Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ko vidi stekleničko. Menjavo mleka so nama odsvetovali, sem pa na forumu nedonosencek.net zasledila nasvet dr. Cerarjeve z žlico sladke smetane v mleku. Danes sve poskusile to varianto in je mleko spila brez upiranja (zdi se mi, da je enostavno boljši okus-testirano tudi z mamine strani
). Me pa zanima, če se smetana lahko dodaja v adaptirano mleko ali pa je to mišljeno samo za materino mleko, ker ne bi želela še poslabšati situacijo. Drugače pa se hranive na 3 ure, moram jo zbujati tudi ponoči, ker čez dan enostavno ne poje dovolj. Resnično upam, da je smetana dovoljena, tako da bi tudi z manjšo količino mleka pokrile potrebo po kalorijah. 
vesela in živahna. Tudi spi lepo. Mrzel polt pa me polije ko pomislim na obisk v posvetovalnici, posebej zato, ker sem iz regije, kjer imamo že tako ali preveč težav s preveliko telesno težo in večina dojenčkov je kar lepo zavaljenih. In mi gre pošteno na živce, ko mi težijo, kako drobna je. Kot da bi morali biti vsi dojenčki po standardih
in posledicno se manjse popite kolicine), ker me ni dala na nobene teste, sem sama postopoma uvedla babylove mleko(najprej 1/3 babylova in 2/3 ADCja-tako en dan. naslednji 2/3 babylove in 1/3 ADCja, tretji dan pa babylove). no, tretji dan sem bila blizu ZD, ce bi sluucajno prislo do kake hude reakcije, ampak ni.
).
.