Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Že cel dan predvajajo po vseh programih koncert live 8.:bravo:tudi v ljubljani je bil tako kot po vseh drugih državah po svetu:bravo: za pomoč afriki,za izbris njihovih dolgov in pomoč za izboljšanje njihovega stanja:bravo: zelo me pa je prizadelo ,ko so prikazovali slike,posnetke teh ubogih ljudi:( ,kakšen velik egoist sem se počutila,imam vsak dan na mizi za jest,zdravila kadar se mi zahočejo in marsikatero drobno stvar,ki se meni ne zdi pomembna,njim pa še kako:(najbolj me je pa stisnilo pri srcu,ko sem videla otroke,moj bog!!!!,že prej preden sem imela Timija mi je bilo hudo,zdaj mi pa je še toliko bolj:((:((:(( res upam da jim bo uspelo,da bodo vsaj malo boljše zaživeli. tu je link od tega koncerta:
pa ne pozabit poslati imena in priimka na spletni strani... je pa tudi na moblno številko možnost poslat, sam je zdele ne vem...sej je skos gor na ekranu napisana...med koncerti...