Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa saj ni vse v materalnih stvareh, veliko več je dober odnos!!
pa bosta pol itak zopet kaj uporabnega,po posvetu z nama, kupila), telegram (rozica zame, medved za dojencka), ob obisku poticko iz pekarne
, ker sem imela vsega dovolj še od ta prvega. Tako se je nabralo plenic za 5,5 mesecev. Kaj bi s toliko majčkami, pajacki??Finančno gledano, pa sem kar dosti privarčevala. Najlepše stvari pa ponavadi tako ali tako kupiš sam.
moja mama je dala zraven za voziček, moj ata je dal zraven za otroško sobo, poleg tega sta kupila še 1 posteljco za malega, ko spimo doma pri njima (se pravi, da ima 2), mama mi je zrihtala najboljšo patronažno, mali je dobil ogromno drobnarij (2 odejici, celi komplet oblačil + blazinico za krst, ... stolček za hranjenje, ki ga ima pri njima - drugega ima pri nama doma, ga pa je kupila druga babica, ki je kupila Aneju tudi gugalnik - ga je zdaj že prerasel...)...skratka vsakič dobi nekaj - kakšno igračo ali bodi ali kakšno drugo malenkost... pa nikoli za nič ne prosim, ampak kar nabavljajo.. (pa vejo, da sva zmožna vse sama kupit)