|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zbrali 50 tisoč plenic za Anino zvezdico

S. M., 9.10.2019
September je v prodajalnah dm po vsej Sloveniji potekal v znamenju dobrodelnosti, saj je v okviru projekta Ustvarjamo spomine nakup kateregakoli izdelka Pampers omogočil donacijo ene pleničke organizaciji Anina zvezdica.

image
Ana Lukner Roljič se je v imenu družin razveselila zbranih plenic
/11


V akciji zbranim pleničkam sta podjetji dm in Pampers dodala še nekaj palet izdelkov in tako je bilo ob Tednu otroka ustanoviteljici Anine zvezdice Ani Lukner Roljič predanih kar 600 paketov pleničk, s katerimi bo obdarila socialno ogrožene družine.


Ana Lukner Roljič, ki je pred nekaj meseci tudi sama postala mamica, bo z donacijo razveselila mlade starše, ki jim nakup osnovnih potrebščin za nego dojenčkov in malčkov predstavlja velik finančni zalogaj, ki si ga v družinskem proračunu težko privoščijo. Otrok namreč skozi fazo odraščanja in navajanja na kahlico v povprečju porabi pet tisoč plenic, kar znese več kot tisoč evrov. Ana ni niti za trenutek oklevala, ko se je pridružila dobrodelni akciji dm in Pampers, s katero bodo skupaj podarili kar 50 tisoč plenic, ki bodo nadobudnim malčkom iz socialno šibkega okolja omogočile nemoten spanec in nekoliko bolj brezskrbno odraščanje.

 

plenice

"S tako veliko donacijo bomo osrečili in hkrati pomirili mnogo mamic oziroma družin," je z nasmehom na obrazu dejala Ana Lukner Roljič, ustanoviteljica dobrodelne organizacije Anina zvezdica. (FOTO: Dean Duboković)

 

POGLEJTE TUDI VIDEO: Odvajanje od plenic v 3 dneh!


Hvala vsem zvezdicam

Ana skupaj s prostovoljci, v okviru dobrodelne organizacije Anina zvezdica, že deset let nesebično pomaga družinam v stiski, ki se jih je v tem obdobju zvrstilo že več kot dvesto tisoč. Zbiranje sredstev je le ena od njenih dejavnosti, veliko poudarka daje tudi osebnemu stiku z družinami. “Mamice, očetje, stari starši in drugi družinski člani ob vsaki naši delitvi hrane vedno vprašajo, če imamo tudi pleničke, saj jih otrok ogromno porabi in veliko stanejo. Sedaj, ko sem sama postala mamica, se tega še toliko bolj zavedam. S tako veliko donacijo bomo osrečili in hkrati pomirili mnogo mamic oziroma družin. Neskočno se veselim, da jih bomo lahko razbremenili. Tako malo je potrebno, da smo enotni in da s sočutjem marsikaj lahko spremenimo na bolje. Dajati pomeni zares živeti. Hvala dm Slovenija, hvala Pampers, hvala vsem vplivnežem za podporo ter seveda hvala vsem kupcem, ki ste podprli ta projekt. Skupaj smo naredili res ogromno, hvala vsem zvezdicam, objem,” je ob predaji donacije v skladišču Anine zvezdice strnila njena ustanoviteljica.

 

donacija

Na fotografiji (iz leve proti desni): Nataša Bogataj (dm), Anja Bučar (dm), Katarina Knific (dm), Andreja Fras Martini (Orbico), Ana Lukner Roljič (Anina zvezdica), Andreja Nagode (dm), Martina Brec (Orbico) (FOTO: Dean Duboković)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
26
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
13
Najlepša pomladna otroška imena
Prihaja pomlad in če ste v veselem pričakovanju, smo prav za vas pripravili seznam najlepših pomladnih imen za dekleta i...
12
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
9



Dobrodelna akcija: »0,10€ za slovenske mal...
S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10€ za slovenske malčke«, ki bo potekala do konca l...
Pustolovščine naprstne lutke
photo
Serijo Pustolovščine naprstne lutke sestavljajo štiri prelepe kartonke: DINOZAVER DINO, SLON ANTON, ŽIRAFA ŽIVA in ZEBRA...