|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. rojstni dan
18.4.2006 13:59:30   
Anonimen
Pozdravljene!

Po dolgem času se zopet obračam na vas. Naš dojenček bo drugi teden postal malček in imam nekaj težav. Prvo bi vas prosila za pomoč pri tekstu za vabila, saj nisem našla ničesar kar bi nam odgovarjalo (za fantka), drugi in zadnji problem pa je, da ne vem, če bi povabili drugo babico in dedka na rojstni dan. Z babico smo skregani in se jaz ne pogovarjam z njo, z dedkom in ostalimi pa se razumemo. Ta babica tudi vedno "laja" na mojega user posted image  in tudi za zajčka naš mali princ ni nič dobil. Sicer nisem koristolovka,vendar pa me boli, da sosedovi otroci dobijo jajčka, njun lastni vnuk pa ne. Sem bila kar user posted image , ker ne morem verjeti, da je to možno. Hvala bogu je še toliko majhen, da ne sorašuje zakaj so drugi dobili od babice on pa ne. In zdaj sem v precepu, ali jih povabimo ali ne. Problem je tudi v tem, da smo vsi skupaj na eni parceli in da ni nic najinega pisano na naju in se ne upam še bolj zamerit, ker so nama že tako grozili, da bodo vse najino prodali in ne vem kaj vse. Ogromno besed in žalitev je padalo na naju in ne bi rada, da se to ponovi. Prosim pomagajte mi!

lep pozdrav naj odžene dežek stran
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 14:51:05   
asso
Ne vem, kakšno je stanje..., ampak mislim, da otrok ni skregan z babico.user posted image user posted image  Tako, da sem jaz mnenja, kakršen koli odnos imaste vi z babico ta ne bi smel vplivati na otroka. Naj se otrok sam odloča, če mu je babica všeč ali ne zato bi jaz, kljub temu, da ste skragani jo povabila, sej to je otrokov rojstni dan...

Moje mnenje...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 15:00:49   
Anonimen
Res ni skregan z njo, ampak jo ignorira in ne mara biti pri njej. Sicer jaz tudi razmisljam, da ker nismo taki kot oni, b jih povabili. Če bodo prišli bodo, drugače pa tudi dobro.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 15:15:08   
Naja31
Ti jo kar lepo povabi, da boš imela čisto vest. Njej prepusti odločitev.

Da jo dojenček ignorirauser posted image  Ta je pa dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 15:32:43   
Anonimen
Samo je res. Sem mislila, da se samo meni zdi, ampak so mi tudi drugi povedali, da ne pusti, da bi ga prijela in božala in se obrača stran od nje. Kaj morem. mogoče pa noče biti pri njej, ker je v bistvu ne pozna. Od februarja do zdaj jo je videlmogoče 10-krat (ne po moji krivdi)

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 18:31:18   
Barbs
Mali jo zagotovo ne ignorira, to drži kot pribito. Saj še ne ve, kaj je to. Pač ni imel možnosti jo spoznati in ker je v obdobju, ko je bolj previden z neznanci, je pač tako kot  je. Ne pozabi, da ne po njegovi krivdi. Babica mu je pač še ena od tujcev. Sploh, ker živite tako blizu, bi jaz na tvojem mestu skušala storiti vse, da bi se razmere izboljšale. Ko bo večji, bo sam vprašal za babico in verjetno kdaj tekel tudi do nje. Zato je bolje, da mu to olajšaš in pripraviš že zdaj. Rojstni dan je priložnost, da z razlogom omiliš situacijo. Morda bo potem tudi vse ostalo lažje steklo. Bodi prijazna, bodi TI tista, ki bo pokazala, da se lahko dvigneš nad prepire in nepotrebno "lajanje", kot praviš. Če bo napeto, malce potrpi, z zavestjo, da v končni fazi ne delaš popolnoma nič narobe - nasprotno. Verjetno tudi tvojemu dragemu ni vseeno, da se ne razumete z njegovo mamo. Tako bo dobil še dodatno potrdilo, da ima pametno in prijazno partnerico in da je problem drugje ( če bi tvoja prijaznost morebiti naletela na gluha ušesa) .

Pa še to - vabilo naj "pošlje" mali. V smislu - draga babica in dedek; dopolnil bom eno leto in tudi vaju vabim, da mi pomagata upihniti prvo svečko ,  to soboto ob 16h, pri nas doma. Zelo bom vesel, če si bosta vzela urico časa  za moje prvo praznovanje. Vajin vnuček (in ime) ...

Pa naj bo kar veselo, pisano vabilo, kakšno slikco prilepi zraven, pa do časa dajte v nabiralnik - da bosta lahko premlela vse skupaj in v končni fazi vnučku tudi kupila kakšno darilce. Le kdo bi lahko zavrnil takšno vabilo????

In naj ti ne bo nelagodno, lepo postrezi, bodi sproščena, kljub temu, da ti ni treba ravno "lesti v rit" komu in jo pretirano ogovarjati. Potrudi se; po moje se boš tudi ti boljše počutila, boš videla.user posted image  Po moje je tudi babici na trenutke hudo, le da je morda preveč "lesena", ali pa si ne upa narediti prvega koraka.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 1. rojstni dan
18.4.2006 21:54:21   
Urška*
Tudi jaz se pridružujem mnenju, da babico povabi. Bodi ti tista pametna. Če bo prišla, je super, če pa ne pa tudi prav. Ni tvoj problem.

Glede vabila pa:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=859400&mpage=1&key=vabilo&#863238

user posted image

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 1. rojstni dan
21.4.2006 8:31:36   
Barbs
Ste poslali vabilo babici?user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?