|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 11:56:22   
Zofy
Ker imam doma 1 mesec starega dojenčka, me zanima, koliko se sploh splača kupit Igralni center in vrtiljak za nad posteljico. A to dojenčki porajtajo ali je to samo lepo za videt?
Zdej bo počasi čas za tak nakup, ker mala že ful opazuje okolico, pa me zanimajo vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 12:05:13   
kristinaj
če mene vprašaš je to metanje dnarja proč....... jaz sem jo čez dan imela v vozičku, ki sem ga postavila doma zraven omare, da jo je opazovala, ali pa sem jo dala v ležalnik in na mizo, da je opazovala okolico, ...je ravno tako zanimivo, mogoče še bolj, ker vrtiljaka se zna naveličat, eno in isto......

če smo bile pa zunaj pred blokom pa pod kakšno drevo da je listke gledala....... v vozičku sem imela pa še enega pliška.... 


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 12:16:43   
NinKa
Men se je pa zdela dost uporabna zadevščina ta vrtiljak nad posteljo. Smo imeli unga Fisher Price z medvedki nad posteljo. Zraven še eno lučko z winnie poohom ob posteljo pripeto. Ker je un vrtiljak z medvedki fullll nucal baterij.

Imeli smo v dnevni sobi en vrtiljak z živalcami, ki je bil za navit. Pa tudi v prenosni posteljici je imel vrtiljak z glasbo. Našemu user posted image  je bilo vse ful všeč.


Kar se pa tiče igralnega centra pa smo imeli enega iz Toysa z žirafo in njihovimi igračami in se je tut rad igral...sicer smo ta center uporabljali od cca 3 oz 4  mesecev naprej, ne spomnim se več dobro. Ti pa povem, da še sedaj rad leži na tleh v dnevni na tej blazinici, tako da se mi ne zdi zgrešena naložba. So bile kakšne še hujše. user posted image


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 13:11:50   
mojsoncek
Nam se je igralni center kar dobro obnesel, vrtiljaka pa nismo imeli.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 13:16:16   
aluš
Sem imela vrtiljak za nad posteljico (eni plišasti živobarvni pajacki, mislim da of Fisher price). Tak, ki je samo pel, in bil ročno za navit. Nam se je obnesel, ker sem tamalga na to foro (vsaj mislim, da je pomagalo) naučila, da je sam zaspal. Dala sem ga posteljico, navila melodijo in rekla čav čav, pa šla. Po potrebi sem tudi šla ponovno navit. Igralnega centra pa nissmo imeli. Blazino na tleg, pa tisti plastični trapez, ko dol visijo pajack. Je rajš z nogami vanje brcal, kot bi se z rokami stegoval. V glavnem tudi OK. Ampak sta bili obe zadevi relativno poceni variante.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Igralni center in vrtiljak
25.4.2008 20:56:36   
carmelita
moj ima 2 meseca in ije dobil za darilo igralni center od Tiny love, takšen kot je sdaj na akcijo v BC. je ful rad gor.sam mu dam po največ 2 igrački. pa se zelo rad gleda tudi v tisto ogledalo.
vrtiljak imam od ta starejšega. sem mu ga dala na postelco, pa ga ni nič zanimalo. sploh ne mara teh dojenčkastih zvokov. ima raje mojo glasbouser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Igralni center in vrtiljak
26.4.2008 19:39:18   
Paštetka
igralni center JA. vrtiljak NE

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu carmelita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Igralni center in vrtiljak
26.4.2008 19:42:53   
Anuška79
Prvi je bil navdušen nad vrtiljakom in nekoliko manj nad igralnim mostom, druga se je za vrtiljak komaj zmenila, na igralni most je pa noraaaaa.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Igralni center in vrtiljak
26.4.2008 21:23:10   
Miska2
Meni se pa - vsaj glede na izkušnje z našim user posted image  - oboje zdi dobra naložba: vrtiljak nad posteljo že od dobrih 2m naprej gleda skoraj vsako jutro (danes je "zahteval" 3 ponovitve (vsaka traja 15 min), igra klasična glasba, živalice pa se vrtijo v različnih smereh, z njimi se "pogovarja", vriska, ko jih gleda... Tudi zame je to super, da lahko kaj naredim, tačas ko se on zamoti.

Podobno je z igrlanim centrom: imamo ga v dnevni, podobnega, kot ga je opisala carmelita (Tiny Love), ponavadi ga dam vanj popoldne, tudi tukaj vriska od veselja, ko igra Mozarta in cingljajo živalice, da se jih tudi dokupiti (za različne razvojne stopnje)... Živalice lahko preprosto vzameš stran in jih uporabljaš kot igračke drugje (v lupinici, nad previjalno mizo itd.).


(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Igralni center in vrtiljak
26.4.2008 22:38:34   
ZmajTolovaj
igralni center JA. vrtiljak NE

Isto. Ampak imamo pa zvezdico zaspanko za zvečer, kar je približno enake sorte potuha user posted image .

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Igralni center in vrtiljak
27.4.2008 9:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

igralni center JA. vrtiljak NE

Isto. Ampak imamo pa zvezdico zaspanko za zvečer, kar je približno enake sorte potuha user posted image .


Isto. user posted image

V igralnem centru je bil full rad. Nad tistim z loki je bil full navdušen. Dokler je ležal samo na hrbtu. Kasneje, ko se je začel obračati na trebuh in bil večino časa tako, pa ni bil več aktualen. Potem smo mu kupili tako igralno preprogo, kjer je full igračk na njej in to mu je še zdaj zanimivo. user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Igralni center in vrtiljak
27.4.2008 9:09:35   
Strawberrie Cherrie
Pri nas pa je bil igralni center aktualen ravno, hm, 5,6tednov, potem je bil vedno jok v njem. Tako da je bil pri nekje 3m že v napoto in sem ga podarila dalje.


Vrtiljak je bil aktualen nekje do 8m, tut tko, da sem lahko cunje vmes obesila, pa sem mu dala gor tisto muziko in igračke so se premikale, mali je kar strmel, kasneje jih je lovil, no, na koncu ga je pa zlomil user posted image Ampak je bilo vrednouser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Igralni center in vrtiljak
27.4.2008 9:24:07   
frutka_
Jaz sem imela igralni center, ki je imel še dodan bazenček. Mali je bilo veliko v njem. Meni je prišel zelo prav in zelo dolgo smo ga uporabljali.
Vrtiljak sem kupila najbolj navaden iz Ikee pa se je tudi OK obnesel. Zdaj pa razmišljam o nakupu enega frajerskegauser posted image za naslednika. Luštne se mi zdijo tudi tiste lučke z muziko, ki svetijo nežno in pojejo uspavanke.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Igralni center in vrtiljak
28.4.2008 10:22:11   
Zofy
Super, hvala za odgovore. Torej večina pravi, da je oboje fajn naložba. Že zdaj rada opazuje igračke, ki ji kar tako obesim nad previjalno mizo, tako da ji bo najbrž tudi vrtiljak všeč. No, bomo poskusili user posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Igralni center in vrtiljak
29.4.2008 13:01:58   
mišk
Pri nas je oboje zakon!user posted image user posted image  Igralni center je dobila za darilo in je ravno sedaj pri 6 mesecih najbolj aktualen, vrtiljak (tiny love) pa že od začetka! Ni mi žal niti enega centa, ki sem ga dala za vrtiljak.
Oboje je (vsaj pri nas) "must to have"!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Igralni center in vrtiljak
29.4.2008 14:00:59   
*tajda*
pri nas je bilo tudi oboje zelo aktualnouser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?