|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.5.2006 22:39:45   
Anonimen
Samo kar se kuzkov tice .. mi smo Luno steriliziral pri 8m, prvo gonitev smo nazalost dozivel.. ne vem, ce se kej razlikuje med spoloma oz. efekti sterilizacije in kastracije, ampak nas huligan je se vedno zivahen tocno tolk kot prej :) In ko reces Luna gremo ven ze caka in laja pred vrati :)))

Je bla pa obupno mirna en teden po sterilizaciji in potem se en teden taka cist pasivna.. prov cudno .. potem je pa zacela spet noret in je vse po starem :)

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: 9. nebesa - 2 krog
2.6.2006 10:17:15   
Pikapolonica
Hojla!

Ja, kar nekaj časa se nisem oglasila.... In čeprav naj bi zdaj imela pisan čas, ko sem že 5 teden doma na dopustu.... Pa ne gre. Tia je tako zahteven otrok, da me ne pusti niti 5 minut pri miru. In to je tako utrujajoče, da vam ne znam povedati. In če se že nekako uspe zaigrati, pa pobegnem iz sobice, komaj kaj napišem, ko že začne grabiti po tipkovnici in nagajati. Res, vedno bolj me je strah kako bo. Kako bom zmogla oba?

No, ravnokar je prišla iz sobice in mi začela iz križa dol vleči hlače.... Saj vam rečem....

V glavnem se pa zelo slabo počutim in resnično komaj čakam, da mine še teh 5 tednov. Sploh ne morem verjeti, kako se ta nosečnost razlikuje od prve. Tam do konca skorajda vedela nisem, da sem noseča, tukaj me pa bolečine vsak trenutek opominjajo na to. Zdaj že kakšen mesec in pol. Boli me pa tukaj spredaj in spodaj, tam kjer se stikata medenični kosti. Zgleda da mi user posted image  tako pritiska navzdol, da mi kosti rineta narazen in to tako prekleto boli. Iz kavča se vstanem kot ena stara mama in narediti tiste prve korake je tako težko.... Pride dan, ko bi samo ležala, ker edino tako ne čutim ničesar. In potem me boli še križ in krčne žile me zezajo in trebuh mi kar naprej otrdeva in muči me alergija.... Še dobro, da mi zdajle vsaj vreme gre na roko kar se alergije tiče. In potem nimam nobenega veselja iti ven, ko pa komaj diham in hodim in sva s Tio bolj notri, kar pa seveda njej ne odgovarja in je še 3x bolj tečna, kot bi morda bila.

Pa spet me je začelo biti strah poroda. Saj ne vem zakaj, ampak, jaz kar ne  bi rodila....

Eh, je pa user posted image  strašno živahen in mi vsaj glede tega ni treba nič skrbeti.

Ja, danes pa samo jamram user posted image . Saj vem. Pa moram. Čeprav ne bo nič bolje. Upam, da je vsaj z vami vse tako kot mora biti in da uživate v svojih trebuščkih. Saj, morda bo pa tudi z mano kaj bolje. Pa če že slabše ne bo, bo v redu!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.6.2006 8:07:04   
Naty*Taja
JOj Pikapoka, jaz pa mislim, da nam gredo tele bolečina na roko! Veš kak jaz mislim. Tudi mene boli sramna kost tak, da me kr peče. Sam po moje se pa to telo že pripravlja in zato ne bo tako težko in dolgo trajal porod user posted image .
Sem namreč ravno o tem spraševala moje sotrpinke - julijke, ki so povečini prvič noseče, pa nima nobena še takih težav. Razen Janičke, ki je tudi drugič user posted image
Tak da po moje je to,to.
Pa teli naši prvi sončki, ki so ful naporni. Pa težki za dvigovat. Veš kolk manj počivamo, kot pri prvem? Sej ni čudno, da že vse boli!
Jaz tudi upam, da bo čim prej mim. V tretje bo pa definitivno več razlike med malimi! Vsaj kake tri, štiri leta.
Lep dan in čao

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.6.2006 11:27:29   
supermami
Živijo punce. Tudi jaz bi se vam pridružila pri tej temi, če seveda lahko.
Vas berem in ste mi zelo zanimive, sploh ko pišete o svojih malih user posted image . Vidim, da imate vse tako male razlike v letih med svojimi otroki. Jaz bom imela 5 let, pa bo verjetno kar vredu, glede na to, da tamala že zdaj vsak večer poljubi mojega bušija oz. user posted image . In vsa navdušena govori, kaj vse ga bo naučila, katere igrače bo prihranila zanj, pa kaj bomo še kupili... Prav zanimiva je v svojem navdušenju.

Žiža, tudi meni je nosečnost nekaj najlepšega, čeprav so me zdaj mučile bolečine v trebuhu, pa utrujenost, pri prvi pa nič. Ali to res pomeni drugačen spol kot prvič? Tako mi pravijo vsi "poznavalci".

Tinca7 verjemi mi, tudi otroci se morajo naučiti igrati se sami. Tam nekje v starosti 3 let je moja začela s tem prakticirati, prej smo morali biti na razpolago starši. Saj bo.

Punce moje, povejte mi, zakaj opravljate MORFOLOGIJO? Ali je to stvar, ki jo po novem priporočajo ginekologi in kdaj se sploh opravlja, ter kaj s tem vidimo oz.ugotovimo?
 
Lep dan kljub dežju.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.6.2006 14:25:07   
Anonimen
Supermami, morfologija je malo bolj natančen UZ okoli 20.,21. tedna. Takrat ponavadi tudi povejo za spol, če želiš vedet (se da že bolje videt, kot na nuhalni).

Tukaj imaš malo več:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=563173&mpage=1&key=morfologija&#563173

Lp, Ribica

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.6.2006 8:04:30   
asso
Joj, joj, joj... kaj je to z nami...

A smo vse tako lene, ali je to vreme, ki nas leni... sej ta teden je posijalo sonce, pa bo boljše... ja pol pa boste vse venih na sončku in nobeni se ne bo za računalnikom dalo čepeti.

user posted image  kako si kaj? Če me spomin ne vara si naslednja ti na vrsti in to kr kmaluuser posted image

Meni se te dneve prav nič ne da. V službi imam norišnico, doma je vedno kaj za naredit, če ne drugo lavfam za Nastio in to me strašno utrudi. Še glede na to, da bi bilo dobro, da počivam.
Ja moja otrdevanja so vedno pogostejša in vedno močnejša. Danes imam pregled pa bomo videli kaj bo še g. rekla. Najbrž me bo hotela dati na bolniško...

Dobrodošla supermami. Ja, nove se nam pridružujejo mi pa tako lene in nobene na vidiku. Ni čudno, da potem tudi nove se nič ne oglašajo. Tudi Huanita se je le oglasila in nato mrk...

Lu kako je uspela poroka. Najbrž si nekje na poročnem potovanju in se nam boš javila tam nekje po porodu user posted image user posted image user posted image user posted image

Druge se tudi kaj javite, da vidimo, da ste vse O.K.

Sedaj pa grem kaj delat, ker bo krajši delavnik zaradi pregleda...

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.6.2006 22:36:57   
Anonimen
Evo en seznam, da bomo mal bolj na tekočem user posted image  Sploh nisem vedla, da je Pikapolonicauser posted image že tko dalečuser posted image .

user posted image  - 2.krog:

14.o5.2oo6 - Bejba, Ljubljana (o5.o5.2oo6 fantek Nik; prvič Anže, 1o.2oo4, Ljubljana )
o7.o7.2oo6 - Pikapolonica (prvič Tia, 2oo4, Celje)
28.o7.2oo6 - Naty-Taja, Celje
o8.o8.2oo6 - HuAnita (prvič Pina, 2oo4, Celje)  
18.o8.2oo6 - GoYa
2o.o9.2oo6 - Žiža (prvič Sara, 2oo4)
27.o9.2oo6 - Asso (prvič Nastia, 2oo4)
28.o9.2oo6 - Lu (prvič Maja, 2oo4, Ljubljana)
29.o9.2oo6 - Pikniponki (prvič Taja, 1o.2oo4, Kranj)
? - Tinca7
? - Supermami
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ok, še razlaga: PDP - nick, predvidena porodnišnica (user posted image  iz 2. kroga; prvič, ime prvega user posted image , datum prvega, kraj rojstva prvega user posted image ). Če katera želi še kaj dodat, naj pove. Mesecev oz. RD-jev nisem pisala, da kaj ne pomešam (vem za Bejbinega ANžeta in se mi zdi, da za Tajo od sončkauser posted image ).

Lp, Ribica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.6.2006 23:24:40   
žiža
O, poglejte to, samo bejba ima že v prvo fanta, vse ostale pa deklice. Se mi zdi, da je v telih user posted image  bolj švoh vreme, ker je tolk babnic na kupu user posted image  
No bomo pa v drugo mal poglihal. (samo mene ne za besedo držat user posted image  )
No midve sva danes ostali sami, za cel teden. Zjutraj sva ta četrti vogal hiše user posted image  pospremili v šolo v naravi. Sara je planila v neutolažljiv jok, ker je oči odšel na avtobus brez nje. Cel dan je klicala oči, oči, oči... No k sreči je ob 21ih brez večjih težav zaspala. ampak imam občutek, da bo tale teden za naju kar naporen. Jutri se zna zgoditi, da se bova proti večeru že kar malo postrani gledali. Sploh če bo še naprej gladovno stavkala. Ta presneti otrok ne je nič. Danes se ji je še sadna skuta zatikala user posted image  No bo že. K sreči nama je vsaj vreme naklonjeno.
Drugače pa sem kar v redu. Do konca imam še 14 tednov, vsaj tako kaže moj trakec. Sama sploh nisem na tekočem s temi tedni. Moram včasih prav pošteno pomisliti, če me kdo vpraša kako daleč sem že. Bolj zaskrbljujoča stvar pa so moji kg-ji, ki v zadnjih tednih rastejo premosorazmerno s tedni nosečnostiuser posted image
A sem ful vesela, ker mi ni več slabo in že več kot 14 dni nisem bruhala user posted image
Punce a si boste letso kaj morja privoščile? Mi bomo šli, če bo ginekologinja dala zeleno luč, 30.6. za en teden v Novigrad. Glih tolk, da bo za okus. Bo pa zato drugo leto tolk bolj fletno, ko bomo 4je user posted image user posted image user posted image
Jah nič grem počasi proti postelji. drage sonosečke lepo se imejte in čuvajte svoje poskočne navihančke tiste v trebuščkih in tiste na dveh nogah.
nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.6.2006 12:30:26   
supermami
ribicaRR sporočam svoje podatke:
03.12.2006-supermami (prvič Tamara 07.11.2001, Celje)

Vidim, da imate ostale dokaj malo razliko v letih. Vam delajo kakšne preglavice prvorojeni user posted image ? meni ne, ker si je že dolgo želela dojenčka. Je pa res, da je včasih želela sestrco, zdaj pa malo premišlja tudi o fantku. Ko jo je zadnjič moj G (bila je namreč zraven na 2. ultrazvoku) vprašal kaj bi imela, je diplomatsko povedala, da to ni pomembno.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.6.2006 21:13:51   
Anonimen
Suopermami, bom dodalauser posted image  

Žiža, BONI* ima fantka, mavrica (sončnica?) ima fantka, Mina1 ima fantka (2) itd ... ampak zgleda so fantje večji user posted image  kot punčke, da se še niso odločile za user posted image  user posted image user posted image user posted image  Se mal hecam. Vsak po svoje, a ne?user posted image  

Zdej se pa moram zbrcat učit še tazadnjo stvar letos ... grrrrr ... sem vprašana jutr za 4 slovenščinouser posted image , ker sem med oceno.

LP, Ribica

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.6.2006 22:33:18   
HuAnita
Uh, ste me takoj našle in pograjaleuser posted image user posted image user posted image
Dejstvo je, da imam kup sruser posted image  v službi, zato se res bolj poredko priklopim.

Asso, beluše imam še v skrinji, ko bom imela čas, naredim še juhe, tudi mala jo je rada pojedla.user posted image

Žiža, res bi bilo fino, da se še vidimo pred porodi, samo jaz verjetno ne bom več tako daleč v avtu zdržala. ŽE zdaj komaj sedim. Capinka je v varstvu, tam bo tudi med 2. porodniško. Bebice ne bom mogla niti previti ves dan, če bo ta nagajivka in zahtevnica doma, tako pa bo lažje, pa naj me nekateri še tako obsojajo zato in mi oponašajo, češ zakaj je ne bom imela doma.

Sicer sem kar ok, razen da me user posted image  tako pod rebra brca, da je roza. capinka mi je med nosečnostjo uredila naravni push-up pod desno dojko, ta drugi pa me zbada pod levo. Ponoči že ne vem, kako bi se še iztegnila, da me ne bi špikalo, peklo, bolelo... Debela sem pa kot sod. Dobesedno in brez olepševanj. Ko sem danes videla slike, ko držim capinko, jaz pa sem slikana od zadaj, me je skoraj kap! Kako veličastna rit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da se takoj po porodu začnem brzdati, pa diete se bom lotila. Fora pa je, da sploh ne jem veliko, pa tudi ravno slabo tudi ne - ampak kg pa so ponoreliuser posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.6.2006 22:48:40   
Anonimen
Čestitke Sončku (Pinkiponki) še tukajuser posted image user posted image user posted image  

Kako ste pa ostale user posted image ? Vam nisem prav nič ''fouš'' za vaše trebuhe trenutno .,. sploh pa ne, ko pomislim na jutri in pojutrišnjem, ko se bomo v Lj cvrli na 33°Cuser posted image  Za zjokat! Moji čmrli se nč ne da dones, je spala celo popoldne! Kar je res milina pri njej, ker je totalno hiperaktivna.

Drugače sem pa že as free as a bird, ker nimam več pouka ta teden in je končno čas za dva meseca lenarjenja, RRjanja, spanja, branja knjig, ukvarjanja z Luno, več časa za user posted image  (čeprov ugotavljam, da sva se med šolo več vidlauser posted image ) .. in kar je najbolj pomembno - NIČ učenja do septembra. Končnooo.

Javite se kaj,

Ribica

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.6.2006 12:14:14   
Lu
Ojla!

Po res dolgem času. Ribica Maja je rojena 21.2.2005 in ne 2004user posted image

Poroka je za nami. Na dopust odrinemo v četrtek in vse do cca sredine julija user posted image user posted image  Je pa že tako vroče, da je kaj. Tudi Maja je kar naporna, ja. Skoz se moramo ukvarjat z njo. Jaz pa že z takim trebuhom da je kaj. Res je bolj naporno zdaj v drugi user posted image , kot v prvi. Prej sploh nisem vedela, da sem user posted image . Zdaj imam pa očitno še user posted image  tako na not obrnjenega, da moram prav čakat in mirovat, da ga začutim. Seveda sem non stop v gibanju in temu posledično tudi moj  otroček  bolj miruje. Imam pa jutri zopet G pa jo bom vprašala. Kako pa kaj prenašate tole vročino? Mene ubija user posted image user posted image  Za oblečt nimam kaj. In grem jutri v MB. A imajo kaj zaloge v H&M? Upam, da ja, ker res ne bi rada zastonj hodila tako daleč.

Zdaj grem pa še delat, ker imam še zelo malo časa dela pa en kupuser posted image

pa-pa

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.6.2006 23:37:33   
Anonimen
Ups, bom popravila, Lu!

Evo, nov seznam:
user posted image  - 2.krog:

14.o5.2oo6 - Bejba, Ljubljana (o5.o5.2oo6 fantek Nik; prvič Anže, 1o.2oo4, Ljubljana )
o7.o7.2oo6 - Pikapolonica (prvič Tia, 2oo4, Celje)
28.o7.2oo6 - Naty-Taja, Celje
o8.o8.2oo6 - HuAnita (prvič Pina, 2oo4, Celje)  
18.o8.2oo6 - GoYa
2o.o9.2oo6 - Žiža (prvič Sara, 2oo4)
27.o9.2oo6 - Asso (prvič Nastia, 2oo4)
28.o9.2oo6 - Lu (prvič Maja, 21.o2.2oo5, Ljubljana)
29.o9.2oo6 - Pikniponki (prvič Taja, 1o.2oo4, Kranj)
o3.12.2oo6 - Supermami (prvič Tamara o7.11.2oo1, Celje)
? - Tinca7

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.6.2006 16:37:34   
Naty*Taja
Evo še mene malo po dolgem času. Jaz bi sicer večkrat kej napisala, pa bi blo potem mojga preveč gor user posted image ! Mi smo v ponedeljek prišli z dopusta - no ja če lahko temu tako rečem. Je bil bolj aktiven nedopust, ker je naš mali tak user posted image , da smo ga trije komaj krotili. Je bil čist navdušen nad vsem, in ni vedel, kaj naj najprej gleda... Groza, mi je kr trebuh dol padu! Dobesedno, čist nekje dol je, tak, da me sramne kosti in vezi tam spodaj tak bolijo, da niti slučajno ne morem bit več dolgo pokonc.
Ribica naš prvi je pa fant in sicer Marcel, 25.4.2005 rojen v Ce.
VIdim, da smo prve na vrsti same celjanke - mogoče se pa tam v porodnišnici kej vidimo user posted image .
Zdej pa je naš mali že v pogonu in morem it.
Imejte se skrajno lepo in čao.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.6.2006 22:20:41   
Pikapolonica
Hojla!

Ja, tudi jaz sem še vedno tukaj v enem kosu. Po eni strani si sicer želim, da bi bilo že vse za mano, po drugi pa sploh ne. Saj sem že zadnjič napisala, da me je kar malo strah poroda in vsega kar je s tem povezano.... Ja, zgleda, da sem res jaz naslednja na vrsti. Še dobra dva tedna!!!!! Ljubi Bogec, se mi zdi, kot da sem včeraj možeku navsezgodaj zjutraj povedala, da bo še enkrat ati. Zdaj sem pa že v finalnem krogu... Drugače pa sem imela danes pregled v 38 tednu. G. pravi, da je videti vse v redu, da imam pa majhen trebušček in da bo tudi dojenček spet imel le okoli 3kg (tako kot jih je imela Tia). No, pa saj sem se res zredila samo za 8kg..... Tako kot prvič. In, tako kot je rekla G., roditi bo sigurno lažje, kot pa če bi imela velikančka v trebuhu.... Malo sem pa žalostna, ker gre moja zdravnica ravno zdaj za 3 tedne na dopust in sva se danes pred porodom zadnjič videli. Zdaj bom morala k eni smotani, predvsem pa grobi G., ko jo bo ta čas nadomeščala. Me je kar groza tistega zadnjega pregleda. Vaginalnega. Ki že itak boli, ampak na koncu nosečnosti pa še sploh.... Eh, bo že.

Samo da bo vse po sreči!


No, zdaj pa naprej:
 
PINKIPONKI, tudi od mene najprej ČESTITKE za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še posebej pa za zaroko. Upam, da je bilo romantično. Ne pa tako, kot pri meni, ko je mojemu user posted image  še danes nerodno user posted image , kako brez veze je speljal vso zadevo. No, poročila sva se vseeno, in tudi srečna sva, ampak super je, če se imaš kaj lepega spominjati....

ASSO, kako je kaj s tabo in tvojim trebuščkom. Si morala na bolniško, ali še trpiš v službi. Hja, saj sem že malo pozabila. Kje se že čuva tvoja Nastia? Doma ali v vrtcu? No, če je doma, potem pa itak nisi v resnici na bolniški, saj najbrž NIČ ne počivaš. Tako kot jaz ne. Včasih se sama sebi čudim, kako nisem še bolj utrujena, kot sem. Ali me bo pa zlomilo, ko bo najmanj treba..... Upam da ne!

LU,  pa pridi malo k meni, če ti je tako vroče user posted image . Imamo doma klimo in je ZAKON. Lani sva jo kupila konec sezone in je delala en cel teden, potem se je pa shladilo. No, letos je pa že zelo v uporabi....

NATY-TAYA, ja dobro si tole opazila. Da smo Celjanke na kupu. Pa še Jančika je tukaj, čeprav v user posted image  ne sodeluje. Prav z njo imava PDP čisto skupaj. No, J. me šiba za en dan.  Sem bila pa danes na pregledu in pred mano in za mano same nosečke. Upam, da res ne bomo rodile vse julija, ker pol bo pa gužva v porodnišnici...

SUPERMAMI, welcome! Si zadnjič spraševala, če je kaj naporno s takimi malčki. Oz, če kakšne preglavice delajo. No, z našo Tio je takole. Da bi natančno vedela za kaj se gre...., to sem sigurna da ne ve. Ve pa da ima mami dojenčka v trebuščku in ko jo vprašaš kaj dela, reče da miga in oka (joka). Kako bo pa vse skupaj sprejela, to bo pa šele zanimivo. Imamo pa že pripravljeno darilo, ki ji ga bo dojenček prinesel. Enega majčkenega dojenčka z majčkenim vozičkom. Samo to se bojim, da bi se kdaj ne počutila odrinjene. Ker je zdaj namreč v fazi, ko absolutno potrebuje pozornost in tako se bo treba tudi obnašati. 

ŽIŽA, si napisala zadnjič da imaš do konca samo še 14 tednov. Samo trakec ti pa čisto drugače kaže, veš. Daj, preveri. Tale baby-gaga ga nekaj sračka zadnje čase. Meni je nekega lepega dne kar nehal pravilno odštevati. Pa sem si ga zdaj zamenjala z enim drugim. V glavnem, se mi zdi, da ti že ena dva tedna kaže isto...

RIBICA, prav imaš. Pozabi zdaj na šolo in uživaj maksimalno. Še posebej v user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

TINCA7, kam si se pa ti skrila?

HUANITA, kako pa kaj nogomet? user posted image  Te še kar jezi tvoj user posted image  ? Pa saj bo kmalu tu 9. julij in bo vsega konec.

V glavnem, najbrž se še kaj beremo, preden grem rodit.... Če pa se kaj zgodi pa..... pomislite kakšno dobro misel zame!

ČUVAJTE SE, predvsem pa svoje user posted image !!!!!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.6.2006 12:18:06   
supermami
Pikapolonica, ne boj se. Saj si preživela prvič, pa boš še drugič, ko je baje še lažje. Moja prijateljica je pri drugem imela cel dan rahle krče, v bolnico se je odpeljala ob 19,30, rodila pa je ob 20,00. Brzina.

Pomiri se, vse pravijo, da je drugič lažje. Držim pesti.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.6.2006 10:08:15   
Pikapolonica
Kaj je zdaj to? Nikjer nobene.... A ste šle že rodit? Pa ne še no, zdaj sem jaz na vrsti.... user posted image

Dajte no, oglasite se kaj!

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.6.2006 14:02:27   
Anonimen
Hojla!

Res ni nobene nikjeruser posted image  Najbrž je vročina kriva. Meni letos kar dosti nagaja, tako da nisem čist ok, dokler je tkole vroče. Si pa privoščim in zjutraj spim. Luna pa tudi (ponavadi še dlje kot jazuser posted image ). Edino včeraj je bilo naporno, smo šli v nedeljo po 6 tednov staro kepico za dedka in babico in je spal pri meni in je celo noč neki jokcal .. ob 5h je bil pa pripravljena za vstat. Ja, seveda ...

Nič, moram it kuhat, ker grem potem v Atlantis se mal shladit. Jutri pa po dolgem času v Tivoli z le 1 RRjevko - v Lj. tale srečanja nič več ne uspevajo, razen po mesecih (januarke, februarke, marčevke itd.). Škoda, je bilo fajn včasih.

LP, Ribica

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.6.2006 11:14:34   
asso
Evo, evo, evo... mene

Ja zgleda, da nas vse tako daje ta vročina, da se nam niti dihat ne da. No, namakanje v morju pride v poštev, vendar pri meni je problem se odpravit do morja (čeprav ga imam skoraj pred nosom), pol pa ko sem tam pa seveda uživam.

Jaz še vedno "trpim" v službi, še posebno sedaj, ker nam klima kaj veliko ne deluje oz. ne deluje kot bi mogla (premajhna kapaciteta za takšen prostor in toliko ljudi.
V službi sem samo še ta teden in naslednja dva s tem, da danes in jutri koritstim dopust po urah (danes 4 ure, jutri 4) in naslednji teden imam 3 dni dopusta, pol pa še samo en cel teden in me ni več... Najprej koristim dopust (da se mi upošteva še v porodniško), nato pa v avgustu bom koristla bolniško, konec avgusta pa bom že na porodniški... Sej me g. že sedaj pošilja na dopust in bolniško, ampak ni tako naporno... bolj naporno bi bilo verjetno doma, ker Nastia ni v vrtcu je v varstvu pri noni (spodnji štuk), in če bi bila doma bi morala jaz poskrbeti in tekati za njo.
Nastia bo celo mojo porodniško z mano. Glede na to, da bom rodila konc septembra (upam) jo ne bom niti dajala prej v vrtec, ker ne vem, če je glih dobro, da jo še z vrtcem obremenjujem oz. mogoče se bi počutila še več "odrinjena" tako, da bomo z vrtcem počakali do naslednjega leta.
Včeraj sva z Nastio imele posvetovalnico. Bila je zelo pridna, naredila vse "teste" na komando, vendar pri pediatrinji se je že naveličala in hotela iti po svoje. Tudi zadnji pik je dobila in ni niti malo zajokcala. Sicer jo je kasneje proti večeru od pika nogica bolela in zvečer je celo vročino dobila. Tako sem ji pred spanjem dala še svečko, da jo ne boli in danes bomo videli kako bo...
Drugače se Nastia v teh vročih dneh vsak dan hladi v bazenčku in špila nudista. Upam, da se bomo konc poletja dokončno rešili tudi pleničk, ker vedno preden gremo v bazen ji rečem, da mora lulati in to tudi stori, čeprav prav malo - ko jo ne tišči oz. nima kaj...

Moja nosečnost pa je v teh neznosno vročih dneh vedno slabša, ker vročine itak že prej nisem ne vem kako dobro prenašala, sedaj pa je toliko huje. Moja otrdevanja trebuha se nadaljujejo. Malo boljše kot v prvi nosečnosti je, ker prvič sem non stop mislila na to, sedaj pa usmerim misli drugam in tudi če mi otrdi ne čutim, ker se zamotim z drugim... Čez dva tedna imam pregled in upam, da bo mi takrat tudi g. sporočila, da se mi je placenta dvignila, da mi ne bo potreben še zaradi tega počitek (noramalno, da bo vse O.K.).

Glede poroda upam, da bo res lažje kot prvič, čeprav prvič ni bilo hudo. Samo glede na prvič se bojim, da ne bom prišla pravočasno v porodnišnico, še posebno ker bom sedaj ponovno vzela EA.

No, resno dajte, oglasite se kaj, še posebno tiste, ki se dolgo niste.

Kako je pa kaj z Bejbo. Nisem nič kaj zasledila kako je z njo tako, da če katera kaj več ve naj prosim kar sem napiše...

Uživajte v klimi in pobožajte svoje sončke...

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.6.2006 11:15:00   
asso
Joj, pa sem se razpisala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.6.2006 12:59:03   
žiža
Evo še mene na hitro. Mi smo prvo rundo morja dali skozi. Sej je bilo čisto nepričakovano ampak je bilo super. Midve s Saro sva šlwe z mojimi starši in vam povem, da sem se tako spočila kot že dolgo ne. Naš ta glaven dopust pa se prične v petek, ko jo zopet za en teden popihamo na morje. Zopet gremo v Novigrad. Tako da imam, za vsak slučaj, vse blizu.
Sara mi je danes nekaj zakuhala, sicer ima le 37.5 ampak me malo bega. Predvsem me moti, ker se ji vidi da ni čisto taprava. POpoldne bova verjetno kr do zd. skočili.
Asso pri nas je bila zadnjič v posvetovalnici tud ful pridna in ni nič zajokala, ko je dobila pikico. So prav pogumne punce tele naše nagajivke. Bo pa tud Sara še eno leto doma. Upam, da mi bo zneslo. Sicer imam pa varstvo na dosegu roke,če bi bilo kdaj preveč naporno.
jah nič, grem naprej za delom.
Pikapolonica tebi pa želim vso srečo, naj se izteče po tvojih željahuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.6.2006 8:16:30   
asso
user posted image  daj poročaj, če že kaj dogaja, ali misliš it ponovno čez rok. Pa ja ne boš čakala dolgo v tej vročini user posted image user posted image

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: 9. nebesa - 2 krog
2.7.2006 23:09:11   
Anonimen
Hojla, user posted image !

Pikapolonicauser posted image , nic se ne javis - a je ze nov user posted image  ali se ne?

Jaz se naprej uzivam v brezdelju, danes sem kompletno pospravila sobo - no ja, edino omara s solskimi stvarmi je ostala nedotalnjena, se mi je se ne da pospravit, ker mam cel kup stvari za posortirat in ne biuser posted image Pa z Luno sem bila veliko zunaj, zvecer sva dve uri hodili, se malo vec. Je kar pridna ratala zadnje case. Pa s user posted image  seveda tudi.

Drugace pa ce rabite/iscete kako oblekco, pa se niste cisto na koncu user posted image  - meni jemami zadnjic iz Zare prinesla eno oblekco, ki full na nosecnisko spominja in ma dosti prostora za trebuhuser posted image  Je brez naramnic, pa do mal cez joske je tako sesita, da je kot da bi bila elasticna (tisto, ko je tako nabrano, posito ..), potem je pa siroka - fajn za zdaj, ko je vroce. Cena je pa 6000sit. Jaz imam roza, ne vem pa kaksne barve so se. Lahko slikamuser posted image  Mi je blo prav smotana zadnjic z user posted image  v tej oblekci hodit, ker naju ze itak vsi gledajo, kot da sva z lune padla (8 let razlike se pac pozna, a ne) .. Ze tko me za mamico zamenjajo, kadar sva z njegovim user posted image .

Kaj ste pa ve pocele ta vikend? Tastarejsi soncki pridni? Pa male zabice v user posted image ?

Javite se kaj & pobozajte user posted image ,

Ribica 

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.7.2006 11:55:51   
Pikapolonica
Hoj!

Ja, jaz se še kar potikam po svetu. Dobesedno. No, po Sloveniji.... Me zdajle štiri dni ni bilo doma, ker smo šli malo na vikend. Na notranjsko. Je bilo kar malo lažje živeti in dihati, ker je kar mičkeno hladneje v onih koncih. No, user posted image  se pa očitno še vedno preveč dobro počuti pri meni, ker nič ne kaže da bi želel-a kaj ven. V četrtek sem bila na CTG-ju in je bilo vse bp. Edino malo sem bila razočarana potem. Saj vem, da sem zadnjič rekla, da mi ni nič do tega, da bi ona smotana G. (zamenjava za mojo ki je na dopustu) šarila kaj preveč po meni, samo to, da pa opraviš v treh minutah, je pa tudi brez veze. Moja G. mi vedno zmeri trebuh (sploh ker je bil vmes problem, ko ni nič zrastel), pa naredi UZ in pogleda če je vse v redu, ta pa..... Aha, je rekla, zredila SE NISI nič, urin MAŠ V REDU, Ctg MAŠ V REDU, PRIDI na PDP na Ctg.... Mislim, kot da sva skupaj v šolo hodili. Ti južnjaki pa res nimajo olike. Si kar želim, da bi rodila prej, kot pa da moram spet k njej. Samo.... RES nič ne kaže na to.

Drugače sem si pa celo nekaj pripravila za user posted image . Ker do prejšnjega tedna skoraj nisem imela nič za oblečt. Tia se je rodila novembra in imam tiste majhne cotke vse take... zimske, tople in debele. Hvala Bogu za prijateljice user posted image , ki v takih trenutkih priskočijo na pomoč.... Zdaj si moram edino še torbo zase pripraviti. Ker res nikoli ne veš. Lahko me prime zdajle user posted image !

No, tako. To je bilo nekaj malega od mene, zdaj se pa še ve kaj oglasite!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?