|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Značilnosti malih vodnarjev

Uredništvo Ringaraja.net, 13.2.2024
Otroci, rojeni v znamenju vodnarja, so izjemno inteligenti, drzni in včasih malo ekscentrični in posebni. To je njihovih 9 skupnih lastnosti.
Ključne besede:

image
Mali vodnarji zelo radi raziskujejo. (Foto: Freepik.com)
/11


Datum rojstva: 20. januar do 18. februar

Kdaj naj bi zanosili, da bi dobili vodnarja: med 25. aprilom in 15. majem.

 

Če imate doma malega vodnarja ali pa ga pričakujete, ste lahko zelo veseli. Mali vodnarčki so namreč izjemno inteligentni, drzni in nikakor ne povprečni. To so njihove skupne lastnosti.

 

1) Inteligentnost

Otroci, rojeni v tem znamenju, so izjemno inteligentni. Nedavna raziskava, objavljena v reviji Social Science, je pokazala, da imajo rojeni vodnarji več možnosti, da bodo postali bogati, uspešni in slavni. Rojeni januarja imajo več možnosti, da bodo zdravniki, šefi, finančniki ali umetniki. Med raziskavo med letoma 1992 in 2009 so ugotovili, da je imelo v 500 preverjenih podjetij 10 odstotkov petih najvišjih vodilnih rojstni dan v januarju.

 

PREBERITE TUDI: Pornografske spletne vsebine imajo negativen vpliv na mladostnike

 

2) Povsod izstopajo

To so otroci, ki niso običajni ali povprečni, temveč povsod izstopajo. Ne hodijo po utečenih poteh, ampak si naredijo svojo, ki je popolnoma neodvisna do drugih. To pomeni, da bodo vedno spodbujali drugačen način razmišljanja.

 

3) Samostojnost

Mali vodnarji že zelo zgodaj pokažejo potrebo po samostojnosti, ki jo včasih lahko vidimo kot uporništvo in svojeglavost.

 

4) Družabnost

So izjemno družabni otroci. Hitro navežejo stik, sklepajo prijateljstva. Imajo poseben smisel za humor in naravno karizmo, čeprav včasih izpadejo vzvišeni in hladni. Niso namreč pretirano crkljivi in včasih ne znajo izraziti ljubezni niti do ljudi, ki jih imajo v resnici najraje.

 

5) Čut za sočloveka

Nikogar ne bodo pustili na cedilu in vedno bodo opozarjali na krivice in nepravičnosti. So zelo velikodušni do svojih sorojencev in pazijo nanje.

 

6) Ekscentričnost

Vodnarčki so malo posebni, zaradi svoje drugačnosti lahko dobijo status izobčenca.

 

PREBERITE TUDI: Zakaj je igra tako zelo pomembna?

 

7) Težave z osredotočenostjo

Zelo radi skačejo od ene stvari na drugo in povečini pustijo veliko reči nedokončanih. To je zato, ker jih toliko različnih stvari zanima. In seveda vam bo vaš mali vodnar razstavil vse stvari v stanovanju zato, da bo lahko preveril, kako delujejo.

 

8) Pustolovskost

Obožujejo pustolovščine in potovanja, uživajo v adrenalinskih dogodivščinah in raziskovanju.

 

9) Ne marajo avtoritete

Če želite kaj doseči, se s svojim vodnarjem nikoli ne pogovarjajte otročje. Ne marajo avtoritete, zato se vam bodo ves čas upirali.

 

Znane osebe, ki so vodnarji:

Liam Hemsworth, Zayn Malik, Elvis, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey in Cristiano Ronaldo.

 

PREBERITE TUDI: 6 zanimivosti o zimskih dojenčkih

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
20
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
10
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
6
"Otrokov dolgčas predstavlja tretjino ...
Psihologi trdijo, da je dolgčas največji vir vseh težav tudi pri odraslih, še posebej pa pri otrocih.
5



Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?