|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zimsko spanje v vrtcu

Uredništvo Ringaraja.net, 9.3.2012
Že res, da se bo počasi prebudila topla pomlad, a Taborniki iz vrtca Levček pri Osnovni šoli Podbočje smo še ujeli trenutke radosti, ki jih še vedno nudi tudi mati narava, nekaterim zaspanim medvedom v gozdu.

image
/161


Malo za šalo, malo zares, v četrtek 8. marca 2012 smo si Murenčki (predšolski otroci) privoščili pravo zimsko spanje v vrtcu.


Popoldne so starši nazaj v vrtec pripeljali otroke v okviru obogatitvenih dejavnosti. Otroci so poleg prave taborniške rutice okoli vratu imeli s seboj nahrbtnike s svojo osebno opremo, svetilke, spalne vreče in inštrumente. Najprej so prejeli pravi risani zemljevid s potnimi znaki, ki pa so ga s pomočjo vodnice tudi uspešno prebrali. S svetilkami so se podali na nočni »lov za zakladom,« pekli so palačinke, obiskali so jih pravi »veliki« taborniki; večer pa so zaključili s pesmijo ob kitari, pižama partijem, modno pisto in pravljico za lahko noč.


Polni energije in zadovoljstva - od prejete nove dogodivščine, so se prebudili v novo jutro; pospravili svoje spalne vreče in začeli s pripovedovanjem doživetega svojim ostalim prijateljem iz vrtca. Vsi se veselijo ponovnega taborniškega snidenja, več o tem, kako zares lepo so se imeli, pa naj povedo spodaj nastale fotografije.


Taborniški pozdrav.

Sergeja Bogovič

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Slina, zdravilni eliksir
Verjeli ali ne, narava nas je obdarila s sestavinami, ki nas lahko zdravijo in okrepijo. Ena izmed njih je tudi slina, k...
3
EKO KONFERENCA 2012
Na Eko konferenci 2012 želimo z opozoriti na dobre prakse, premagati nevednost in razumeti stroko.
3
Gube lahko izbrišemo na popolnoma naraven ...
Želite bolj gladko čelo, polnejše ustnice, manj gub pod očmi? Vse to lahko dosežete z redno vadbo obraznih mišic!
3
Post z Marjanom Videnškom
Pogovarjali smo se z Marjanom Videnškom, ki se že skoraj 20 let ukvarja s postenjem, svoje znanje pa uspešno prenaša na ...
3



10 nasvetov, kako vzgojiti eko-otroka
Za to, da vzgojite eko-otroka in nekoč ekološko osveščenega odraslega, ne potrebujete niti posebnega znanja, niti dodatn...
Eko igre za prosti čas
photo
Vrtec Miškolin, Enota BLOK, vzgojiteljici Mojca Košmrlj in Tatjana Žinko




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?