|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MENOPAVZA

Prijetna spolnost v vseh življenjskih obdobjih

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 24.1.2010
image

Izbrani ginekolog naj bi žensko dobro poznal in ji ponudi tisto vrsto zaščite, ki je najbližja njenemu življenjskemu prepričanju, zdravstvenemu stanju, obdobju pred in po porodih, načinu življenja in želji po potomcih.

KONTRACEPCIJA

Hormonski kontraceptivni obliž

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 24.1.2010
image

Kontraceptivni obliž v Sloveniji ni dosegel širše uporabe. V treh letih in pol po predstavitvi ga je večina žensk po začetnih mesecih uporabe odklonila in se vrnila na druge oblike kontracepcije.

KONTRACEPCIJA

Posamezne vrste zaščitnih sredstev v Sloveniji

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 24.1.2010
image

Ženska, ki se želi zaščititi, pričakuje od kontracepcije učinkovitost, varnost, zanesljivost, enostavnost uporabe in dobro prenosljivost.

STRAN 1 OD 1

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Drospirenon - drugačen hormon
Na področju hormonskih zdravil, ki vsebujejo drospirenon, so v Sloveniji na voljo trije preparati.