Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je star skoraj 6 mesecev in že nekako od 5,5 meseca uvahava GH. Sedaj je že jabolko, korenje in krompir. DAnes npr. je jedel krompir komaj 2 dan in je že pojedel 270 g + redno 10 min dojenje. Sedaj me zanima ali je to preveč? Me je strah, da bi bilo kaj narobe, ker je potrebno začet počasi. Jaz novo živilo sicer testiram 5 dni in šele nato grem naprej. Je pa zelo dober jedec - no, vsaj zaenkrat.

še sploh nisva na samostojnem obroku s samo GH. drugače pa se 6x dojiva + pri tretjem dojenju je pred le-tem GH, eno uro pred spanjem dobi pa še riževo kašico in nato pred spanjem še šesto dojenje. Spi pa od 20.30 do 5.00 - 6.00. Dejansko nekako je na približno 2-3 ure. Moram pa še dodat, da ima refluks in včasih seveda tudi polije popito mleko - čeprav čedalje manjkrat.