Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 24.3.2010 12:02:25
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Iščem uporabnico z nickom _clea_ Nazadnje je pisala na forumu septembra lani, bi jo pa rada nekaj vprašala Nič pretresljivega ali škodljivega no očitno ta teden vse iščemo neke uporabnice
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 24.3.2010 12:11:28
|
|
|
|
špelin@
|
Če jo katera pozna, naj jo, lepo prosim, opozori, da ima ZS
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 24.3.2010 12:17:19
|
|
|
|
ZARA
|
Da, draga.
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 25.3.2010 11:33:49
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala, ZARA Upam, da se mi bo oglasila, ima neko informacijo zame iz prve roke
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 25.3.2010 12:02:05
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, saj je ne poznam, ampak, če jo bom "videla" kje na forumu, bom ji ZS napisala. A na ZS ti pa ne odgovarja.
|
|
RE: Iščem uporabnico z nickom _clea_ 25.3.2010 12:05:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, saj je ne poznam, ampak, če jo bom "videla" kje na forumu, bom ji ZS napisala. A na ZS ti pa ne odgovarja. Ne, verjetno je ni ravno gor zadnje mesece, vsaj ne pod tem nickom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2010 13:43:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.