|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ker je živo srebro zelo agresivna kovina, ki prosto prehaja med krvno-možgansko bariero, z lahkoto prehaja v posteljico in tako tudi do razvijajočega ploda.

ZDRAVA NOSEČNOST

Novost za nosečnice, doječe mame in otroke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.7.2018
image

Bele zalivke namesto amalgamskih so po novem za nosečnice, doječe mamice in otroke do 15. leta brezplačne. S 1. julijem je namreč pričela veljati evropska uredba, ki članice zavezuje k temu, da to storitev v celoti krije zdravstvena blagajna.

STRAN 1 OD 1

Težave z dihanjem v nosečnosti
Skoraj vse nosečnice mučijo težave z dihanjem, krvavitve iz nosu in občutek zamašenega nosu. Še zlasti krvavitev iz nosu...
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...