|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

EKO NAMIGI

Evropska noč netopirjev 2011

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.9.2011
image

Ali med živalmi poznate ponočnjake, ki po spretnosti letanja prekašajo akrobatske letalce in med tem uspejo celo večerjati? Živali, ki že od nekdaj, včasih celo preveč, burijo človekovo domišljijo in brez katerih ne bi bilo filma o Drakuli?

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Nova sortirnica na Vrhiki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Na Vrhniki je 30. septembra 2009 potekala slovesna otvoritev prenovljene sortirnice koristnih odpadkov in kompostarne oziroma Centra za ravnanje z odpadki.Zadnje tehnološke posodobitve si bodo lahko ogledali šolarji ter vsa lokalna skupnost in širša javnost.

STRAN 1 OD 1

Star papir – več zbranega starega papirja...
Papir predstavlja petino hišnih odpadkov. Tradicija ločenega zbiranja papirja je pri nas, predvsem po zaslugi mladih, že...
Fina hiša
Na prvem druženju s Fino hišo boste lahko v petek, 4. novmebra med 17. in 20. uro pobrskali med dobro ohranjenimi lepimi...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?