|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   90-dnevno podaljšanje porodniške
21.4.2007 10:26:42   
sanjula
Zanima me, če ima katera izkušnje s podaljšanjem porodniške, ko se pač normalna porodniška izteče in imaš v tem času otroka v vrtcu. Namreč, naš mali gre čez dober mesec v vrtec, mi pa gremo šele čez en teden na alergološke teste, bili pa smo tudi v razvojni, kjer mi je razvojna pediatrinja rekla, da bo napisala priporočilo za podaljšanje porodniške zaradi otropedskih problemov pri otroku. Ona pravi, da lahko nastopiš podaljšanje porodniške do 18. meseca starosti otroka in če greš pač vmes delat ni to nič takega, pač prekineš z delom takrat ko dobiš  odločbo za podaljšanje, vsekakor pa mora biti do 18. meseca otroke  starosti ta dodatna porodniška izkoriščena. Ker moram počakat še na alergološke teste, ne morem dati že pred iztekom normalne porodniške prošnjo za podaljšanje. Zdaj pa sem čisto zmedena, ker bo šel v vrtec pa če mi odobrijo, ga moram spet iz vrtca vzet in ga valda izgubim, ker sem ga komaj dobila, vem pa tudi da mali zaradi problemov z nogicami in te presnete alergije res ni za v vrtec, privat varstva so pa bolj boga. Kaj ste storile v takem primeru? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 90-dnevno podaljšanje porodniške
21.4.2007 10:38:04   
**Petra**
Ko sem jst s taveliko hodila v razvojno, mi je rekla, da ful težko odobrijo podaljšanje porodniške. Da so meli enga ful bogega fantka in da bi nujno prav prišlo, če bi mamici podaljšali, ampak ji niso. Tako da so bili na kar zgorženi user posted image user posted image user posted image

Resnično ti želim, da ti podaljšajo. Veliko sreče

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 90-dnevno podaljšanje porodniške
21.4.2007 21:32:29   
sazi
Pri nas je malo drugačna situacija. Hodila sva v RA (in še greva in tudi na fizioterapijo hodiva), pa sum na alergije je imel, pa so bili vsi testi negativni.Je bil pa zaostanek v razvoju tak, da so mi porodniško podaljšali, čeprav sem tudi malo pozno oddajala vse skupaj (sem imela dodaten pregled v RA). Vmes sem bila 3 tedne na dopustu (del lanskega in del letošnjega).
Nisem pa imela otroka vpisanega v vrtec, ampak sem bila zmenjna s privat varuško. Njej sem plačevala od dneva, ko sva bili dogovorjeni, da ga čuva, saj je nanj čakala več kot leto dni in zavrnila vse druge otroke, ta denar pa ji predstavlja večji del dohodka. Zdaj se mi izteka podaljšana porodniša in malega sem že navadila na varuško.
Vse je odvisno od tega, kako oblegan je vaš vrtec. Mogoče se pa da zmenit, da ga prostor počaka.
Pa še to: ko oddaš vlogo, se pozanima, če vejo, kdaj zaseda komisija. Če ti odobrijo podaljšanje, te potem kmalu po zasedanju pokličejo s CSD-ja, kasneje pa dobiš še odločbo na dom. Če te zavrnejo, dobiš samo odločbo, kar včasih traja precej časa.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 90-dnevno podaljšanje porodniške
22.4.2007 17:01:59   
**Petra**
Ker otroka že čaka mesto v vrtcu se pozanimaj, kako je v vašem vrtcu z rezervacijami, plačajo se 25% od cene, ki jo boste plačevali (odvisno v kateri plačilni razred zapadete - odločba iz Občine). Če je res tako težko dobit mesto kot praviš, pa če jim razložiš za kaj gre, po moje da ne bo težav.

Upam, da se vse dobro izteče user posted image

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?