|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gap vs. Next
26.9.2011 13:55:25   
Ni novih sporočil
mojca*
izkušene, kje več naročate? kakšna je kvaliteta?
odločam se med eno in drugo stranjo, naročala bom prvič, zanima me pa tudi ali je pri Gaš-u za plačat kaj carinskih stroškov, glede na to da so cene v $ ?
piše da je za naročilo nad 50$ celo brez poštnine....

hvala za vaše izkušnje.
lwep pozdrav, mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gap vs. Next
26.9.2011 14:47:06   
Ni novih sporočil
Nika v službi
Predvidevam, da si gledala Gap USA, kjer je free shipping zgolj znotraj ZDA. Imaš tudi Gap EU, kjer so cene v GBP. Poznam oboje, kupovala do zdaj vedno v živo, nič online in oboje je super. Odvisno pač od trenutne ponudbe, cen...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2011 20:38:43   
Ni novih sporočil
Naja31
Če naročaš na www.gap.eu, ni carine. No, preko ameriškega Gapa sploh ne moreš v Evropo naročati.
Po mojem mnenju je Gap boljša kvaliteta kot Next.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2011 23:22:40   
Ni novih sporočil
jullie
..če boš slučajno naročala preko Gap-a se javi, ker imam še en popust do konca septembra za koristit oz. imam kodo za zastonj poštnino..prišparaš 10 funtov..pa je škoda, da bi šlo v nič..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2011 11:17:35   
Ni novih sporočil
Tutan
Gap in Next imata OK kvaliteto, mi je pa Gap bolj pri srcu. Moraš pa gledat gap.eu.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2011 14:37:06   
Ni novih sporočil
mojca*
punce, hvala za vse odgovore:)
kako pa je potem z računom, če so cene v funtih? a je v evrih ali kako?

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?