|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.5.2006 17:30:09   
asso
Ojla,

kaj je sedaj to, čim sonce pokuka se vse skrijete, oziroma greste ga obiskat. Pa sej je bil tudi dež vmes pa nič od vas....

No sej bo, sej tud mene ni bilo...

Jaz sem od 26. na dopustu pa se mi prav ne ljubi za računalnik, malo na hitrco preberem in to je vse.

Drugače z mano O.K., no ja razen otrdevanj, ki so vedno bolj pogoste. Sej v sredo imam morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bom g. še to omenila (sem ji že zadnjič) in bomo videli nadaljnja navodila, sej že vem POČITEK, pa kako naj počivam z Nastio, ki nima sekunde mirauser posted image . Še dobro da je tata, da jo odpelje ven in se z njo ukvarja, ampak takrat pa se mi zdi škoda poležavat in vedno kaj najdem za po hiši naredit... Bo treba kar počivat, ker če ne tako naprej...

Žiža, ja kot vidiš imam tudi jaz probleme z otrdevanjem. Že v prvi nosečnosti so bili non stop prisotni od 22 tedna, ko sem tudi zaradi tega pristala v bolnici. G. mi je rekel, ste pač takšna. Otrdevanje je bilo celo nosečnost na 10-5 minut ampak na srečo se nisem odpirala, upam, da bo sedaj glede odpiranja isto in da bo manj krčev, ker si non stop pod pritiskom, kaj pa če.... in nisi nikoli miren. No bo že nekako.

Moj dopust se izteka in v ponedeljek bo potrebno v službo. Sej najbrž ne bom več dosti zdržala, ker hočeš nočeš me bo g. najbrž dala na bolniško.

No, se vam kaj še javim drug teden, sedaj pa grem malo pospravit in na sončka...

Pa-pa asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.5.2006 22:02:18   
Anonimen
Hojla!
Nisem pod svojim nickom prijavljena, tko da bom kr anonimna :)

Cekiram, kaj pisete, sam casa (al pa volje) za odpisat pa ni user posted image

Zdaj se mi itak zacenja norisnica v soli, tko da bo tut za RR mal manj casa.

Ma pa dones Luna rojstni dan (1.), tko da smo mel ze torto in darila in vseuser posted image

Lupcka user posted image & pobozajte user posted image ,

Ribica


(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.5.2006 21:20:00   
GoYa
Ja, ja, prave lenobice smo kar se tega nadaljevanja tiče. Ampak saj nam ni za zamerit, če je pa lepše lenarit user posted image  pa ven na sončka it (čeprav danes je pa grozno vreme).

Pri nas se ne dogaja nič posebnega. Drugi teden imam pregled. Komaj čakam, da spet vidimo našo nagajivko, ki me danes tolko brca v mehur, da mi je že kr mal hudo. Drugače pa tudi meni občasno otrdeva trebuh. Kot en krč me zagrabi in pol čez nekaj časa popusti.

Drugače tudi že odštevam dneve v službi. Delam še do konca maja. Komaj čakam konec, ker mam že poln kufr vsega v službi. Da ne govorim, da mi je spet slabo, ko sedim. Bi rabla en kavč v službi.

Ok, zdej grem pa še mal vozičke gledat, pa en mejl poslat na Hauck. Matr mi delajo preglavice ti vozički. Bolj študiram o njih, manj vem, kaj bi. Komaj čakam, da ga že enkrat kupimo, pa da pol ne razmišljam več o tem. Še sanjam jih non stop ponoči user posted image .

Lepo se mejte.

Aja, pa vse najboljše za Luno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2006 11:53:27   
Anonimen
Hojla!

Da nas (vas) spravim na prvo stran in se javim po dolgem času :) Danes ima Bejba PDPuser posted image  Če ni že rodila user posted image  

Hvala za čestitke, GoYa! A voziček si že izbrala? Jst, če bi zdajle izbirala, bi izbrala mothercare-ja, rdečegauser posted image  Full fajn voz, trikolesnik, sprednje kolo vrtljivo, strehco ima, mislim, da dobiš zraven prevleko za dež, kupiš lahko še lupinico in vrečo za noge + marelo. Je pa zlo trpežen voz. user posted image  ma tamodrega mothercare-ja, pa je zdaj v uporabi 21 mesecev po vseh možnih terenih (gozd, po kamnih, asvalt, trgovine,  v hrib .. ) in je super! Pokvaril se je samo ležaj enkrat, ampak so se gor usedli al nekaj takega, tko da so bili sami krivi. Super vodljiv, tut za rolat je kul, edino bremze nima, pa skoraj čisto raven je, tako da ne rabiš kake dodatne košare od začetka. Cene pa ne vem, zdi se mi da je okoli 60-80.000 komplet. Bom vprašala user posted image , kolk so oni dali takrat.

Je pa v četrtek rodila sestrična od mami, fantka Nejca :) Je sicer bil sprožen porod v 30. tednu (preeklampsija), mali je imel cca 1200g in 39cm, ampak diha sam že od začetka in zajokal je samuser posted image  Je tak cukr mejčekn. Sem samo slikce in video vidla.

Kje ste user posted image ? Pri nas v šoli s eje že začela norišnica ... še 2 tedna pa KONEC! Junija itak skor nič nimamo šoleuser posted image

Pobožajte user posted image  in :* user posted image ,

Ribica

_______
Pred dvemi leti je bil ta moder mothercare voz (+dežna prevleka) okoli 60.000, 33.000 lupinica, 10.000 vreča za noge. Sem pa včeraj gledala na sončku in je lupinica od maxi-cosija 27.000user posted image Je pa baje lupinica zdaj cenejša, kot je bila.

Aja, a bi imela štiri ali trikolesnika?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.5.2006 11:56:51 >

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2006 14:15:00   
GoYa
O, Ribica, hvala za informacije. Veš, da za voziček od mothercare pa še nisem slišala user posted image . Kje ga pa prodajajo?
Na začetku sem bila prepričana, da bo 4-kolesnik, sedaj pa gledam samo še 3-kolesnike.

Danes sem kar v šoku, ker me je pred kako uro klicala prijateljica, da je rodila punčko. En mesec in pol pred rokom. S punčko in mamico je vse ok. Sm ful vesela zanje in še vedno ne dojamem čist user posted image .

Zdej pa moram it preverit, da se mi pica slučajno ne žge user posted image .

Pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2006 22:16:24   
pinkiponki
Evo, da se koooooončno tukaj javim še jst. Vedno samo na hitro malo preletim, kaj je kaj novega in kako ste kaj v 9.nebesih, napišem pa bolj malo.

Drugače smo pa vsi fajn. Taja je navihanka na kvadrat in cele dneve čeblja in pobira nove besede. Ker je tako živahna, smo imeli prejšnji teden dve nesreči. Ena mal hujša je bila ta, da se je igrala neki z vozičkom in trenutek naše nepozornosti je bil kriv, da se je prevrnila čezenj in si na kamnih prebila čelo. Jst sm bila ravno v zgornjem štuku, ko me user posted image  pokliče, da je Taja padla. Pridrvela sm dol in ko sm vidla Tajo vso krvavo po obrazku, obleki in še po tleh je bilo vse krvavo, sm mislila, da me bo pobral. Na srečo sva ji kar hitro ustavila krvavitev, šele potem sem videla, kako velika je rana. Na srečo je bila dolga samo slab cm, ampak sva jo vseeno peljala k zdravniku, kjer so ji dali go samo tak obliž, s katerim se vse bolj lepo zaceli. Jutri greva nazaj, da ji to vzamejo dol. No, pol sm ji pa še v sredo prstek priščipnila med vrati, ampak na srečo vrat nisem zaprla do konca, tako da ni bilo hujših posledic, razn joka in majhne otekline, ki pa je že popoldne izginila. To je to, sem se že čisto zasekirala, da je ne znam dovolj paziti.

No, pa da povem še to veselo novičko.....v četrtek sem imela končno morfologijo, ker so me prejšnji četrtek odslovili in prenaročili zaradi pokvarjenega UZ, kjer mi je g. povedal, da se naš dojenček lepo razvija in da bomo imeli user posted image  fantka. Še danes kar ne morem verjeti, da bomo imeli parček. Očka je bil še posebej navdušen, da bo imel sinčka, jst pa tudi, predvsem zato, ker me moj materinski čut tudi tokrat ni pustil na cedilu, saj sem bila ves čas prepričana, da v meni raste fantek.

Toliko od mene, pobožajte vaše navihančke v trebuščkih, pa tudi tiste, ki jih že imate!!!

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.5.2006 17:26:18   
Anonimen
GoYa, v Mothercare-u v Emporiumu!

Lej, tuki si jih lahko pogledaš:

http://www.mothercare.com/invt/lx0047&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusthreewheelers 
rdeč

http://www.mothercare.com/invt/lx1307&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusthreewheelers
kaki

http://www.mothercare.com/invt/lx0511&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusthreewheelers 
rjavo-bež

Vem, da imajo pri nas črnega, rjavega, rdečega in temno zelenega (al je kaki?).

Men so res všeč in tut kvaliteta je dobra. Vsaj tale, ki ga ima user posted image  od user posted image , pa ga res skoraj nič ne pazijo.

BEJBA je rodila 5.5. fantka Nika, če ste slučajnouser posted image  spregledale na rodili smo :)
Čestitke še tuuser posted image

Lp, Ribica

(odgovor članu pinkiponki)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.5.2006 18:03:27   
Nety
Čau Čau!
Tudi sama bi se vam rada pridružila. Prvič berem tale forum, zato še nisem čisto na tekočem... Sem v petem mesecu user posted image  in tudi jest imam rok septembra, 17-tega. Glede na to, da pričakujem prvega otročka, še nevem točno kakšne spremembe me še čakajo, ampak se jih pa že zelo veselim. Do sedaj nisem imela veliko težav, le utrujenost in prebava me matrata... huh... ampak bomo potrpel... Ta teden pa imam tud pregeled pri G. in že komaj čakam, ker me že hudo zanima spol otročka...
 
Tolk zaenkrat, uživajte dokler nas poletna vročina ne zdela...
Nety

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.5.2006 18:09:57   
Nety
Evo neki se pa še pozabila vprašat... sem prvič  5.mesecu user posted image , pa me zanima, kako se počutite nosečke?
Kako občutite brcanje otročka? Jest ga (jo)čutim nekajkrat na dan čisto spodaj v trebuhu... občutek, ko se premika je pa zaenkrat še zelo nežen in ne preveč močen, ampak se ga pa čuti, ko je zbujen oz.se premika,  a ne?
 
Hvala za kakršen koli komentar, user posted image
Nety
 

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.5.2006 20:07:02   
GoYa
Tenks, ribica, ga bom šla pogledat. Mi je všeč.

U, čestitke Bejbi user posted image user posted image user posted image . Nisem opazila, ker ne hodim nič na tisti podforum user posted image .

Nety, jaz sem prve gibe občutila kot eno žgečkanje v trebuhu. Sedaj pa čutim kar konkretne brce. Precej nelagodno, ko je tako postavljena, da me brcne v mehur user posted image . Včasih, ko ležim na boku, pa me še vedno po strani mal požgečka user posted image .

LP

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.5.2006 9:22:15   
asso
Ojla user posted image  kako ste kaj? Upam, da vse v redu.

Pozdravček tudi že mamici Bejbi, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  javi se kaj tudi nam. Ja, sej vem, da je bolj malo časa...

Nety pozdravljena med nami, vedno sprejmemo kakšno novo. Nas pa je kar nekaj septemberk.
Gibi otroka bodo vedno močnejši. To je normalno, da jih čutiš sedaj nisko, kmalu bodo prave brce, na koncu pa bo samo še veliko premikanje... Glede utrujenosti nekatere hvalijo vitaminske tablete Centra MED MAMI.V škalici je 20 tbl. stanejo pa okoli 1500 sit - jaz jih nisem poskusila, ampak nekatere jih zelo hvalijo. Drugače ni kaj kot se sprijaznit z utrujenostjo. Počivaj več kot se, da ker potem ne boš imela veliko časa.

Pinkiponki sem vesela zate, da boš imela parček in da ste vsi v redu.

user posted image  kje pa se ti ponovno skrivaš? Najbrž na lepem sončku in v igri s tvojo Tio. Pa kaj še delaš, ali si že na "life-ju"...

Pa Lu, najbrž je tako zaposlena s poroko, da ji ne uspe nič napisati... upam, da lavfajo uspešno priprave. Pa za tamalo čeveljčke si dobila?

user posted image ti pa še malo zdrži in zalavfaj te zadnje tedne, boš potem poletje lepo uživala.

GoYa, a si zbrala vozek? Jaz bom pa hvalila kar mojega Jane trikolesnika. Je cena res malo zasoljena, ampak jaz bi ponovno dala vsak tolar, ki sem ga zanj. Preživel je vse mogoče makedame, njive, betone... res je šel vsepovsod in moram reči, da nismo imeli nič problemov. Še v drugo bo prišel kar v poštev. Prednost tega je tudi, da je zelo lahek in se lepo zloži za v avto. Tudi prevleka gor je še kot nova, čeprav je bil zelo v uporabi in tamala je jedla gor vse živo... V kombinaciji z lupinico in navetto nam je res prišel še kako prav.

No, najbrž sem še katero pozabila omeniti zato tudi ostalim en lep pozdrav.

No, naj malo omenim kako je z menoj. Za enkrat vse O.K. le krči so prisotni. Niso še tako pogosti, ampak pričakujem jih glede na prvo user posted image . Počivam več kot se da, kar je zelo oteženo zaradi Nastie, ampak za enkrat nekako uspeva, ko očka nima še veliko dela... V sredo sem imela morfologijo in ugotovila, da z user posted image  je vse O.K., no ja poleg krčev je še to, da imam nizko placento in zaradi tega moram malo več paziti. Jaz upam, da bo šla na svoje mesto in da bodo zadnji meseci b.p. Spoluser posted image  Bo skrivnost do konca. Očka bi rad sicer zvedel, še posebno ker si želi fantka, ampak ni kaj, moral bo tudi on počakati. Moje kile kar naraščajo. Se širim kot en buhteljn. V prvi user posted image  sem se v tem obdobju zredila le za ene 2-3 kg (ali celo še manj), sedaj pa imam že ene 6+, vendar s to razliko, da sem prvič kile pridobila že pred user posted image  in sem štartala več kot sedaj. No, pa sej bo kmalu toplo, sadje, sladoled... in se bo malo ustavilo (vsaj upam)... bo že po porodu šlo vse dol...

Kar dolga sem bila, ja ko se dam, se ne ustavim...

Lepo se imejte v teh lepih sončnih dneh, pobožajte svoje user posted image  in seveda tudi ta večje user posted image .

Ciao asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.5.2006 13:37:35   
Tinca7
No, da se še jaz pofočkam na tem forumuuser posted image ! Res super da spet delujejo tale user posted image . Moram priznat, da sem vmes malo špricala, ker sem imela preveč dela (služba, Lara, poroka,...). No zdej si bom pa malo več časa poskušala vzet tudi za RR.

Sem bila totalno presenečana, da smo vse spet noseče, Bejba že rodila user posted image user posted image , ubistvu sem kar malo pozna user posted image .

Moram rečt, da se počutm dobr, ampak tako kot pri Lari, sem se zredila že za 4 kg. Tako sem sploh ugotovila, da sem morda noseča, ker se brez kakšnega razloga redim ko pujs. Pomoje toliko vode zadržujem. Ali katera ve, kako to preprečit?




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.5.2006 14:27:46   
asso
Tinca7 dobrodošla.

Ja, kilce, jaz se tudi kar redim, po moje je edini način, da temu preprečimo poletje - s tem manj mastna hrana, več sadja, zelenjave... jaz se s tem tolažim, da se bom vrgla na sadje in spustila čipse... in tako packasto hrano...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: 9. nebesa - 2 krog
18.5.2006 7:51:32   
Tinca7
Sej se zaradi kil niti ne sekiram preveč, ker sem jih pri Lari nabrala kar 26, ampak sem jih tut v 2 mesecih izgubila. Je bila še zdravnica čisto šokirana. No, takrat smo ugotovili, da ogromno vode zadržujem. Sej se bom odpovedala čipsu, ipd za teh 9 mesecev, ampak me je strah, da to ne bo dovolj. Sem namreč velik požeruh, an na srečo nikoli nisem imela težav s kilogrami. Zato bo zame pehranjevanje s sadjem, zelenjavo,... popolnoma neizvedljivouser posted image user posted image . Se bom pač spet ornk zredilauser posted image in se sekirala, kako bo to dol spravla in upala, da bom spet tako hitro shujšala (trkam).




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: 9. nebesa - 2 krog
18.5.2006 21:29:05   
žiža
Tinca7 čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image
Pa dobrodošla med nami tudi Nety user posted image user posted image user posted image
Nas je res kar nekaj starih znank iz  user posted image  2004 user posted image  user posted image  user posted image  Meni sta se ti dve leti tako hitro obrnili, da komaj znam sesatviti vse dogodke. Kaj bo šele čez par mesecevuser posted image user posted image user posted image
Jaz prav dosti ne razmišljam o tem kako bom sploh sfolgala dva. Sploh če bo še ta drugi tako navihan kot je Sara. Danes sva pol ure hodili v trgovino, ki je samo čez cesto. Vsak kamenček je bilo treba pobrat, pa na vsako stopnico stopit... Seveda se je iz ene prav mojstrsko prekucnila in ima sredi čela čudovito buško, da o potolčenih kolenih ne govorim. Kaj bo šele poleti, ko bo nosila kratke hlače.
Danes sem bila kar "pridna" in sem ves dan lepo počivala in uživala ko je mali user posted image  brcal 100/h. Trebuh že dobiva prav zanimive oblike, ko se enkrat na eno stran nagužva pa drugič na drugo. Zdej ima res še dovolj prostora za vse vragolije. Kar naj se fajn natelovadi, prav kmalu mu bo domek postal pretesen za take akrobacije. No sem zadnje dni razmišljala, tako precej realno, o tem koliko otrok si želim in koliko si jih "lahko privoščiva". Pa nebi zdej o tem, ker nisem prišla daleč. Sem pa ugotovila, da te nosečnosti nikor ne dojemam kot zadnje in si ne predstavljam, kot da sem zadnjič v svojem življenju v tem najlepšem pričakovanju. Nosečnost mi je res nekaj najlepšega in kljub vsem težavam neskončno uživam v njej. Joj sem danes nekam čudno razpoložena. Prejle sem si celo najin poročni dvd naštimala in seveda zraven kakšno solzico spustila user posted image  
ja nič grem še malo forum preletet potem pa v sladke sanje. Jutri pa pričakujem veselo novico, saj naj bi sestrični 10 dni po PDPju sprožili porod. Držim pesti za mamico enega fest user posted image
ja pa pinkiponki čestitke za user posted image  Mi se bomo pa kar pustili presenetiti.
punce lepo se imejte in uživajte s svojimi zakladki user posted image
žiža

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.5.2006 7:43:23   
Tinca7
Žiža tut jaz se sprašujem, kako bom sfolgala 2 otroka in še psa. Lara ju tako zahtevna, nič noče bit sama, stalno moraš zraven nje sedet in se igrat z njo. Sej vem da je to razvada, ampak ne vem, kako naj jo navadim, da bo bolj samostojna. Si kar predstavljam, kako bom norela od enega do drugegauser posted image .

A vaši 1. otročki razumejo, da imate dojenčka v bušiju?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.5.2006 9:24:31   
Lu
Zdravo po dolgem času user posted image

Priprave res potekajo v polnem teku tako, da zdaj prej zaključujem z delom in potem z mojim samo letava naokoli.

Majo imam zopet bolno. Spet smrka in prav fajn kašlja in nato včasih še kaj izbruha. Je pravi revček. Samo nimam res kaj naredit kot samo čaji, inhalacije, smrekove vršičke,... Upam, samo da bo na poroki zdrava. Če ne bo pa z mano 1 teden prej kar domauser posted image

asso ja čeveljčke sem nato kupila kar v Turbo Suchu. So taki beli z paščkom pa nežne cvetke rožic imajo gor. Tako cute so.

Jaz pa komaj čakam pregled, ki bo 25.5.. Namreč imam morfologijo in res že komaj čakam da vidim najinega user posted image  Midva tudi zdaj ne bova vprašala kaj nosim. Samo nekako mislim, da bo zdaj pa res user posted image , čeprav ati pravi da bo 100% user posted image . Mi je vseeno. Samo, da bo vse OK. Včasih dobim kar čudne napade pa razmišljam same neumne stvari, da slučajno ne bi bilo vse OK. Samo jih na silo kar hitro odženem.

Moje stanje je drugače še kar OK. Sem še vedno grozno utrujena. V poseljo padem že ob 9. No v bistvu na kavč pred TV. Se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje cel film pogledala.user posted image
Drugače grejo tudi meni pridno kg gor. Pri Maji jih je bilo 19 viška, ampak sem nato pristala na -2 po 1 letu. Zdaj jih je pa tam nekje 5 viška.

Nič punce javite se kaj.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.5.2006 22:53:28   
Anonimen
Hej.

Da se mal javim ... :) O soli hvala ne bi tokrat ...

Sem bila pa vceraj na obisku v porodnisnici pri mamini sestricni in sem sla z njo pogledat Nejcka v inkubator (ceprav naj ne bi smela, ker lahko pridejo na obisk le starsi in stari starsi .. pa nama je nekako vseeno uspelo). Joj kok je to mejckeno in luskano bitje! Sploh si nisem predstavljala, da je tolk mejcken, ke rna slikcah full velik zgleda... sem si predstavljala kot baby borna, pa je tak drobizek ... je pod lucko in je lezel ko na plazi .. rokice je imel pod glavo in prekrizane noge :))) Potem se je pa prebudil, pa pretegnil..pa cevko, ki jo ima v ustih za hrano mal potegnil, pa zehal, mehurcke delal in jezicek kazal .. pa za usesa se je vlekel ... cortek mali je, res! Pa sam diha se vedno, pa tut zlatence skoraj ni vec. Ima pa ze 8 dni. Zraven njega lezi pa ena se bolj mejckena pupika, ki je bila rojena se prej kot on. Ma res lepo dozivetje, ceprav je bla potem bolj kriza z ucenjem user posted image

Uzivajte cez vikend, pobozajte user posted image  in polupckajte user posted image ,

Ribica

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.5.2006 7:54:10   
Naty*Taja
Evo še mene malo!Sem prav lena zadnje čase. Sicer pa glede na živost našega velikega in malega to sploh  ni  neka umetnost - bit utrujen. Ravno zdejle bi si najraje zobotrebce v oke podstavla!! Je šel mali spat okol devetih pol se je celo noč zbujal, pa pil, pa lulal... zjutraj je pa vstal ob pol šestih in fertik!! Res me bo skup vrglo!!
Pa kljub temu tudi jaz ne razmišljam, da je tole zadnja nosečnost. A ne ŽIŽA kak je to fajn. Jaz prav uživam v nosečnosti. Vse tole brcanje, pa luškan trebušček, ki ga vsi občudujejo, pa noro pričakovanje, kdaj bo... Zdaj se bomo tudi pustili presenetiti glede spola, tak da je še bolj noro! Definitivno ni zadnjič, če nam bo le dano in seveda ne spet kr čez eno leto, ampak malo dlje bomo pa zdej počakali, da tole dvoje zraste vsaj toliko, da se bosta sama igrala al pa da jima bodo risanke zanimive!!
Drugače bi si pa res mogla umislit gospodinjsko pomočnico, ker že zdaj naše gospodinjstvo trpi user posted image .
Ju-hu je tašča zdejle prišla v zgornji štuk po tamalega jaz grem pa hitro mal spat!
Drugače je pa naš tadrugi ful živ in brca tristo na uro. Vse je bp. tak da samo še čakamo, da mineta zadnja dva meseca in se bomo potem cartal tristo na uro.
Imejte se skrajno lepo in čao

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.5.2006 13:20:32   
žiža
No punce kva je zdej?!? V telih user posted image  je že tolk prahu, da rabijo generalko user posted image
Ne, saj se mal hecam. Tale čas gre tako hitro, dvakrat se okrog obrneš je dan okoli. Jaz sem danes dobila odločbo iz komisije, da so mi odobrili bolniško do začetka porodniške. Tako, da mi bo RR še kar prijetno krajšal dneve.Komaj čakam, da mine še tale mesec, da bo konec šole. Mi bo tako prav prišlo, da bo tudi dopoldne moj doma. Sej k sreči lahko Saro peljem v varstvo k sosedi kadar želim, ker kakšen dan je pa res naporna in bi samo plezala nekam v višave. Danes smo imeli spet pestro noč. Midva sva šla ful pozno spat in ravno ko sem dobro zaspala se je začela oglašati. Sem mislila, da je samo dudo izgubila in ko pridem do posteljice je že veselo skakala po jogiju in pela ujsa-galujsa user posted image  No in tako smo bili do pol 4ih v pogonu. Ob 7ih pa že spet budnica. To nočno žuriranje me prav počasi ubija. user posted image  No recimo, da je bilo vreme krivo, da se čez dan ni mogla zunaj razdivjat. Zdejle pa tako spokojno spi, ko angelček.... ggrrrrrrrrrrrrrr! Jaz pa kosilo kuham.
Naty -Taja jaz se tud včasih mal pohecam in rečem, da z drugim prvi krog zaključujeva, potem bomo pa videli kaj pa kako. Ja 3je pa morjo bit, da se dva še vedno lahko igrata, ko gre eden lulat user posted image
Nč grem zdej mal lonce prekontrolirat. pridne bodite user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.5.2006 14:20:11   
HuAnita
Tudi jaz sem v 2. krogu, tako da bom, če lahko, z veseljem sodelovala v 9ih nebesih...

1. user posted image  je bila rojena 30. 9. 2004
Drugi user posted image  pa ima PDP 8. 8. 2006

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.5.2006 9:24:06   
Lu
Ojla!

Tole pisanje nam res ne gre kaj preveč od rok.

Včeraj sem imela končno morfologijo, kjer je pokazalo, da ima najin user posted image  že 430 g. Je moja G rekla, da ima joga položaj. Je navzdol obrnjen. Prav hecno za videti. V glavnem, da je vse OK. Grejo pa moje kile kar goruser posted image  Že 9 kg jih je šlo. Joj me je kar groza kaj šele bo.
Se pogovarjate kako boste ukrotile 2 user posted image . To tudi mene zanima. Pe še pubertetniškega [sm=kuza.gif" border=0>morava nekako skulirat. Sva rekla, da ga bova dala kar kastrirat. Kaj menite. Imava zlatega prinašalca starega 4 leta. Sploh ne vem kaj lahko pričakujem. No, če ima katera kastriranega samca naj mi prosim sporoči kakšen nasvet.

Drugače je pa Maja tudi včeraj bolj slabo spala, pa sitna je bila cel dan. Danes je vstala pa že ob 5.30. Me je skor kap. Pa celo noč ne mu ne bu. Smo spali kot top. Ampak se nisem dala in sem ji dala lepo malo čajčka, pa dudo pa Flokija in je mogla še malo poležat. No zdržala je do 6.30. Jutri, ko je sobota pa upam, da potegne vsaj do 8 ure. Sva imeli pa včeraj tudi kontrolo zaradi njenega kašlja in je stanje še vedno slabo. Dobili sva Sumamed in naročeno nam je da naj čimprej spokamo na morje. In smo tudi takoj po poroki mislili iti zdaj nam je pa en delavec dal odpoved in iščemo drugega. Mislim za pop***** Sem jezna kot

Naj bo to za zdaj vse. Javite se kaj.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.5.2006 9:55:02   
asso
Joj, joj, joj...

res kaj je z nami....

Al smo vse tako lene, al prezaposlene - ja najbrž, da ta druga varianta.

Jaz malo pogrešam user posted image , ker se kar en mesec ni javla. Pikapoka kaj je sedaj s teboj, daj 5 minut pa ja si vzami časa in nam javi, da si O.K.

Bejba pa itak ima drugih pomembnejših opravil in upam, da je vse zalavfalo, kot mora biti. Če nas še bereš, nam malo sporoči...

Ostale mislim, da ste kar nekako pridne, vsaj vsake toliko se javite, z mano na čelu.

Huanita, dobrodošla tudi tukaj. A beluševa juha je bila uspešna? Tudi za druge člane familije? Kako si porihtala za porodniško. Ti bodo šteli tudi zadnji mesec, ali boš bila prikrajšana za višje prispevke?

Kako ste kaj ostale, upam da v redu. Ja, vreme je kar je, kmalu bo toplo (še pretoplo) tako, da bo tudi malo boljše.

No, z menoj dokaj O.K., krči so vedno pogostejši. Čez tri tedne imam pregled pa bomo videli kaj bo rekla g., ja pa sej vem, da je vse v najlepšem redu, in da se je še placenta dvignila user posted image user posted image  pol pa bom začela malo več uživati.
Jaz še vedno delam, ko bo kriza bom šla na bolniško. Za enkrat je v redu in bom delala več kot se da, če ne drugo zaradi višje porodniške. Zdej grem pa malo na delo, ker že celo jutro malo lenarim tako, da...
Kako je kaj z vašimi kilcami? Moje kar lepo napredujejo. V prvi user posted image  sem bila s temi kg že skoraj na koncu, sedaj pa sem šele na polovici user posted image user posted image  Ja več sadja pa zelenjave bo treba, pa manj packarij... sedaj se grem vrž na jagode (sem jih zjutraj na vrtu pobirala in jih prinesla s seboj v službo... njami)...

Lepo se imejte, še posebno pa med vikendom

Pa-pa asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.5.2006 12:28:34   
Tinca7
Hoj!

No lepo, da se je našla še ena, ki bo krotila 2 user posted image in user posted image . Mi smo dali našega (višavski terier) kastrirati pri 6. mesecih (zdaj je 5 let). In sedaj je hudiček mali tako len, da ga moram dobesedno v rit brcat, da se sploh premakne! Ti izgleda približno takole; Pridem iz službe po 9ih urah njegovega samotnega bivanja. Me je vesel 100/h, potem pa rečem, "gremo ven". In on prov počas, zdolgočaseno in morasto hodi 15 minut, Potem seveda znorim in ga peljem nazaj domov, ker ne morva z Laro non-stop samo njega čakat. Groza! 18 mesečni otrok je 10x hitrejši od njega.

Ne vem, če imajo vsi take izkušnje s kastracijo, ampak jaz vem, da naslednjega sigurno ne bom dala (razen če bo napadalen, hiperaktivenuser posted image ,....)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.5.2006 13:34:48   
žiža
no mal nas je treba v rit brcnit, tko kot tvojga štirinožnega lenuha Tinca, potem nam pa kr rata kej napisat. user posted image
HuAnita, končno sem te spet mal najdla. Mam tako slabo vest, ker se nič ne javimo. JOj, jaz ne vem kdaj se bomo odpravili na en izlet v vaš konec. Smo se  za 1.maja  mimo Celja peljali, ko smo šli iz atomskih, pa je tako lilo, jaz sem kozlala celo pot... tako da sem samo čakala dom in posteljo. Če bi blo vse Ok bi se sigurno oglasili. A veš da sta tast pa tašča kupla zemljo nekje v vašem koncu in bosta menda vikend zidala. No 11.6. menda piknik rihtata, tako da če bo štimal se pa takrat oglsimo. A si zdej že doma al še delaš? a imaš Pino v varstvu?
Lu, kdaj se vidva ženita? Midva sva se tud prejšno nosečnost ženila.
NAša tamala non stop gleda DVD z najino ohcetjo in ko se vidim s tistim trebuhom, se mi prav fajn zdi da se mi zdej ni spet treba user posted image user posted image user posted image  No sej je bilo vse super in nepozabno amak, a bi zdejle spet mogla letat na 1000 koncov pa vse rihtat... Ne, ne zdej sem ta prava gospa nosečka in uživam v drugih radostih. user posted image  
Kilce... sem pridna kljub vsej packariji, ki jo spravim vase sem napredovala za 4 kg user posted image user posted image user posted image  Res se čist nič ne ukvarjam s tem kaj in koliko pojem. Tisto kar mi paše do konca poližem. Res pa je, da se s sadjem in zelenjavo nikoli nisem šparala user posted image user posted image user posted image
tud jaz vam želim en lep vikend
pa-pauser posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?