|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 11:57:30   
asso
Pozdravček vsem nosečkam

Nekatere boste najbrž že vedele kaj pomeni naslov, druge pa boste to šele ugotovile.
No tako. V prvi nosečnosti smo se nekatere punce pogovarjale pod temo 9. nebesa (**** nadaljevanje) in mislim, da smo se imele prav fajn, ko smo se ena drugo poslušale, tolažle, vzpodbujale...
Dosti nas je user posted image  iz prvega dela 9. nebes tako, da z željo user posted image  sem se odločila, da odprem to temo, kjer ste vabljene vse prejšnje pa tudi nove user posted image , da kaj lepega ali pa tudi grdega (raje ne) poveste.
Da malo skupaj poklepetamo...

No, naj začenem pri meni. To je drugi krog user posted image . Sicer je še na začetku, ampak kot prvič bo tudi sedaj kr hitro na koncu.
Prvi pregled imam v sredo, po mojem izračunu je moj PDP 27.09.2006, počutim se kar v redu, razen utrujenosti, ki mi ne da miru.

Tako, da prosim kar začnite s pisanjem in mislim, da ne bo vam žal.
Lahko rečem, da jaz in pikapolonica bova veseli, če se nama bo pridružilo čim več.

user posted image  upam, da nisi jezna, ker sem te v post kar brez tvoje vednosti (le s tvojo željo) vključila.

Tri, štiri zdaj.... kdo bo hitrejši.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 15:45:18   
pinkiponki
Asso, jst sm že ena taka, ki sem že prvič rodila takrat kot ti -zelo blizu , sedaj pa imava dva dni razlike v predvidenem roku, jst 25.9.


Nas je kar neki takih, kot si rekla...žiža, huAnita, ti, sončnica (včasih mavrica), jst (včasih sm bla sonček2*),...

Jst sm prvi pregled že imela, UZ imam pa v četrtek-komi čakam. Drugače mi je pa že ene 14 dni fajn slabo, čez cel dan, na srečo ne bruham, ampak mam pa skoz en tak smotan obutek. Bolj se obremenjujem s temi anginami, ker se mi tko ponavljajo in ne vem, kdaj bo konec, al sploh bo. Da bi vsaj že minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa ravno dve leti, ko sem izvedela, da sm prvič user posted image , bil pa je petek 13.2.

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 20:48:34   
GoYa
user posted image user posted image user posted image  za 9. nebesa

Pred časom sem spraševala zakaj so se nosečke razdelile po mesecih in ni več nadaljevanj 9. nebes, pa so mi odgovorile, da jim je tako bolj všeč, ker imajo podobne težave, vprašanja itd.

Pa sem obljubila, ko bom jaz ponovno user posted image  odprem nova nadaljevanja 9. nebes. In nekako te obljube nisem izpolnila user posted image , si pa zato nov krog ti odprla, asso user posted image .

Takole, se še predstavim: v prvo (pred letom in pol) ni šlo vse po sreči, sedaj smo pa končno ponovno v user posted image . Teče že 14. teden. PDP je pa 18. 8. 2006. user posted image  bo.


LP, GoYa

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 21:01:43   
Pikapolonica
Asso,

a ti men misli bereš.....

Ravno včeraj sem razmišljala o tem, da bi res znova začele z 9 nebesiuser posted image , samo zraven še nisem prišla... Pa si kar ti opravila delo namesto mene. In... kaj bi bila jezna ker si v post vključila tudi mene, prav vesela sem, ker si se tako odločila.

Ja, tudi jaz sem kar fejst pogrešala tale 9nebesa.  Se mi zdi, da smo bile takrat res tako povezane med sabo. In predvsem smo se poslušale. Jaz sem imela vedno tak fajn občutek, da če sem karkoli povedala, ni šlo to kar tako mimo ušes (oziroma oči) drugih. Ali vsaj večine.... In ker rada čvekljam, če le imam čas, res upam, da bodo tale 9nebesa - 2 krog res ponovno zaživela. Tudi Bejba je bila takrat z nami, pa Goya in tako hecno se mi zdi, ko smo spet vse noseče. Kot bi se zmenile med sabo.

No, drugače sem pa jaz zdaj že v 20 tednu. Komaj verjamem, da bo polovička že mimo. Počutim se super, tko celokupno gledano, čeprav sem pa prejšnji teden malo zbolela in zdaj skoz smrkam in kašljam. Pa bo že. Glavno da me mali oz mala bunka kot za stavo. Tokrat je začel-a kar dva tedna prej kot moja miška Tia v prvi nosečnosti. Že dan pred 16 tednom. In zdaj odštevam tedne do ponovnega pregleda, ko mi bo G. naredila morfologijo.

Sem pa neznansko utrujena. In počitek... ja, to je edino kar strašno pogrešam in česar sem imela v prvi nosečnosti več kot dovolj. Zdaj pa moja mala Tia posrka vsak atom moje energije in sem že rahlo izmozgana. Me je kar malo strah julija, ko se bo življenje še enkrat popolnoma spremenilo.... Pa komaj čakam tudi.  

Asso, nate bom pa močno mislila v sredo. In res že komaj čakam lepih novičk o tvoji pikici.

In pinkiponki, tudi tebi želim, da ti čimprej mine še teh nekaj dni do UZ.

Ne vem no, meni je bil prvi UZ tudi tokrat najlepši. Ko vidiš tisto malo bitje in slišiš tisti mali srček user posted image ....

No tako, dovolj sem naložila za prvič. Res sem pa vesela, da smo spet skupaj.

Upam le, da se nas bo še kaj več nabralo.

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 21:51:54   
Anonimen
Cestitke vsem noseckam user posted image  Sem pred parimi dnevi jst lih odprla 9nebesa na Starsi cvkemao. Mi je blo prov fajn brat vas takrat ... :) Edina tema, ki sem jo redno spremljala :)

Lp, Riba

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.2.2006 22:08:22   
Pikapolonica
Goya, sem šele zdaj opazila, da si napisala post ravno malo pred mano. Pa še ZS sem ti poslala.... Joj, neroda jaz.

V glavnem, super da smo spet skupaj.

RibicaRR, ku-ku!

LP, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2006 8:38:18   
asso
Zelo sem vesela, da počasi kapljate gor. Nekatere zjutraj, druge popoldne v glavnem, da ste vsaj nekatere vesele za to debato pa počasi bomo upam, da kar številčne.
Včeraj, ko sem odprla temo in v roku dveh urc ni bilo nobenega odgovora sem se že malo vstrašla, kje pa so vse te user posted image .
Ja, pa sej nekatere ne visijo non stop tle gor, imajo tudi boljšega dela.

Res sem zelo zelo vesela, da smo ponovno skupaj in nas je res kar dosti v drugo.

Jaz odštevam ure do prvega pregleda in vem, da bo vse v najlepšem redu.
Sej skoraj se mi ne zdi, da sem user posted image , ker se ne počutim nič drugače kot sicer, no ja, razen gromozanske utrujenosti in občasnih lažjih slabosti. Sej res skoraj nimam časa razmišljati, ker kot večini prvi sonček poje preveč energije in vsako minutko, ko lahko jo izkoristim za se "ulešt" in odmislit vse.

Goya in Sonček 2 - pardon Pinkiponki, obeh se še spomnem in tudi ostalih, ki upam, da se bodo čimprej pridružle, da bomo lahko skupaj malo počvekale.

RibicaRR ti si pa itak kot vedno tudi dobrodošla.

Pinkiponki, sej angine bodo minile, samo odmisli jih in boš videla, da bo boljše.
Sej jaz bi tudi že imela prvi pregled, ampak sem se prenaročila, ker se mi je zdelo, da dva tedna prej se ne bi prav nič dosti videlo in sem se odločila, da bom zdržala še dva tedna več in takrat videla tudi user posted image . V prvi nosečnosti, ko sem se prvič naročila so me vprašali po datumu zadnje M in na podlagi tega me naročili. Takrat se mi je to zdelo tako dolgo in sem želela čim prej na pregled. Sedaj, ko sem poklicala, bi bila že takoj par dni kasneje na vrsti, sploh me niso vprašali o datumu, samo me naročili, pa sem sama kar premestila, ker itak vem, kdaj se kaj vidi in tako... Res ta nosečnost je čisto nekaj drugega, ampak vseeno tako lepa in pričakovana.

No, se še kaj slišimo, jaz pa se sigurno javim takoj po pregledu (najbrž pa že kaj prej).

Lep dan vsem skupaj in pobožajte svoje user posted image  (nove in stare).





_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2006 8:40:19   
asso
Pinkiponki, ja prvi PDP si imela na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2006 19:17:38   
GoYa
Ojla!

user posted image ,  nič hudega za dodatno opozorilo na ZS. Bolje 2x, kot da spregledam 9. nebesa user posted image .
U, si že na polovički user posted image . Pa še bunka te user posted image .

Asso, strah, da se ne bomo javle na 9. nebesa, je pa odveč. To te kr potegne spet notr. Ker sem dopoldne v službi in je v službi preveč dela user posted image , pokukam na RR šele zvečer. Tudi če mi je slabo, se kr mal prisilim pokukat gor, da kej ne zamudim.
In kako je bilo na pregledu (če sem prav razumela, ga imaš danes, ker odštevaš sam še ure)? Ni ga lepšega občutka, kot takrat, ko na UZ vidiš svojo pikico. To si pa res v nebesih.

Pinkiponki, fajn odpravi v četrtek. Ja, slabosti...paše zraven, kaj čmo user posted image . Meni je še zdaj občasno slabo. No, danes mi je kar precej slabo in to že od 12. ure dalje user posted image . Drugače pa tudi jaz ne bruham. Razen enkrat sem v zdravstvenem domu zjutraj, ko sem šla na en ekstra UZ (sem bla panična, če je vse ok z mojo user posted image , pa je G reku naj se pridem pokazat user posted image ). Ampak takrat so meli tudi živčki kej zraven user posted image . No, do mojega naslednjega pregleda (že petega) pa je še kar nekaj časa. Bo pa na dan žena.

user posted image , mogoče te bodo pa ta nadaljevanja spet mal v RR potegnila user posted image . Mene že.

Lepo se mejte, pa oglasite se kaj tudi ostale.

Dobrodošle v user posted image .

LP, GoYa

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2006 21:40:28   
pinkiponki
Ja prou lepo je videti mamice v veselem pričakovanju, in to že drugič. Sem ravno brala post o EA, pa me zanima, kako se vi pripravljate na drugi porod?
Asso in pikapolonica - a vaju je kaj bolj strah kot prvič, a katera razmišlja o EA, GoYa sori, samo zate pa ne vem, a si prvič srečka user posted image , al drugič, zato te nism prejle omenla.

Jst priznam, mene je tokrat bolj strah, samo o EA pa ne razmišljam, ker če dobro pomislim, me je najbolj strah tega, da bi dolgo trajalo in da bi prišlo do komplikacij, česar te pa EA ne reši. Ampak bo že, mormo bit pozitivne, pa bo vse okej.

Hvala vsem za "tolažilne" besede glede angine, samo jst kr mislim, da ne bo in ne bo konc - tko da sem nasplošno ful bolj "zamorjena" ravno zaradi tega. Bom se mogla mal k seb spravt, ker to ni nič, boste vse rekle user posted image user posted image .

Vsem veliko sončka in lepih trenutkov s trebuščki user posted image

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2006 21:45:07   
pinkiponki
Aja, sem pozabla, jutri imam genski posvet v Lj zaradi antibiotikov, ki sem jih jemala, ko sploh še nisem vedela, da sem noseča, držte pesti, da bo vse vredu.user posted image

Sm bla pa dons spet pri svojem splošnem zdravniku, ker grlo še kar ni vredu in mi je spet Ospen 1500 predpisal, pa ravno v petek sem nehala jemat ospen 1000. Sem rekla, da bom do jutri počakala in v Lj vprašala, če ga sploh lohka jem, ker ga odkar sem noseča že skori ves čas jem se meni zdi. Mam pa tut napotnico za kri in vodo dat, da vidim, če je kaj drucga narobe, da se mi to ves čas ponavlja, res je že mal nenavadno. Jst že ponoči sanjam o mojih mandeljnih, groza.

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2006 9:48:44   
asso
Ojla,

dober dan vsem.
Zgleda, da sem jaz med prvimi v dnevu.

Jaz imam danes prvi pregled. Ja Goya včeraj sem že odštevala ure, ampak je šele danes pregled ob 12.

A me je kaj bolj strah kot prvič? Pa kaj jaz vem, niti ne, ampak že zelo zgodaj razmišljam o porodu, kar prvič sploh nisem.
Jaz sem absolutno za EA, čeprav sem v prvo brez. Tudi v prvo bi z, ampak sem nažalost prišla v porodnišnico preveč odprta user posted image user posted image  in sem vse zelo hitro odpravila. ampak kljub temu, ko mi je g. rekel: "Ste odprta 9 cm, kaj hočete več!?" Sem jaz odgovorila: "Epiduralnooooooooooo" in se mi je nasmejal...
No, tokrat bom v porodnišnico šla prej in zahtevala EA. Sej se da zdržati tisto bolečino, ampak zakaj trpeti, če si nekaj lahko olajšaš!?
Ja, eni pravijo, da lahko EA podaljša porod, drugi, da ne... mnenja so si zelo različna. Če se ima pa kaj za zakomplicirat pa se lahko tako z EA, kot brez, tako, da...  Jaz pravim, če je usojeno, da bo šlo slabo bo šlo kljub vsemu.
Meni pri prvem porodu se je zakompliciralo in babica je bila panična. Kljub njeni paničnosti sem jaz vedela, da bo na koncu vse v redu in sem bila pomirjena.
Rodit pa sem tudi šla tako kot, da bi šla v trgovino.

Pikapolonica, kaj pa je s teboj? Si pozabila da smo odprle 9 nebesauser posted image user posted image ?
Glede tega pa, če ti berem misli, sej veš že sama odgovor, seveda ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vas sedaj zapuščam in se vam javim po pregledu...

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2006 16:01:09   
Anonimen
No, da se se jaz mal javim user posted image  

Sem full vesela, ker je Ezi koncnooooo rodila Roka (rok je mela 7.2.user posted image )!

Drugace pa zdajle pocasi peljem mojga user posted image  ven .. Luno :) Pasji mladic je kot otrok, sploh tale nasa mala razvajenka user posted image  Potem pa ucituser posted image  

Pobozajte busije,

Riba

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2006 16:25:44   
Pikapolonica
Joj, Asso, nisem pozabila na 9 nebesa. Samo v službi nimam dostopa do interneta, popoldne pa tudi mine kot strela.

Kako je bilo danes? Daj, čimprej se javi.

No, pa sem spet ekstremno kratka. Gremo k tastu voščit rojstni dan. Se zvečer še kaj oglasim.

Pa-pa, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2006 18:36:49   
GoYa
Sem besna ko hudič. Cel odgovor sem naklamfala in poslala, pa mi javi neko napako.user posted image

No, pa še enkrat, jovo na novo.

Pinkiponki, jaz sem sicer drugič noseča, vendar se je prvič končalo s SS v 11t. Od tega je že eno leto in pol. Tako da takrat sem sodelovala v 9. nebesih. Pol smo pa rabili kar precej časa, da sem sedaj tu, kjer sem. Na žalost ne gre dugače kot z OBMP.
Ja, jaz razmišlam o EA in imam namen tako roditi. Razen, če ne bom prepozna, tako kot asso user posted image . Pesti za jutrišnji genski posvet pa ti že tiščim user posted image .

Asso, mene tudi zanima, kako je bilo danes. Kaj pravi user posted image ?

Čestitke Ezi za Roka user posted image .

Ribica, ti pa vidim že nabiraš izkušnje za potem, ko bo user posted image .

user posted image , dnevi res minevajo kot strela. Mi čisto tako paše dokler je ta zima, ker sem je že sita. Potem, ko bodo lepši dnevi in sonček na nebu, pa se lahko mal počasneje obračajo, a ne.

Lep pozdravček.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2006 21:45:52   
žiža
ojla punce
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za 9.nebesa in vse nosečke!
Res nas je en kup iz leta 2004 user posted image  user posted image  user posted image  
Pinkiponki, upam da si danes dobro opravila v LJ. Tole z ospenom na ospen je res mal dvomljiva zadeva. Upam da se čimprej pozdraviš, da boš zdrava nosečka in mamica.
Jaz sem ta teden katastrofalno slaba. Slabost, bruhice in ogaben okus v ustih so v polnem razmahu. Do večera se komaj sestavim, potem grem pa spat in že je tu jutro in jovo na novo.... Pa tako obetavno je na začetku kazalo.... Upam le da ne bo trajlo celo nosečnost tako kot prvič. Sicer bo pa bolje čez kakšnih 14 dni, ko se bo stanje v službi umirilo.
Ja kar se tiče drugega poroda, moram pa povedati, da sploh še ne razmišljam o njem. EA? Ne, če je šlo v prvo brez nje bo šlo tud zdaj. Pa če bo šlo tako gladko, kot prvič se tud nimam kaj bati. Nosečnost dolgo vsaj 38 tednov,  kakšno uro krajši porod, pa brez šivov, pa bo idealno. A sem že zahtevna, a ne?
Ja nič drage moje, moja ura je tukaj, postelja me že zlo naglas kliče, zato se za danes poslavljam.
lepo nočko user posted image
žiža

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.2.2006 9:25:47   
pinkiponki
Evo spet mene
včeri na genskem posvetu je bilo na srečo vse ok-ej. Zdravnik je rekel, da tiste tablete, ki sem jih jemala do sedaj, ne bi smele pustiti nobenih posledic. Sm pa spet na antibiotikih, pa kaj se mi to dogaja?!?!?! Sploh ne razumem več.

Danes mam UZ in komi čakam, da vidim mojo pikicopokico oz. pikcapokca.

GoYa, iz srca ti želim, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da boš končno lahko uživala v radostih materinstva!!
Asso, kje si???
Pikapolonica, pazi nase in ne preveč delat!
Žiža....joj, te slabosti so res zoprne, želim ti da čim preje minejo, tudi moje, hihi in da se ti želje glede drugega poroda uresničijo!!

Vse user posted image maksimalno uživajte in pazite na vaše trebuščke.
papa

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.2.2006 10:47:19   
asso
Ojla,

da se vam na hitro javim, ker imam v službi gužvooooooooooooooo.
Ja, včeri sem imela prvi pregled in sem bila nervozna, kot da bi to bilo prvič. V glavnem sem že vidla pikico in dobila tudi slikico, velika je že 15 mm. Sicer je bil včeraj točno 8 teden in kar je najbolj zanimivo je to, da sem tudi pri prvi user posted image  bila prvič na pregledu točno pri 8 tednih.user posted image
No, v službi bom novico povedala, ko bo mimo 12 tednov, čeprav sem eni sodelovki že zaupala.
Naslednji pregled imam 16.03., potem pa 19.04. THT in 10.05. morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, moja g mi je že vnaprej kar določila datumu in upam, da bodo držali, da ne bom prej kaj potrebovala.

Pinkiponki, me veseli, da je šlo vse v redu. In boš videla, da se boš kmalu tudi antibiotikov rešla.
Pikapolonica, sej vem, kako gre čas hitro mimo. Popoldne se jaz skoraj ne uspem usesti pred računalnik.

No, je že ura, da grem kaj delat

pa-pa asso                 PDP 27.09.2006

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.2.2006 14:37:21   
pinkiponki
Jst sm tut zdej že iz UZ. Naš tamičken je velik 15mm, dobili smo tri slikice, po novem izračunu imam PDP 29.9., naslednji pregled pa 16.3. Precej podobno vse, a ne asso?!

Drgač pa nič novega, slabost še vedno traja, dons sem celo bruhala zutri, ojej, nč fletn ni to. Se pa že veselim naslednjega UZ, ko upam, da bo šou lohka zraven še očka.

Lep dan vsem, čeprav dežuje!


_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.2.2006 18:37:59   
GoYa
user posted image user posted image user posted image  same lepe novičke danes -  genski posvet: ok, Uz: ok.  Pa res ste si podobne asso in pinkiponki user posted image .

Jah, moje slabosti so se tudi spet pojavile. Prejšnji teden je bilo že vsega mimo in sem si mislila, aha zdaj bo pa v redu. Zdaj mi je pa že 3 dni nazaj slabo. Blejk user posted image . Najhujše je zvečer. Pa v službi tudi, ker moram zraven še delat. Bo menda tako kot je rekel moj G - slabosti do 16 tedna. Uf, še malo. Pol pa upam, da bom uživala.

Drugač pa komaj čakam drugi teden. Imava en opravek v Žalcu, pa se bova zapeljala še do Mb v H&M. Upam, da bom našla kakšne nosečniške hlače. Zdaj jih pa počasi že kar rabim. 

Lep pozdravček! 

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.2.2006 15:01:18   
GoYa
Halo! 3 dni me ni na RR in sem mislila, da bom mela ful za brat...pa tole user posted image .
Vas bom malo user posted image . Kje ste?
No, če ste vse zunaj na sončku z vašimi sončki, pol vam je pa oproščeno user posted image .

Kaj novega pri meni? Hm, v bistvu nič kaj dosti. Miceno mi je še slabo. Trebušček raste user posted image , joške tudi. Moj je navdušenuser posted image . Veselim se prihajajočega tedna, ker bom delala pon in tor, pol sre in čet sem na dopustu user posted image , no v petek pa spet v službo. Tako da mi bo lažje še en teden pregurat do konca.
Pa končno mamo spet mal lepšega vremena user posted image . Danes sem že bila na daljšem sprehodu in me je kr zmatral, da sem po njem kr eno urco mal zadremala.

No, javite se kaj user posted image !

LP

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.2.2006 19:33:24   
Pikapolonica
Hojla, srečke nosečke!

Sem si le izborila svojih 15 minut, da se še jaz malo oglasim. Ker to je že malo brez veze... Mislim, da ne pridem do tega, da bi se za nekaj časa v miru usedla za računalnik in kaj napisala....

Najprej seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Asso in pinkiponki ter njuni pikici.

Asso, v sredo popoldan sem ves čas hodila gledat na RR. Čakala in čakala na tvoje novičke... pa ni bilo nič. Me je že pošteno zaskrbelo user posted image . No, pa si me v četrtek le pomirila s svojim veselim sporočilom.

In pinkiponki, tudi zate sem vesela. In srčno upam, da se bodo te tvoje težave z angino in AB čimprej nehale. Da so te le pomirili v genski posvetovalnici. Vem pa kako nelagoden občutek je, ko ne veš. Jaz sem v prvi nosečnosti tudi zbolela za angino in ni bilo druge kot AB. Sem se sicer strašno upirala, ko mi jih je zdravnica predpisala, ampak ni šlo drugače. Ampak, če so na karkoli vplivali takrat, na Tio sigurno niso. Je popolnoma zdrav, bister in normalen otrok. Tako da.... zdravniki že vejo. Otročki se pa tudi ne dajo kar tako.

Goya, ko ti bo slabo user posted image ... Samo uleži se dol in počivaj. Meni je to edino pomagalo v prvi nosečnosti, ko mi je bilo slabo od jutra do večera. Še dobro da je bilo tokrat drugače, ker niti slučajno nisem in nimam časa počivati. Se mi zdi da sem že kronično utrujena in da se ne morem in ne morem naspati. Zadnjič mi je že možek rekel, da sem kot mamilašica. Bleda, s podočnjaki.... Pa kaj morem. Naj se me kar navadi, ker bo julija samo še huje! user posted image

Žiža, a ti si pa user posted image . No, tega ti pa res ne zavidam.

No, kar se pa EA tiče... Jaz sploh ne razmišljam o tem. Niti pred prvim porodom nisem, in zdaj tudi ne. Porod k sreči ni bil težek. Šlo je hitro, bolečine so jasno bile in moje prve besede po porodu takrat so bile: NIKOLI VEČ!!!!! In evo me zdaj. Še 20 tednov in bom spet jokala user posted image  od bolečin in sreče. Ampak tudi tokrat bom brez EA... Kaj pa vem. Sem se ravno s prijateljico pogovarjala o njeni znanki, ki so ji po nesreči dali očitno preveliko dozo in naenkrat ni več čutila nog in sploh ni imela več nobenega občutka. In tako tudi ni več mogla aktivno sodelovati pri porodu, ker ni več vedela kako pritiskati. No, kar pa seveda ne pomeni da je pri vseh isto. Je pač nek procent ko gre kaj tudi malo narobe.... Ampak v user posted image se TO NE DOGAJA, kajne?

Tako, zdaj grem pa tudi jaz. Je treba Tio spraviti spat. Potem pa še mene.

Lahko noč vsem! Čuvajte se!!!!

LP, Pikapolonica user posted image


(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.2.2006 7:48:40   
asso
Dobro jutro vsem,

ja, jaz sem med ta zgodnjimi.
V službi že s polno paro.
Najprej se vam malo javim potem pa veselo na delo.

Pikapolonica samo, da ti je uspelo pridet do računalnika in kaj lepega napisat. Sej mislim, da skoraj vse v user posted image  vemo kako to zgleda "si vzeti čas". No, pa sej bo... Samo, da je s teboj in tvojimi najbližjimi vse v najlepšem redu, ja no, sicer z utrujenostjo. Tudi jaz vem kako to izgleda.
Jaz na srečo delam po 7 ur tako, da je vsaj malo lažje. Sicer mislim, da bom z marcem začela ponovno po 8, da se mi vsaj malo porodniška dvigne, ker če ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Jaz sem drugače tudi zelooooooo utrujena in vsake tolko pošljem Nastio na obisk k noni, da se malo odpočijem, ker če ne....
Slabosti dajmo reč, da jih ni. Vsake toliko mi kaj ne paše, drugače je že kar v redu.
Komaj čakam, da gre teh 12 tednov mimo, da bom malo bolj mirna. Sej ne, da mislim kaj slabega, ampak...
 
Punce, a veste morda kaj je z "starimi - novimi user posted image ", Bejbo, Mavrico, Huanito... nič se tu gor ne javijo, ali očitno jim ta debata ni bila pri user posted image . Bomo se pa vsaj mi malo tolažle in prenašale ena drugo.
 
Joj, še dobro, da se bom samo malo oglasila, potem pa se ne vem ustavit in pišem samo bedarije...
 
Se kaj pišemo, upam, da v lepšem vremenu, ker to je malo depresivno...
 
Pa-pa asso                                       PDP 27.09.2006

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.2.2006 21:09:17   
Anonimen
Ojla, user posted image !

Bejba se je javila na nebesih na 'Starši čvekamo', Mavrica je baje zamenjala nick, Dolina se nic ne javi, Nita tudi ne ... Lu pa špacka sta pa se, pa mala maja in Mina1. Bejba ima rok 15.5., pa mislim, da je zopet fantek.

o7. julij PIKAPOLONICA
18. avgust GOYA
2o. september ŽIŽA
27. september ASSO
29. september PINKIPONKI

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2006 9:10:45   
asso
O user posted image se dobro, da si ti, da si vse na tekočem...
Pa koliko nas je v septembruuser posted image user posted image user posted image

Res nas je precej takih, ki smo se že v prvo pogovarjale. Za Lu nisem vedela, za ostale pa sem nekako zasledila.
Časovno mi res ne znese "brskat" po celem forumu, le na hitro pregledam zadnjih 50 debat, morda kaj odgovorim... in to je to. Ne vem, ali je bilo včasih več časa, ali je sedaj vse tako razpršeno...
No, pa sej do septembra je še dolga in bomo se tudi z ostalimi kaj pisali...

Pa-pa

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?