Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker mi je zdravnica rekla da bo glede na mojo velikost ( sem dovolj velika) in na velikost otroka, ki je čisto normalna, porod lahko potekal vaginalno. Jaz sem se pa že čisto sama pri sebi odločila da bo carski rez, ker sem slišala za mnogo zapletov pri vaginalnem porodu z ritko naprej. 
in vajino stanje G že ocenila, da ni ovir za vaginalni porod. Če pa vseeno nočeš poskusit, pa to povej ali pa pojdi rodit tja, kjer pri medenični vstavi sploh ne poskušajo drugače in avtomatsko naredijo CR. Js vem samo za Celje, da je tako, za ostale kraje bodo pa še druge povedale. V LJ ob "primernih pogojih" poskusijo tudi vaginalno - mi je Pušenjak povedal.
in bi se po ˝normalni poti˝ verjetno kar oba precej namučila. CR je potekal brez problemov, okrevanje sicer kar boli, ampak glavno, da je bilo vse OK.