|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štruklji...
9.2.2011 15:18:27   
naja17
Delam jih po tistem receptu k je na embalaži zagorskih štrukljev, torej pokuhani, pol pa zaviti v slanino in zapečeni v pečici, preliti s smetano... Moj bi pa zdej rada, da jaz slanino zamenjam za pršut user posted image Ne vem, a to gre skup, ker stran pol namo metal, al ne user posted image

Je katera že probala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štruklji...
9.2.2011 16:43:10   
hubi
Kakšen je pa original recept, lepo prosim? user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Štruklji...
9.2.2011 19:51:24   
naja17
Ja tko kot sem napisala: skuhane zavijem v rezine slanine in dam v ognjevarno posodo in zapečem in pol prelijem s sladko smetano... Če bi pa rada recept za štruklje, pa nau šlo, ker al kupim zagorske štruklje (kjer imaš tud ta recept), al pa mi jih naredi tašča k je zagorka user posted image .

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Štruklji...
11.2.2011 13:12:00   
kjava.
jasno, da lahko, kaj pa je razlika pršut pa slanina? To, da je pri pršutu več mesa, posledično bojo štruklji še boljši.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Štruklji...
11.2.2011 14:15:05   
suzolinka
Ja pa tudi bolj slani. Meni osebno je slanina bolj. Pečen pršut postane trd (in slan), tako kot na pici.

(odgovor članu kjava.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Štruklji...
11.2.2011 14:21:35   
naja17
Khm... Kaj čem zdej user posted image Pa dobr, sej se zalije s sladko smetano, verjetno pol mal ublaži user posted image Bom jest pol pol nardila, ziher je ziher user posted image ...

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Štruklji...
11.2.2011 19:04:21   
suzolinka
Kar si je zakuhal, naj še pojeuser posted image

Drugač pa ne skrbi, sej bo za pojest, meni je pač boljš s slanino


< Sporočilo je popravil suzolinka -- 11.2.2011 19:06:02 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Enostavni novoletni piškoti s sladkornimi ...
Čeprav zaradi manj spretnih ročic, ki vam bodo pomagale pri peki teh novoletnih piškotov, ti morda ne bodo idealnih obli...




Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)


Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!