|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali lahko že zelenjavo
13.10.2005 10:06:34   
Anonimen
No da še tukaj vprašam..Nik je danes pojedel zjutraj za zajtrk 125g kašice od banane in jabolka+40ml mlekauser posted image , zgleda, da bomo hitro na prvem samostojnem obroku.

Kako pa zdaj z zelenjavo?Ali mu naj jutranji obrok prestavim na kosilo in zjutraj uvajam zelenjavo ali lahko zelenjavo kar za koslilo poskušama?user posted image Katero zelenjavo je priporočeno davat?Katera rada zapira in kaj odpira?

Ali nebo prehitro brez mleka?Oz. čudno vprašanje ja...samo Nik ima na dan le 4 obroke, včasih bi bli 3 že tudi dovoljuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali lahko že zelenjavo
13.10.2005 10:29:24   
Anonimen
A se dojita? Če se dojita zakaj hitiš z uvajanjem? Pomoje obdrži ta sadni obrok še nekaj časa. Se nikamor ne mudi. POtem pa začni z zelenjavo za kosilo (vsaj jaz bi tako).
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali lahko že zelenjavo
13.10.2005 11:01:46   
Anonimen
Ne se ne dojiva, ampak sva na hipp1!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali lahko že zelenjavo
13.10.2005 11:08:16   
Anonimen
GLEDE NA TO DA JE TVOJE DETE ŠELE DOPOLNILO 4 MESCE BI TI SVETOVALA DA ZAČENJAŠ POČASI..matr črke sori..no v glavnem itak je dobro da uvajaš eno zadevo na enkrat recimo js sem začela z jabolčno čežano in sva to jedle pol ene 5 dni pol banano isto 5 dni, pol hruškino čežano, pol cvetačo kuhano, pol korenček poll...tako naprej..tko da v bistvu ti 4 tedne vzame da recimo 5 ževil uvedeš. seveda jih pol lahko mešaš med samo, samo nikamor se ti pa ne mudi, da bi zamenjala že cel mlečni obrok s sadjem ali zelenjavo. lepo počasi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali lahko že zelenjavo
13.10.2005 12:52:14   
Anonimen
Priporočam ti tako kot ostale, da zelo počasi začneš uvajati. Jaz sem začela tam okrog četrtega meseca in pol, pa preden je pojedla za cel obrok je minilo skoraj dva meseca- tam okrog 6.meseca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali lahko že zelenjavo
18.10.2005 18:35:17   
SU
Midva sva začela uvajat 1 mesec nazaj, pa še nismo čisto zamenjali 1 obrok z gosto hrano! Počasi-resnično je najbolje, da jesta eno sadje npr. ene 4 dni, da vidiš, če je kakšna reakcija. Saj potem lahko za isti obrok poskusiš tudi zelenjavo. Potem, ko bosta popolnoma zamenjala en obrok, boš pa že sproti se odločala ali bo enkrat zelenjava, enkrat sadje, ipd. Kar počasi!

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali lahko že zelenjavo
21.10.2005 17:22:00   
SashaB
Ker veliko berem, da večinoma začenjate pri uvajanju goste hrane s sadjem me zanima ali to slučjno ali naj bi najprej začeli s sadjem in nato z zelenjavo. Ker so pa nama rekli da naj bi začela z zelenjavo, ker je sadje bolj sladko in nato raje zavračajo zelenjavo, ki je včasih bolj pustega okusa??? user posted image  Kaj naj bi bilo torej prej?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali lahko že zelenjavo
21.10.2005 17:29:54   
Anonimen
Ja baje je boljše prej probat zelenjavo, čeprav men je zdravnica rekla najprej sokce po žlički in teh ni zelenjavnih?!user posted image No koliko vem menda samo korenček!user posted image

Lp, nina

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali lahko že zelenjavo
21.10.2005 20:35:51   
Urška//
ojla

midve sva ta teden začeli z zelenjavo,Lara je sedaj stara 5 mesecev in pol,no samo korenček sma probale že malo prej pri kakih 5m
začeli s korenčkom, nato cvetačo+korenček,pol cvetačo +brokoli+korenček,včeraj špinačo pa pire,ampak po malo, še vedno potem mlekeca čez popije

pridne sma midveuser posted image (mami kuha, Lara pa papca)

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?