|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 11:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tatarski biftek
10.11.2008 11:56:38   
ninini
Pri nas prodajajo po mesarijah  zmešane začimbe v posodicah in so ful ok zato jih jaz kar kupim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tatarski biftek
10.11.2008 12:00:03   
piamaria
Jaz sem za r.d. pripravila kar tegale:
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Tatarski_biftek-92.html
Pa sem potem dodala še posebej s feferoni in enega z veliko kaprami, ker imamo radi:)
Zelo okusno je.user posted image
Dober tek!

_____________________________

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tatarski biftek
10.11.2008 17:11:25   
Felicita
lahko ti povem sestavine, ampak jest to delam čist po občutku:

- goveje stegno, očiščeno, mesarja prosi nej ti ga 2x spusti čez mašino, ki meso fašira (men je pač škoda pljučne za to, stegno je cenejše pa še več okusa da, se mi zdi)
- kapre
- zelen poper v slanici
- worchesterska omaka
- jajce (surovo)
- file inčuna (če je pri roki)
- sol
- navaden poper
- rdeča paprika
- fino zmiksana čebula

pa preden ga začneš 'popravljat' more vsaj eno uro 'odležat' v hladilniku, da se okusi naredijo. potem ga šele dosoliš/dodaš začimbe.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tatarski biftek
18.11.2008 13:27:45   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

lahko ti povem sestavine, ampak jest to delam čist po občutku:

- goveje stegno, očiščeno, mesarja prosi nej ti ga 2x spusti čez mašino, ki meso fašira (men je pač škoda pljučne za to, stegno je cenejše pa še več okusa da, se mi zdi)
- kapre
- zelen poper v slanici
- worchesterska omaka
- jajce (surovo)
- file inčuna (če je pri roki)
- sol
- navaden poper
- rdeča paprika
- fino zmiksana čebula

Jaz dodam še:  sesekljane feferone, peteršilj in kumarice, malo gorčice in pa maslo, da se tatarec lahko lepo namaže.
Pazi na to, da je dovolj slan in dovolj pikanten

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?