|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Pismo vsem Ringarajinim staršem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.10.2021
image

Ringaraja.net, osrednji portal za nosečnice in starše, praznuje 20 let svojega obstoja. Ob tej obletnici se vam, staršem, ki nas spremljate že od samih začetkov, želimo zahvaliti iz srca.

image

15. oktobra Ringaraja.net praznuje že 20-ti rojstni dan! Ob tej visoki obletnici smo pripravili TOP nagradno igro. 20 dni, vsak dan nove nagrade!

image

Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja je s prireditvijo ter koncertom v Festivalni dvorani obeležilo 15 let delovanja prve nevladne varne hiše v Sloveniji, Zatočišča za ženske in otroke – žrtve nasilja.

RAZGLEDNICE

40 let enote Andersen

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Vzgojiteljici Tamara Danieli in Tina Merčnik

STRAN 1 OD 1

Nov Center za nosečnice v porodnišnici Pos...
V porodnišnici Postojna bodo odslej za zdrave in ogrožene nosečnice skrbeli v sodobno opremljenem Centru za nosečnice, v...
Pomoč prizadetim v poplavah tudi iz Fructala
Fructal d.d. je včeraj poslal tri tovornjake pomoči najbolj ogroženim območjem, ki so jih v preteklih dnevih prizadele...