|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali poje preveč?
26.9.2008 17:02:16   
inesc
Pri uvajanju GH sem še zelo nova. user posted image  je star skoraj 6 mesecev in že nekako od 5,5 meseca uvahava GH. Sedaj je že jabolko, korenje in krompir. DAnes npr. je jedel krompir komaj 2 dan in je že pojedel 270 g + redno 10 min dojenje. Sedaj me zanima ali je to preveč? Me je strah, da bi bilo kaj narobe, ker je potrebno začet počasi. Jaz novo živilo sicer testiram 5 dni in šele nato grem naprej. Je pa zelo dober jedec - no, vsaj zaenkrat.

PA še nekaj me muči. KAko preiti na 2 obroka GH? Zanima me namreč, kako vključit dopoldanski in popoldanski obrok GH, če je dobro testirat novo živilo v dopoldanskem času, torej tudi zelenjavo, ki je namenjena za čas kosila. SEj sploh ne vem, če sem razumljivo napisala. Kako torej začet zelenjavo dajat popoldan, če jo moram testirat dopoldanuser posted image

To je tako zapleteno. rAje imam dojenje!!

Pa hvala za pomoč.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.9.2008 9:32:44 >


_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali poje PREVEČ???
26.9.2008 17:26:29   
gajči
A to si dala zraven vodo oz. mleko, ali je pojedel krompirja 270g? To se mi res zdi ogromno.
Čeprav težko mu je ne dat, če hoče še, ampak mogoče na začetku bi pa le bilo dobro malo omejit. Jaz mu sicer dam kolikor hoče, ampak ni še nikoli pojedel toliko GH naenkrat, pa je super jedec.
Uvajam pa jaz tako: dopoldne sadje, popoldne (okrog 14-15h) pa zelenjavo in meso. Saj potem kasneje gre to hitreje in ne uvajaš več ene hrane toliko dni, ker res ne prideš nikamor.
Na začetku res izgleda to uvajanje ena velika znanost, ampak potem pa kar gre user posted image

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali poje PREVEČ???
26.9.2008 20:50:52   
inesc
Zraven sem zamešala še vodo v kateri se je krompir kuhal. Ne sicer vso, ampak samo toliko, da je bilo fino gladko. Res fino je. Je tudi že korenček in riž pojedel 180g. Sicer itak vse pokuri, ker je pravi žmigovček, me pa vseeno skrbi. Danes ko sva jedla riževo kašico moja mami ni mogla verjet koliko poje (dala sem mu 4 velike žlice z vodo).

Gajči, a ti torej uvajaš dop. in pop.??

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali poje PREVEČ???
26.9.2008 21:05:22   
BAMBINA_
270 g + 10 min dojenja za en obrok za šestmesečnega otroka? To je absolutno preveč! Nekateri otroci nimajo podna in pri takšnih so pač starši tisti, ki mu morajo malce omejiti. Govorim iz lastnih izkušenj, ker bi ta mali pojedel tudi 500 ml/obrok, če bi mu le dala user posted image
Koliko obrokov/dan pa ima? Po moje do 200 ml GH krepko zadošča za en obrok (pa še to se mi zdi veliko za tako majhnega pikca).

Nobo hrano se bi naj vedno uvajalo v dopoldanskem času, ker lahko pride do reakcij nekaj ur po hranjenju, pa boste npr. vsi spali... Ampak, če mu jo uvajaš v času kosila (predvidevam, da je to do druge ure), potem ni panike.


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali poje PREVEČ???
26.9.2008 21:19:01   
inesc
Jst mu uvajam itak samo dopoldan.

Je veliko, a ne? Sej zato sem pa pisala sem, da vidim mnenja vas, ki ste že malo naprej.

Dejansko pa midva z mojim user posted image  še sploh nisva na samostojnem obroku s samo GH. drugače pa se 6x dojiva + pri tretjem dojenju je pred le-tem GH, eno uro pred spanjem dobi pa še riževo kašico in nato pred spanjem še šesto dojenje. Spi pa od 20.30 do 5.00 - 6.00. Dejansko nekako je na približno 2-3 ure. Moram pa še dodat, da ima refluks in včasih seveda tudi polije popito mleko - čeprav čedalje manjkrat.

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?