|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.7.2006 12:27:13   
supermami
Joj, a ste vse že tako na koncu user posted image ? Jaz sem šele nekje na sredini, pa se pri nas vseeno že pozna. Mala zbira cotke za dojenčka, pa igrače daje na stran... Je pa tako diplomatska, da ji ni pomembno, kaj bo, samo to, da bo. In vsakemu pove, da imamo dojenčka v trebuščku, še trgovki v Sparu, pa na izletu v avtobusu, skratka povsod.
In točno ve, da dojenčki nimajo radi čokolade(??), pa se obupano sprašujem, kdo ji je to povedal, ko mi izpred ust vzame košček čokolade (meni, ki sem največji ljubitelj čokolade na svetu). Sicer pa, vsaka stvar je za nekaj dobra, pa bo tudi ta verjetno.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.7.2006 17:17:07   
Anonimen
Hej.

Supermami, tvoja mala je pa user posted image  user posted image  

Pikapolonica je na koncu, GoYa ima PDP avgusta, vse ostale so pa septembra (konec sept).

LP

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.7.2006 9:22:04   
supermami
Pa ti ribica RR? Kdaj imaš PDP?

Od septembra dalje bom očitno sama tu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.7.2006 16:42:10   
GoYa
Hojla bejbike.

Sej me je kr mal user posted image , ker se nisem res dolgo oglasila. Pa saj veste...vedno nekaj. In ravno danes, ko sem najbolj zmatrana, pa sedim še tu, namest da bi šla noge v luft dvignit, ker me tako bolijo. Sem bila v kuhinji celih 5 ur. Pekla lazanjo za kosilo in še torto in pecivo za jutri.

Včeraj smo pa končno sobico prebarvali, sam še bordulo čakam. Pa komodo sestavili. No, počasi nabavljam stvari in "sestavljam puzzle". Lupinco in nekaj oblek smo dobili od moževe sestrične. Voziček še vedno čakam, da dobijo od PP GT3 (mogoče jutri), če ne bomo menda kar Mothercare kupili. Bomo še videli. No, vsaj torbo mam komplet pripravljeno za porodnišnico, če me slučajno kaj preseneti. Bomo videli, kaj bo jutri G rekel na pregledu. Vsake toliko me tako preseka tam spodaj, kot da bi me z nožem zarezal. Ali se še kateri tako dogaja?

Pa na morju smo tudi že bili. Čez dan je bilo super: senčka, vetrček, topla voda. Ponoči pa nočna mora. Tako je bilo soparno v sobi, da se mi je mešalo user posted image .

Ok, zdej grem pa res na kavč user posted image .

Torej, v kratkem pričakujemo novičko od user posted image , ne. Mogoče bo pa jutri, ravno na moj RD user posted image .
A pol sem že jaz naslednja, al kaj? Uf.

Lep pozdravček.
GoYa


(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.7.2006 17:22:52   
Anonimen
Naty-taja je se pred tabo GoYa. Sem jo spustila (ne nalasc)user posted image  in HuAnita (8.8.). GT3 je pa tut men full vsec ratal, samo mi pa ni vsec tist del pri sedezu (ogrodje) ker je tipicno peg peregovsko, men pa PP-ji niso vsec. Jane mi je tut full lep (Asso ga ima, ce se ne motim). Pa Mothercare seveda, sam lupince od Mothercarea mi pa niso vsec.

Supermami, moj PDP bo pa cez kakih 7 let najprej .. je treba prej gimnazijo dokoncat, pa faks narest ... potem pa user posted image user posted image user posted image  imetuser posted image  Sem se takrat l. 2004 pridruzla noseckam na cveku v 9-ih nebesih, ker mi jih je bilo fajn brat.

GoYa, cestitke pa jutriuser posted image  

Papa, Ribica

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.7.2006 19:00:07   
Naty*Taja
Ja, ja jaz sem še prej! Upam, da ne bo zamujalo tak kot pri pikipoki! Ker se že zdej komaj premikam, tak me spodnji del trebuha in sramna kost boli!
Drugače je pa pri nas skoz pestro, ker je mali naspidiran 300 na uro, pa še babi in dedi sta na morju, tak, da sva sama do 16-h. Je res naporno. Sej vem,da potem tudi ne bo glih veliko prostega časa, sam jaz bom pa le malo bolj okretna, a ne? Pa še vedno bolj me firbec matra, kaj bo prišlo ven user posted image .
Imejte se skrajno lepo in uživajte v današnjem hladu, ker jutri bo spet pasje!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.7.2006 23:17:31   
Pikapolonica
No, saj jaz tokrat še ne zamujam. Imam še tri dni do roka. Sem pa prvič čakala kar 6 dni. In res upam, da tokrat ne bo enako. Včeraj sem sicer že mislila da bo, pa sem se danes zjutraj lepo doma zbudila. In danes spet nimam občutka, da bo kaj drugače.

Ah, bo že. Notri sigurno ne bo ostal-a!

LP, user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.7.2006 12:01:13   
asso
Ojla,

da se vam še jaz malo na hitro javim.

Zanimivo je, da nas je kar nekaj, ki sploh nas firbec mantra kaj bo prišlo ven... nekatere ste že blizu, jaz pa bom morala še nekaj počakat. No, bomo že zdržali.

Z menoj je za enkrat vse O.K., no ja razen otrdevanja, ki je vedno pogosteje in intenzivnejše, ampak pač takšna sem in to izgleda, da mora biti. Glede placente ne vem še nič (tudi ta je verjetno že na svojem mestu), čez teden dni imam pregled in upam, da si bo moja g. spomnila narediti UZ in pogledati tudi to...
Drugače v službi sem še prav malo. Danes in jutri po 4 ure in še kaj naslednji teden (razen srede) in potem grem na zaslužen "počitek". Ja z Nastio doma ne bo glih počitek, ampak vsaj uno urco, dve, ko gre ona spat se bom lahko tudi jaz vlegla in malo počivala... Pa kaj čem v tej vročini delat v službi...

Sedaj še uvajam sodelavko, ampak hvala bogu že veliko zadev pozna in ni tako težko, kot če bi res prišel na novo, da ne bi imel sploh pojma kaj se pri nas dela... takrat bi še živce zgubljala nekomu razlagat vse od nule... Vsaj vem, da vse moje zadeve pustim v dobrih rokah in tudi, če ni vse rešeno jih bo nekdo namesto mene...

O zdej pa vas res zapuščam zelo tako na hitro, ker lavfam na kosilo. Lepo se imejte vse in tiste, ki ste na cilju upam, da se boste čimprej rešile vsega... pa tudi po porodu se kaj javite, da ne bomo ostale same...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.7.2006 18:18:39   
Pikapolonica
GOYA,

Želim ti lepoto tišine,
sijaj sončne svetlobe,
žar plamena,
moč vode,
svežino zraka.

Želim ti ljubezen,
ki je v koreninah vsega.

user posted image user posted image user posted image user posted image   VSE NAJ NAJ!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapolonica user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.7.2006 23:03:41   
Anonimen
GoYa, VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ribica, Luna & A.

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.7.2006 11:21:49   
GoYa
Hvala za čestitke user posted image .

Pa da še poročam od včerajšnjega pregleda. MV je že zelo skrajšan, glavica pa zelo nizko, tako da bomo verjetno rodili prej. Včeraj sem dobila prvo injekcijo za razvoj pljuč, danes dobim še eno. Jutri hitim na predavanja za EA, da me kaj ne preseneti. V četrtek pa sva z G zmenjena še za CTG. Potem pa naslednji pregled šele 1.8, ker gre G na dopust.

No, jaz upam, da bo naša pikica ostala notri vsaj še 3 tedne. Ne bi rada preveč prezgodaj rodila.

Aja, pa ko je meril utrip, je mal majal z glavo. Pa ga vpraša mož, če ja kaj narobe in G odgovori, da resončani indeks raste user posted image , sam da ni panike. A katera ve, kaj to sploh pomeni. Jaz sem bila mal v šoku včeraj od vsega, pa ga nisem niti vprašala. Sam če je rekel, da ni panike, pol se trudim mu verjeti. Mal me pa vseeno skrbi.

Lepo se mejte pupike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.7.2006 18:50:23   
Pikapolonica
Hojla!

No, saj se še nič ne dogaja.... Kar tako malo pišem, za vsak slučaj. Če me ravno danes kaj prime, pa se ne bi mogla posloviti....

V glavnem, čakamo. Rok imam sicer jutri, ampak jaz ne bi imela nič proti, če bi se začelo že danes. Me že malo nervira vse skupaj. Naveličana sem in tečna, pa čeprav mi pravzaprav nič ne manjka. Samo, dete je še vedno tako živahno, da mi trebuh kar skače iz leve na desno in nazaj. Očitno se mu-ji nikamor ne mudi. Jutri imam spet CTG, pa pregled - najbrž spet tak kot zadnjič - nevreden omembe.... Oh, moja G., KJE SI??????

Aja, zdaj je pripravljena tudi zibelka. Tolk je šikana. Pa tolk resnična. Pa tolk nekaj notri manjka.....

No, najbrž se še jutri itak kaj beremo in upam tudi pišemo (ste se spet nekam skrile, lumpike!!!!!), če ne, se pa sigurno javim, ko pridem nazaj.

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: 9. nebesa - 2 krog
7.7.2006 9:29:08   
asso
Samo malo na hitro...

GoYa, ne skrbi boš vidla, da bo na koncu vse čisto prav. Izteklo se bo vse v redu in bosta tako ti kot user posted image  v najlepšem redu... Jaz imam tudi že od nekje 18 tedna lažne popadke, ampak vem, da konec bo O.K. Žal pa glede tistega resonančnega indexa nimam pojma. Aja, pa z zamudo VSE NAJ NAJ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapolonica upam, da se bo danes pa ja kaj začelo dogajati, če ne pa poročaj. No, v obeh primerih poročaj. Ali bo kaj ali ne bo. No, če je kaj bo nekdo drug namesto tebe oz. ti ko se vrneš domov. Vso srečo ti želim.

Ja ostale kje ste kaj. Danes se nek dež napoveduje, ki mimogrede tu na primorskem ga z veseljem že pričakujemo, tako da se lahko vsedete tudi mal za računalnik.

Grem kej delat, ker če ne...

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: 9. nebesa - 2 krog
7.7.2006 11:47:49   
Pikapolonica
Hoj!

No, pa sem spet doma. Na CTG-ju se je menda pokazal en konkreten popadek, ki pa ga jaz nisem nič kaj fejst ali drugače občutila, kot pa samo otrdevanje trebuha, ampak sestra je rekla, da vse kaže da v roku 48 ur nekaj bo. In tudi zdravnica je potem potrdila, da se je nekaj začelo dogajati.

No, morda pa res... Morda pa bom za vikend res v naročju že držala mojo malo štručko...

Drugače se pa nič kaj drugače ne počutim. Samo to čakanje... Eh, bo že.


No, pa-pa, Pikapolonica user posted image



GOYA, sem šla na MON in našla najbrž nekaj v zvezi z tvojim vprašanjem. Mislim, glede ne kratice RI... Ker pa ne znam narediti linka, sem ti kar prekopirala vprašanje in Pušenjakov odgovor. Upam, da ti bo kaj v pomoč.


Na UZ pred enim tednom (29+3 dni ) sem imela na dopplerju izmerjene naslendje vrednosti:
PI 1,13
RI 0,72
sedaj pri 30 tednov + 4 pa so bili izmerjene naslednji vrednosti:
RI 0,7
PI 1,11

Zdavnice je rekla, da so indeksi nekoliko visoki. Prosim za vaš komentar, in če mi lahko poveste kaj pomeni če je indeks previsok. Zdravnivca je rekla da priporoča ponoven pregled čez 10 dni. Kakšno je vaše mnenje.

Hvala za vaš odgovor.


moje skromno mnenje v danem primeru je, da dopplerja sploh ni bilo potrebno uporabiti ne prej, ne potem, ker brez utemeljenega razloga za preiskavo ne prinaša prav nobene koristi. Kot vidite, ste samo zmedeni in prestrašeni, vse to pa po nepotrebnem. Tudi nekoliko visok "indeks" ne vpliva na ukrepanje. Dokler je prisoten diastolični pretok ali se ta celo ne obrne (v našem jeziku rečemo stanju odsoten ali obratni diastolični pretok), tako dolgo se s pojavom sploh ne ukvarjamo v klinični praksi, torej je merjenje indeksov povsem brez pomena in neproduktivno.
Indikacija za uporabo dopplerja sta v praksi pravzaprav samo preeklampsija in hujši zastoj rasti ploda z vsemi znaki, kot so pomanjkanje plodovnice in pospešeni znaki popuščanja posteljice ter pri določenih boleznih pri plodu, katerih stanje nadziramo z merjenjem pretoka krvi skozi določene žile v telesu ali popkovnici.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.7.2006 9:03:01   
žiža
Pozdravljene vse nosečke user posted image
Mi smo včeraj prišli iz prekrasnega dopusta. Imeli smo se res fajn. Vreme in voda sta bila čudovita. Sara je ful uživala v vodi. V dveh letih je bil to prvi dopust, ki smo ga preživeli sami trije. Ja naslednjega bomo pa že štirje. To bo šele pustolovščina user posted image user posted image user posted image  V glavnem ugotovila sem da so za otroke najboljše tiste počitnice, kjer imaš na dosegu igrala, pesek, kamenčke, senco, zvečer pa kakšno fajn muziko in zabavo. Mi smo zvečer hodili v Pineto, kjer imajo otroci iz kolonije plese in druge večerne pririditve. Je tamala norela do konca in ponavadi že v avtu zaspala in zjutraj spala do pol devetih user posted image user posted image
Res je imela več od teh počitnic kot če bi šli nekam recimo v dalmacijo in bi vsak večer po kakšnem mestu šetal, kjer bi bilo po možnosti ful gužve.

No tako jaz sem dopust preživela v redu. Včeraj zvečer pa me je začelo nekaj hudo zvijati in sem postala kr malo panična. Okoli desetih mi je začel trebuh ful otrdevati pa ful me je v križu špikalo. Je bilo kar na ene 15 minut. No poptem sem okoli polnoči zaspala in spala celo noč. Zdele je stanje v redu ampak danes začnem s pripravami za tegale našega zgleda, da kar neučakanega navihanca. No da o počitku ne govorim, res ga moram mal bolj resno jemati.
Pikapolonica a je že kaj? Upam, da ne boš spet čakala en teden čez rok. V glavnem mislim nate in ti želim en hitr in lep porod.
Zdej grem pa mojo princesko in gospoda moža zrihtat. Je bil včeraj tko priden zvečer in me je ful lepo pocrkljal user posted image user posted image
Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.7.2006 11:01:12   
GoYa
Asso, hvala tudi tebi za čestitke in tolažbo.
In Pikapolonici za Pušenjakovo razlago.

Jaz sem na ta indeks kr že mal pozabila, ker sem se te dni ubadala z drugimi zadevami. Iz četrtka na petek ponoči nisem čutila nič gibov (jih pa ponoči vedno čutim) in v petek dopoldne tudi ni bilo nič, tako da sem šla v porodnišnico na CTG, ki pa je bil OK. Potem sem odnesla izvid še k svojem G, pa je rekel naj pridem danes še enkrat. Sem že bila in je tudi OK. Jutri pa ponovimo. No, danes čutim našo pikico malo bolj. Hvala bogu.

Sem ga pa vprašala, ali je možno, da so injekcije za razvoj pljuč kaj vplivale nanjo, pa je rekel da ni izključeno. Tako, da jaz mislim, da je to bilo to. Upam, da bo odslej spet normalno brcala.

Ja, Žiža, sva že dve, ki morava počitek malo bolj resno jemati. Jaz sem tudi neumirljive sorte. Si ne morem pomagati.

Pikapolonica, upam, da si do zdej že rodila ali pa boš zelo v kratkem, da se ti ne bo predolgo vleklo. Nestrpno pričakujemo novičko user posted image .

LP, GoYa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.7.2006 19:14:05   
Pikapolonica
Jah, kaj naj rečem....

Moj trebuh in jaz se še kar sprehajava po svetu. Datum ki sem si ga želela (7.7.) je tako na žalost že mimo in kot kaže tudi danes nič ne bo.

Morda pa jutri....

LP, user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 8:08:20   
asso
Pozdravček vsem,

Pikapolonica upam, da že pestvaš, ker si predstavljam kako ti mora biti... to čakanje, pa še ta vročina... no javi se čimprej.

Jaz sem še vedno v službi... No še ta teden pol pa dopust. Morda, če bo vse O.K. (seveda da bo) bom najverjetneje še na začetku dva tedna delala po 4 ure pol pa res dovolj... Bom videla še kako bo.

V soboto pa sem bila malo po nakupih. Za našo tamalo sem nakupila že kar nekaj dolgih majc, ker so bile znižane tako, da sem že veliko prišparala... Ko pride nova kolekcija še kakšno lepo majčko, pa hlače in bomo fraj... No tudi za našega novega člana sem že nekaj našla, takšnega nevtralnega, ker seveda ne bomo do zadnjega zvedeli kaj bo. Sicer me malo mantra, ker rok imam konc septembra ta kompletek pa je v flisu in če bo vroče... No bom še videla, nisem še kupila, ampak najbrž, da bom kar danes, da mi ne prodajo pred nosom, ker je res cartkan... Drugo za novega člana pa imam itak že od Nastie in to za prve mesece veliko nevtralnega...
No včeraj pa sva končno nekako izbrala tudi imena. Do sedaj vsaj za punčko nismo imeli sploh pojma, sedaj pa nekako bo šlo...

No lepo se imejte in oglasite se kaj...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 9:25:19   
Anonimen
Ojla, user posted image !

Jaz sem ze pokonci ob zame cisto necloveski uri za pocitniceuser posted image  Sem namrec za brezveze vstala, ker moja dr. ne delauser posted image  V sredo so se mi ne hrbtu namrec pojavile take drobne rdece pikice v obliki enga fleka in me to blazno srbi. Od srede do danes se je ze fajn poslabsalo, vmes me ni tolko srbelo, danes je pa spet za znoret, pa se take zivo rdece oz. malo bolj temno rdece barve je postalouser posted image  Nimam pojma od cesa bi to blo, sklepam  pa, da me je kaj piclo. In rabim najbrz(?) kako mazilo, da si tole pozdravim. In grem prej v ZD, nasa dr. je na dopustu, tista, ki jo nadomesca pa dela popoldneuser posted image  Super, jaz grem pa na razprodaje. Tako da grem jutri popoldne, ker baje zacnejo delat sele ob 13h, jaz sem pa mislila, da ze ob 12h. Grrr.

Drugace pa je bil bolj naporen vikend, v petek nam je crknil tavelik racunalnik, tako da se je blo treba kregat za laptopa, pa se sestra se je kao neki ucila na njem, tako da se nisem mela kam dat cez vikend. Pa se sami problemi so bili, tko da sem bila cel vikend cisto brez energije, zivcna, zalostna itd.. user posted image  Upam, da se bo uredilo vse skupaj in da bom/bova kaj kmalu imela kaj vec miru.

Pikapolonica, kako si? Se vedno cakas? Pa Naty_taja?

Asso, a imajo v Italiji ze jesenske stvari?

LP vsem,

Ribica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 9:44:50   
Pikapolonica
Ja, jaz pa se vedno cakam.... In cakam..... In cakam....

In se mi zdi kot da sem vsak dan dlje od dojencka v narocju. Takole bom rekla: NIČ se ne dogaja - samo dete v trebuhu razgraja.

Eh, ob 13h pa spet na CTG. Le kaj se bo pokazalo? Spet kakšen "konkreten" popadek in obljuba, da se je začelo nekaj dogajati in da bom rodila v 48h urah?

Ne, nisem nič kaj fine volje!!!!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 10:24:13   
Anonimen
user posted image , potem pa pocakaj do petka, je spet en lep datum (14.o7. --> 2 x 7 = 14)user posted image  

(se grem rajsi skrit kam .. user posted image )

LP

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 10:44:01   
asso
Pikapolonca, to ti ne bo v tolažbo, ampak vseeno... če bi moja g. gledala kdaj se bo moj porod začel samo po CTG-ju bi že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image  , ker moje otrdevanje CTG zaznava kot popadek. Ampak dokler je tam spodi vse pod kontrolo ni panike...

Upam res, da bojo ti rekli, da tudi tam spodi dogaja, in da boš to opravla ne več v 48 urah, ampak v 12-ih.

Javi se še kaj, magari iz porodnišnice user posted image user posted image user posted image

user posted image v Italiji v določenih trgovinah imajo že jesenske stvari, v drugih pa do jeseni ne bo nič tako, da... No za ta malo sem kupila dolg rokav od spomladanske kolekcije, ki po materialih in debelini bo glih isto za jesensko kolekcijo, samo pač nova spremenjena kolekcija... Ja, pa za dojenčke je že tudi jesenska kolekcija venih...

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 11:12:34   
GoYa
O user posted image , a tvoj še noče ven?
Držim pesti, da ga boš čimprej pestvala, ker si mislim, da je tole počakavanje grozno.

Jaz sem pa včeraj, ko sem čakala na CTG videla eno novopečeno mamico, ki je lih rodila in šla iz porodne na mizo, da jo bodo odpeljali v sobo. Matr, ko rožca je bla. Kot da ne bi rodila. In čist enostavno pršla peš ven in se dala na mizo. Sem mislila, da to mal drugač zgledaš po porodu. No, verjetno je ena izmed srečnic, ki je imela lepo izkušnjo in se ni dosti matrala. Je rekla, da je blo tako hitro. Oh, srečkica. Upam, da se bo tudi vsem nam vsaj približno tako fajn zgodilo.

LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 19:15:46   
Pikapolonica
Danes sem bila sprejeta na avdiciji.... Vloga: LASSIE SE VRAČA!!!!!!!!!!!!!

In dete, vso navdušeno, ploska, brca in pleše tam notri.....

GRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.7.2006 19:17:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Pikapolonica, saj vem, da tebi ni smesno, samo te je pa zabavno bratiuser posted image  Poglej s svetle strani - lahko gres se na razprodajeuser posted image user posted image user posted image  

Ti pravim, da pocakaj na petek .. user posted image

LP

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?