenu in njegovi uporabi. Ker je zaščita našega energijskega telesa zelo pomembna, prav tako pa tudi, da zaščito pravilno izvedemo, bodo knjižice promocijsko na voljo po bolj ugodni ceni.

 

 

SLOVENSKI PODNAPISI

Slovenski podnapisi so zagotovljeni, saj si želimo, da bi si film lahko ogledali tudi tisti, ki jim angleški jezik ni tako domač.

 

sobota, 17. december 2011, 18:00 – 22:00

Parinama center, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana

 

 

 

PRISPEVEK 10 EUR

 

Več informacij na www.wellbe.si.

 

 

 

Love&light,

 

ekipa WellBe

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Slovenski vremenski rekordi
Poglejte slovenske vremenske rekorde.
3
Otroški permakulturni vrtiček
Zemljo častim vsak dan. Tako kot sonce, vodo, ljubezen, zrak, ljudi, živali, rastline, vse kar je okoli mene, vidnega in...
3
Klepet: Društvo Varuhi semen
Osnovno poslanstvo semenske knjižnice je varovanje, ohranjanje in vzpodbujanje ponovne kultivacije starih sort (avtohton...
3
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2



Vodni odtis
Vsak Evropejec v povprečju porabi od 100 do 200 litrov vode na dan.
Gomasio, sezam in še več
Sezam nam daje energijo, vzpostavlja ravnovesje živčnega sistema. Vrača voljo in veselje ter izboljša koncentracijo. Upo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?