|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zbirka metuljev

www.turizem-kras.si, 17.2.2011
Vabimo vas na odprtje razstave Metulji sveta, ki bo v četrtek, 17. februarja ob 12.00 uri v Vivariju Proteus pri Postojnski jami.
Ključne besede:

image
/31


 


Razstavili bomo zbirko metuljev zbiratelja Borisa Chvatala iz Cerknice. Obsežna zbirka, ki je v lasti Postojnske jame, je zbrana v 80 entomoloških platojih in šteje približno 7000 dnevnih in nočnih metuljev iz vsega sveta.

 

Zanimivosti iz sveta metuljev in njihovega življenja pa bodo predstavljene na fotografski razstavi biologa in entomologa, mag. Slavka Polaka, kustosa Notranjskega muzeja Postojna, ki nas bo po razstavi tudi popeljal.

 

Vljudno vabljeni tudi na predpremiero filma »Načrti podzemlja«, ki bo istega dne ob 11:00 uri v Jamskem dvorcu pred Postojnsko jamo.

 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ste kisli ali bazični?
Skoraj vsi strupi v telesu so v obliki kislin, zato jih moramo nevtralizirati. Prvi pogoj je, da na dan popijemo od dva ...
4
Divja permakulturna delavnica
Divja hrana in še bolj divja kuhinja, permakultura v prvi osebi in permakulturna načela, doživljanje neokrnjene narave, ...
3
Kako razvijati otrokov čut za ekologijo?
Če želimo, da bo otrok skrbel za naš planet Zemlja zares "iz srca", mu moramo pomagati "začutiti" Mater Zemljo. Mu j...
3
Eko igre za prosti čas
Vrtec Miškolin, Enota BLOK, vzgojiteljici Mojca Košmrlj in Tatjana Žinko
3



Težave so, zelišča tudi – KAJ PA ZDAJ?
V torek, 10.4.2012, ob 16.30 uri vas v prostorih Waldorfskega vrtca Maribor – Mavrična dežela, Wilsonova 18, Maribor, va...
Groznovilca v Hudi hosti
photo
Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?