|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cepljenje otrok proti gripi
27.4.2006 21:35:55   
Stajerka
Ko sem bila v zdravstvenem domu, sem prebrala, da se je potrebno za cepljenje proti gripi prijaviti do konca aprila, da ZD nabavi zadostno količino cepiva.

Naš user posted image  bo septembra ko bo potekalo cepljenje stare 1 leto in pol. Pediatrinja nam je cepljenje toplo priporočilauser posted image user posted image . Mene pa moti to, da ga je proti gripi potrebno cepiti kar dvakratuser posted image !!!! Kar pomeni, da bi ga morali do konca let (skupaj z revakcinacije) trikrat preluknjati user posted image .

Ali boste ve cepile svoje malčke (in koliko so stari) proti gripi ali ne?

_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cepljenje otrok proti gripi
28.4.2006 7:02:47   
Marogica
Vidiš, kako so razmišljanja in odgovori pediatrov različniuser posted image . Mi dva sva hotela ta večjega cepiti proti gripi, pa nam je pediatrinja rekla, da se pri otročki ne izplača, ker so relativno hitro zdravi in se jih ne "loti" tako močno kot odrasle. Je rekla, da ga naj raje prot klopnemu meningitisu cepimu, ki je dosti bolj nevaren, predvsem če je otrok neprestano zunaj, tako kot naš.
Tako smo tudi naredili. In po pravici, naš otroček še ni fasal gripe, pa je star 5 let. Imel je kar nekaj viroz in prehladov, vendar nič drastičnega.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cepljenje otrok proti gripi
28.4.2006 11:00:40   
puncica
Verjetno ne. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?