|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zimsko spanje v vrtcu

Uredništvo Ringaraja.net, 9.3.2012
Že res, da se bo počasi prebudila topla pomlad, a Taborniki iz vrtca Levček pri Osnovni šoli Podbočje smo še ujeli trenutke radosti, ki jih še vedno nudi tudi mati narava, nekaterim zaspanim medvedom v gozdu.

image
/161


Malo za šalo, malo zares, v četrtek 8. marca 2012 smo si Murenčki (predšolski otroci) privoščili pravo zimsko spanje v vrtcu.


Popoldne so starši nazaj v vrtec pripeljali otroke v okviru obogatitvenih dejavnosti. Otroci so poleg prave taborniške rutice okoli vratu imeli s seboj nahrbtnike s svojo osebno opremo, svetilke, spalne vreče in inštrumente. Najprej so prejeli pravi risani zemljevid s potnimi znaki, ki pa so ga s pomočjo vodnice tudi uspešno prebrali. S svetilkami so se podali na nočni »lov za zakladom,« pekli so palačinke, obiskali so jih pravi »veliki« taborniki; večer pa so zaključili s pesmijo ob kitari, pižama partijem, modno pisto in pravljico za lahko noč.


Polni energije in zadovoljstva - od prejete nove dogodivščine, so se prebudili v novo jutro; pospravili svoje spalne vreče in začeli s pripovedovanjem doživetega svojim ostalim prijateljem iz vrtca. Vsi se veselijo ponovnega taborniškega snidenja, več o tem, kako zares lepo so se imeli, pa naj povedo spodaj nastale fotografije.


Taborniški pozdrav.

Sergeja Bogovič

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mušja zajtrkovalnica
V soboto, 12.11.2011, vas med 12.30 in 14.00 vljudno vabimo v trgovino 3MUHE v Ljubljani, kjer bo pravično trgovinska pr...
3
Knjižnica pod krošnjami
Branje. Listanje. Uživanje. Knjiga, ena najboljših človekovih prijateljic, te vabi na odmik od dnevne rutine. Knjižnica ...
3
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2



Hrana kot zdravilo
»Hrana je zdravilo in zdravilo je hrana« pravi kitajski pregovor, ki odseva starodavni pogled na prehranjevanje. Tudi na...
Partnersko kmetijstvo – odnos, ki povezuje!
photo
Partnersko kmetovanje sodeluje pri ohranjanju biotske pestrosti, se bojuje proti onesnaževanju, nevarnosti industrijskeg...