|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 13:40:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: melancani
10.1.2008 13:51:09   
Anonimen
Pozdravljena.

Jaz malancane ponavadi paniram, sem pa slišala že tudi, da so dobri polnjeni s sirom in panirani, moja mami jih peče v pečici(rezina malancane, rezina sira, rezina paradižnika-vse skupaj lepo popeče), vendar mi ta zadeva ni všeč, baje pa so dobri narejeni tudi kot musaka, tako da namesto krompirja daš malancane.

Dovolj idej? user posted image

aspirinčica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: melancani
10.1.2008 14:05:48   
Barbs
http://www.drustvo-gurman.si/search.php?Action=DisplayR&q=jaj%C4%8Devci

Men je izmed teh receptov najboljši tisti, kjer so peresniki zraven. Pa jih zdaj ne smem.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: melancani
10.1.2008 14:14:50   
Enolla
Lahko ga narediš kot šampinjone (ponarejene gobice) in potem pašto čez.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 14:20:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: melancani
10.1.2008 14:28:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
danes na meniju: peresniki po siciljansko user posted image

hvala za predloge. sicer pa tudi sama spečem melancane na tak način kot aspirinčica, z rezino paradižnika in sira, pa potem v pečici zapečeno. ampak je to bolj priloga, kot samostojna jed. vsaj pri meni user posted image


Tudi pri nas je to priloga, sam meni to ne diši.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 14:58:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?