|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:16:01   
Anonimen
danes anonimna .... pa čeprav nimam česa skrivat

Jezna sem na svojega bivšega (uradno sicer še) moža. Vsakodnevno mi jamra, da nima denarja za preživnino in stroške odvetnika, potem pa mi slavnostno sporoči da je za najinega 8letnika nabavil ... mini 4kolesnika. Mislim halooo!?! Jamra že 4 mesece kako nima in nima .... Preživnina 35k/otroka mu je preveč ... A gre in kupi tako zadevo. user posted image user posted image user posted image  Pravi da je dobil po ugodno, tamali pa mi je povedal da je dal 30k.
Ko sem to izvedela bi ga najraje user posted image user posted image  ...Raje ne povem kaj.

Mislim kako si drzne!!!???!!! Za preživnino nima, a kupuje stvar, ki jo otrok absolutno ne potrebuje. Moje mišljenje je, da probava otroka kupit.

Ah punce (in fantje) ... tolk sem grrrrr
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:30:10   
Anonimen
Ja, bi rekla, da je to podkupovanje otroka. Se mi isto dogaja. Sicer preživnino redno plačuje za oba, večjemu pa njegovi starši non stop nekaj kupujejo, torej igrače in podobno. Jaz se pa lahko doma na pol dam. Te igrače tako ostanejo tam pri očku. 

Jaz ga morala obleči od glave do pete, ampak seveda to ne šteje v otroški glavici (kako boš in od kje vzel, pa položnice za vrtec, hrana in podobno). Še dobro, da mlajši zdaj vse ponosi po večjem, ker so stvari krasno ohranjene. S preživnino niti pod razno ne pridem skozi...ne pokrijem položnice za vrtec in jasli za oba.

Gre pa tudi meni v nos, da otroka "kupiš" z nečem. To dela (bivša) tašča non stop in potem večjega samo zanima, kaj ima ona v vrečki. Moja mama je recimo sedela ure in ure na tleh z njim in v peskovniku in se igrala z njim, zato jo ima pa raje kot taščo (takrat, ko ga je čuvala).

Te pa popolnoma razumem, da si besna, jaz sem tudi.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:38:50   
Zahi
ne razumem ravno.. preživnino mu določi sodišče (če je prišlo do tega).. kar pa njemu ostane, da kupuje otroku je pa njegova stvar..

če preživnine ne plačuje.. je to druga stvar.. ali ni lepo, da otroku privošči kako darilo, namesto da spije to v sosednji gostilni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:45:53   
Anonimen
Za preživnino nima, a kupuje stvar, ki jo otrok absolutno ne potrebuje. Moje mišljenje je, da probava otroka kupit.


Pa dej no zahi, pa sej ti je napisala kaj in kako.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:49:49   
Anonimen
Zahi ... preživnino sva določila na podlagi sporazuma in na večkratnih pogajanjih na csd-ju. Ne na sodišču še nisva bila.

Poanta je v temu, da prežvnine ne plačuje oziroma jo plača z zamikom. In sploh absolutno nimam nič proti, da kupi otroku kakšno darilo. Hvala bogu da ga!!! Toda ali je nujno potrebno kupiti darilo - mini 4kolesnik??!!?? Že od nekdaj je sanjal da bo otroku kupil minimoto, z razlago da se bo čez par let itak usedel na motor od kakšnega kolega in se razbil z njim ter a ni bolje da mu jaz to kupim in ga imam s tem ko bom zravn pod kontrolo. HAHAHA ... ne me hecat s tem. Štekam čist vse in podpiram to da se otrokom kaj kupi. Ampak mislim da bi otrok bolj kot to dotično darilo potreboval ...npr. nove smuči, pancarje, rolerje, obleke, kakšno igračo ... pa tudi s playstationom bi doživel malo več odobravanja. Ne me narobe razumet ... ne grajam tega da se je spomnil in kupil darilo. Grajam način in kaj je kupil. Bi ti svojemu 8letniku kupil tako stvar? ... Otrok sam je rekel da mu je očka kupil darilo za ubit.

Res ni poanta, da je mali dobil darilo. Poanta je v tem da je gospod brezposelen in da se iz meseca v mesec dogovarjava okoli denarja. Tudi jaz nimam ministrske plače. Položnice za prehrano v šoli znašajo 40k in morajo biti plačane vsak mesec. Razumeš? To mene zmoti. Preživnina, ki si jo je sam določil mu je previsoka in je ne nakazuje redno ... a za takšno "neumnost" pa najde denar. Dolžen pa mi je cca. 200k. Zato sem user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 12:56:52   
mika
Nekateri ne znajo drugače vzpostavit odnosa drugače kot z darili. In ko tebi bivši da denar za preživnino, tvoj otrok tega ne ve in ne razume, zakaj sploh gre. In verjetno je ati zato hotel za njo kupit veliko darilo, ki je OD NJEGA ZA NJO, brez posrednikov(tebe).
Če je to samo eno takšno darilo, potem se ni treba jezit. Drugače bi bilo, če ne bi plačeval preživnine in bi ji konstanto kupoval nepotrebne igrače. Vsekakor se pogovrita o tem, da do tega ne bi prišlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 13:01:53   
mika
Preživnina, ki si jo je sam določil mu je previsoka in je ne nakazuje redno ... a za takšno "neumnost" pa najde denar. Dolžen pa mi je cca. 200k. Zato sem


ojoj, tega nisem vedela. To je pa res za znoret. Očitno bo za preživnino treba urejat na sodiščuuser posted image . Mene bi bilo v dno duše sram, da če bi bila v takšni situaciji in bi me morali tožit za denar, ki sem ga dolžna lastnemu otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 13:03:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Jaz ga morala obleči od glave do pete, ampak seveda to ne šteje v otroški glavici (kako boš in od kje vzel, pa položnice za vrtec, hrana in podobno). Še dobro, da mlajši zdaj vse ponosi po večjem, ker so stvari krasno ohranjene. S preživnino niti pod razno ne pridem skozi...ne pokrijem položnice za vrtec in jasli za oba.




Preživnina ki jo plačujemo očetje je za 1/2 stroškov ki jih ima otrok.Nikakor ni za vse njegove stroške.Polovico morate tudi ve mame dati zraven.Mogoče bi ve rade da vam plačujemo vse za otroke vam pa ni treba nič in imate več za lastne potrebe????Moja bivša je imela tudi take bolane.Sem ji plačal polovico vrteca,kupil otrokoma za oblečt,obut in za jest,plačal polovico stroškov s stanovanjem.Me je manj stalo kot preživnina ki sem jo moral plačat.Potem je bila tiho.Sedaj ne reče nič.Boljše za njo ji več ostane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 13:11:50   
mika
Mogoče bi ve rade da vam plačujemo vse za otroke vam pa ni treba nič in imate več za lastne potrebe????


Najlažje je dat denar, pač nekaj stroškov za otroka pokriješ in problem rešen. Vsakodnevna skrb matere za otroka, pa ni pomembna al kako? Resno sprašujem, se ne norčujem. takšnega življenja ne poznam, ker sem poročena. A kupite kdaj materi ali na kakšen drugi način zahvalite, zato ker lepo skrbi za vajinega otroka? Al to ni pomembno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 13:14:01   
Anonimen
Ne želim ga obirat ... še manj si želim, da bi plačeval meni kaj. On ni dolžan meni preživnine, ampak otrokom. Od njega sem šla maja, preživnino je začel plačevati s septembrom. Odšla sem iz hiše samo z oblekami od otrok in s svojimi (po svoji lastni želji) in mu prepustila celo stanovanje (130m2) opremljeno s stvarmi (pohištvom, stroji), ki sem jih jaz dobila v dar od sorodnikov. In od tega nisem zahtevala nič!!!! V prenovo stanovanja sem skupaj z njim vložila cca. 4mio ... in tudi od tega ne zahtevam nič!!!!

Zahtevam pa da plačuje preživnino, ki je namenjena otrokom ne meni!!!!!

Če si prebral vse si videl da znaša položnica za hrano otroka v šoli 20k (10jaz, 10 on) in ker sta tu dva otroka je to 20 jaz, 20 on ... Potem pa so tu še stroški obleke, obutve, treniningi (nogomet, gimnastika - kar ni zastonj in oprema je draga), prehrana .... vse to. Ko sem se pogajala z njim se naredila stroškovnik (pa vrjameš ali pa ne nisem gledala cene oblačil najboljše znamke) koliko na mesec približno daš za enega otroka ... reci piši okoli 90k. Če ne vrjameš si ga lahko narediš sam. Sicer pa si napisal da sedaj ti plačuješ in kupuješ določene zadeve za otroka, tako da imaš predstavo koliko kaj znaša.

In povdarjam še enkrat - preživnina ni namenjena meni!!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.10.2006 13:14:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: "(pod)kupovanje" otrok/za anoni...
11.10.2006 14:05:41   
Anonimen
Mogoče bi ve rade da vam plačujemo vse za otroke vam pa ni treba nič in imate več za lastne potrebe????


Mislim ANONIMEN tale je pa huda no.

Kdo hoče imeti zase in za "mamine" potrebe. Mogoče tvoja bivša??? Ne sodi po sebi in njej!!!

Predvidevam, da si moški, se takoj prepozna po izjavah. No, pa počakajmo še zahija...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 14:35:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Mogoče bi ve rade da vam plačujemo vse za otroke vam pa ni treba nič in imate več za lastne potrebe????


Najlažje je dat denar, pač nekaj stroškov za otroka pokriješ in problem rešen. Vsakodnevna skrb matere za otroka, pa ni pomembna al kako? Resno sprašujem, se ne norčujem. takšnega življenja ne poznam, ker sem poročena. A kupite kdaj materi ali na kakšen drugi način zahvalite, zato ker lepo skrbi za vajinega otroka? Al to ni pomembno?


Še plačam ji naj?Če ji kaj ne paše sta otroka lahko pri meni.Sama je želela imati oba otroka.Skrbela je za njiju tudi ko smo živeli skupaj.Meni ona tudi ne plača ko sta pri meni.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 14:37:38   
Anonimen
Še plačam ji naj?Če ji kaj ne paše sta otroka lahko pri meni.Sama je želela imati oba otroka.Skrbela je za njiju tudi ko smo živeli skupaj.Meni ona tudi ne plača ko sta pri meni.


Se vidi, da si krasen moški, dragi anonimni, takih je cel kup. Se greste vojno preko otrok zaradi osebnih zamer.

Svašta...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 15:47:05   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Najlažje je dat denar, pač nekaj stroškov za otroka pokriješ in problem rešen. Vsakodnevna skrb matere za otroka, pa ni pomembna al kako? Resno sprašujem, se ne norčujem. takšnega življenja ne poznam, ker sem poročena. A kupite kdaj materi ali na kakšen drugi način zahvalite, zato ker lepo skrbi za vajinega otroka? Al to ni pomembno?


če se je odločila, da bo sama skrbela za otroke.. je to njena odločitev.. zakaj bi jo on nagrajeval za to?? ker mu je vzela otroke??

svašta..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 16:38:29   
mika
če se je odločila, da bo sama skrbela za otroke.. je to njena odločitev.. zakaj bi jo on nagrajeval za to?? ker mu je vzela otroke??


no sedaj razumem, zakaj se za preživnine toliko staršev potika po sodišču. In kot je nekdo prej napisal, zaradi osebnih zamer se itživljajo  preko otroka. Njej ne dam nič, vzela mi je otroka.....

Tisti anonimni, ki je napisal, da ji naj plačuje za vzgojo otroka, tega se ne da plačati.
...sama ni spočela VAJINEGA otroka, a ti je pištolo držala pri glavi medtem ko stauser posted image ? Velikokrat lepa beseda lepo mesto najde in če bi ji enkrat kupil rožico in ji rekel, to je pa zate, ker skrbiš za najinega sončka, bi vajin odnos bil veliko boljši, ker iz prebranega domnevam, da niuser posted image . Nisem pa mislila, da bi še njej dal toliko denarja kot daš za otroka, ampak majhno pozornost. kar je pa pomembno, otrok bi se veliko bolje počutil, ko bi videl da starša komunicirata na prijazen način. In če bi ti njej pokazal, da jo spoštuješ bi tudi ona tebe, ne pa da se bojiš, da slučajno ne bi kakšen tolar ona porabila.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 17:26:00   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne želim ga obirat ... še manj si želim, da bi plačeval meni kaj. On ni dolžan meni preživnine, ampak otrokom. Od njega sem šla maja, preživnino je začel plačevati s septembrom. Odšla sem iz hiše samo z oblekami od otrok in s svojimi (po svoji lastni želji) in mu prepustila celo stanovanje (130m2) opremljeno s stvarmi (pohištvom, stroji), ki sem jih jaz dobila v dar od sorodnikov. In od tega nisem zahtevala nič!!!! V prenovo stanovanja sem skupaj z njim vložila cca. 4mio ... in tudi od tega ne zahtevam nič!!!!

Zahtevam pa da plačuje preživnino, ki je namenjena otrokom ne meni!!!!!


Ne razumem ene stvari. Zakaj nekateri prostovoljno prepuscate/podarite/pustite nekaj partnerju, potem to isto koristite kot nekasen argument proti njemu? Ni misljeno popolnoma direktno na tebe Anonimna, temvec na vse tiste in moske in zenske, ki vcasih leta in leta nastevajo kaj so oni vse dali, prepustili, ne zahtevali.
Iz pozicije, ko stars - skrbnik otrok tesko financno shaja in ne more racunati na financno pomoc pri vzoji od drugega starsa, a ta isti stars prostovoljno in po lastni volji prepusti (komerkoli) velik financni vlozek.... se mora zavedati, da je s tem prikrajsal lastne otroke, saj bi ta financni vlozek, pa se kako lahko izkoristil v dobro svojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 18:39:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen





Sem ji plačal polovico vrteca,kupil otrokoma za oblečt,obut in za jest,plačal polovico stroškov s stanovanjem.Me je manj stalo kot preživnina ki sem jo moral plačat.


Iz tvojih postov sem razumela da imaš 2 otroka? Prdvidevam, da imaš za plačevat okoli 80 000 sit na mesec za oba otroka skupaj?

Vse tisto zgoraj navedeno pomnoži z 2 in dobiš manj kot 80 000 sit?user posted image   Kje pa so še kakšne igrače, pa kakšen hobi, šport,....kakšna čokoladica...











(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 18:43:48   
Anonimen
Ne želim ga obirat ... še manj si želim, da bi plačeval meni kaj. On ni dolžan meni preživnine, ampak otrokom. Od njega sem šla maja, preživnino je začel plačevati s septembrom. Odšla sem iz hiše samo z oblekami od otrok in s svojimi (po svoji lastni želji) in mu prepustila celo stanovanje (130m2) opremljeno s stvarmi (pohištvom, stroji), ki sem jih jaz dobila v dar od sorodnikov. In od tega nisem zahtevala nič!!!! V prenovo stanovanja sem skupaj z njim vložila cca. 4mio ... in tudi od tega ne zahtevam nič!!!!

Zahtevam pa da plačuje preživnino, ki je namenjena otrokom ne meni!!!!!

Če si prebral vse si videl da znaša položnica za hrano otroka v šoli 20k (10jaz, 10 on) in ker sta tu dva otroka je to 20 jaz, 20 on ... Potem pa so tu še stroški obleke, obutve, treniningi (nogomet, gimnastika - kar ni zastonj in oprema je draga), prehrana .... vse to. Ko sem se pogajala z njim se naredila stroškovnik (pa vrjameš ali pa ne nisem gledala cene oblačil najboljše znamke) koliko na mesec približno daš za enega otroka ... reci piši okoli 90k. Če ne vrjameš si ga lahko narediš sam. Sicer pa si napisal da sedaj ti plačuješ in kupuješ določene zadeve za otroka, tako da imaš predstavo koliko kaj znaša.

In povdarjam še enkrat - preživnina ni namenjena meni!!!!!


Lahko se kesaš, da mu tako vlaganje zapustiš. Jest tega nikoli nebi mogla, zakaj pa ni on odšel? Ljudje se ločujejo, otroci pa trpijo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 19:15:51   
Anonimen
Niso vedno moški prasci.
In ko je ločitev še sveža mislim da nihče nima želje obdarovati bivšega partneraja, ker če bi bilo vse OK, potem ne bi bil bivši partner.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 19:42:33   
mama54

Niso vedno moški prasci.
In ko je ločitev še sveža mislim da nihče nima želje obdarovati bivšega partneraja, ker če bi bilo vse OK, potem ne bi bil bivši partner.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Pa kaj toliko mešaš bivšo.Vidva sta se rašla,otrok pa je vajin in vajina dolžnost je,da oba poskrbita zanj.Obnašajte se vsaj malo človeško do bivših,saj le tako bo vaš otrok zrasel v srečnega človeka.Otroci si še kako dobro vse zapomnijo.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 19:57:31   
Rosada
Tvoga bivšog muža ne poštujem.Jer ni u redu to kar on dela.Ako ne plati preživninu za djete tako kao treba to ni u redu.On ne plati za djete ništa jer misli da ti ne boš rekla nič.A kupi mu avto da se pravi važan.Da bi djete mislilo kako je otac frajer.To je nikakav otac.
Ma ko ga šljivi.Ti moraš dijete da naučiš šta je dobro a šta ne.Ako otac to ne može.Ja ne bih dozvolila da djete uzme taj avto.Neka ga ima tvoj bivši muž sam i nek se vozi sa njim!Jer on je največje djete u toj situaciji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 20:00:27   
mama54
Neka ga ima tvoj bivši muž sam i nek se vozi sa njim!Jer on je največje djete u toj situaciji!
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada


Rosadauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 20:04:07   
Marogica
Anonimna, razumem tvojo jezo, ki je upravičena, če ti bivši partner ne plačuje to kar bi moral, kupuje pa to kar bi on rad. Iz tega izhaja naslednje:
1. se hoče otroku prikupit
2. ga hoče podkupit
3. ali pa si je izpolnil SVOJO neizpolnjeno željo.

Ta tvoj bivši pač ne zna z denarjem, kaj hočeš, saj ni edini. Očinto veš, zakaj si šla stran(poleg ostalih vzrokov). Drugega ti ne morem reči, kot da se o takih stvareh enostavno pogovorita, v dobro otrok. Če pa tega ne razume, se pa pač "pogovarjajta" preko sodišča, če je to to, kar bo doprineslo k rezultatom.

PA saj ne vem, to so v bistvu vedno žalostne zgodbe, ki nimajo ne konca ne kraja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 20:08:00   
Anonimen
MIslim, da je tsito da naj ne mešam bivše letelo name.
Nisem moški, sem pa priča prav grdi ločitvi, ko je ženska tista, ki je pr....
Ker je jokcala kako ima rada svojega bivšega moža, kako ga spoštuje, ni pa se držala osnovnih dogovorov, ki sta jih sklenla.
Pustila ga je v dlogovih(ki so njena krivda) zdaj pa se dela bogo.
Še enkrat niso vsi moški slabi.

Se pa definitivno ne strinjam z podkupovanjem.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?