|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbira ginekologa
22.11.2007 12:48:41   
Brundula
Sploh ne vem če spada ta tem sem, ampak vseeno bom vprašala. Mene pač zanima kakšen zdravnik ginekolog je doberv Postojni. rada bi menjala svojo ginekologinjo, ker mi ni prav v redu. Ko sem prvič zanosila meni je bilo prve tri mesece zelo slabo, tako da sem koraj s postelje vstala. Prosila sem jo za bolniško pa mi je ni dala, češ da mi mora delodajalec zagotoviti ustrezne del. pogoje. Tako sem komaj hodila delati in nosečniške slabosti so minile. Sedaj bi hotela imeti še enega otroka, ampak samo da pomislim na slabosti in ostalo prosjačenje me mine. Prosim mi svetujet v redu ginekologa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 13:09:58   
smigli
Jaz sem trenutno zelo zadovoljna, mojo Dr. je na porodniškem in jo zamenjuje sicer še specializantka, ampak super zdravnica dr. Petra BAVČAR. Zamenjuje pa dr. Reševo, ki meni osebno ni všeč.


Ostali dobri so pa itak že vsi zasedeni, tako da je težko.

lp

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 13:22:32   
smigli
Z dr. Bavčarjevo se lahko pogovoriš, zna prisluhnit, pri njej mi pregledi niso nikoli neprijetni. Je zelo profesionalna, skratka nimam pripomb. V PO me motijo predvsem sestre, ki sprejemajo. Na veterinarski kliniki so z živalcami veliko bolj prijazni kot so one.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 13:42:54   
Brundula
Kaj pa zdravnica Tanja Jordan, kakšna je? Je v redu?

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 13:50:55   
smigli
Jo žal premalo poznam, da bi ti lahko kaj več povedal o njej. Fakinova je tudi dobra, sam ne sprejema več. Za moške pa ne vem, ker imam raje žensko za ginekologinjo.

lp

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 15:00:47   
Leiah
Jaz sem pri dr. merlotu in je super ginekolog! Mogoče bi imel še kako luknjo da te vzame, včasih vzame nove, včasih pa ne! Je pa polno zaseden!

_____________________________

Lp

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 19:35:49   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Leiah

Jaz sem pri dr. merlotu in je super ginekolog!


Jaz se Merlota spomnim iz porodnišnice in je res SUPER (podčrtano z rdečo user posted image ), kaj pa Likar? Sej pravim, da se jih samo iz porodnišnice spomnim, ker sem tam rodila;  imam res dobre izkušnje z njima dvema.

_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 19:43:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Brundula

Kaj pa zdravnica Tanja Jordan, kakšna je? Je v redu?


Meni je zelo fajn :).

Nimam pa nobenih posebnih težav.

(odgovor članu Brundula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 20:59:52   
Vilma
Priporočam dr. Likarja!
Je super ginekolog, še boljši človek.
Vprašanje je le, če je še prost.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izbira ginekologa
22.11.2007 21:22:45   
kate_mario_rok
meni je suzper zna prisluhniti vsaki ntežavi

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izbira ginekologa
23.11.2007 2:37:46   
jagoga
Likar je najbolj za pohvalit, ampak je zaseden, mogoče bo kakšno novo vzel jeseni - pokliči pa boš videla. Po pogovorih s kolegicami je Jordanova tudi uredu, se da z njo marsikaj pogovorit. Merlo je privat s koncesijo s svojo ordinacijo in tudi še sprejema nove. Ostalih ne poznam kaj dosti. V Postojni se pa veliko čaka, da prideš na vrsto, si moraš kar cel dopoldne rezerverat za en pregled.

(odgovor članu kate_mario_rok)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izbira ginekologa
23.11.2007 9:05:52   
honey
Sicer nimam velikih izkušenj z dr. Reševo, ker sem bila pri njej samo 1x - ko sem imela ss, ampak takrat se mi je zdela zelo profesionalna. Poznala sem jo pa še od poroda in se mi je zdela super. Pred 1,5 meseca sem bila pa pri dr. Bavčarjevi, ki nadomešča dr. Reševo in moram reči, da se bom prepisala takoj, ko dobim izvid PAP - ker to pa ni za nikamor. Prišla sem k njej zato, ker že 3. mesec nisem imela menstruacije. Takoj na začetku sem ji povedala, da nisem noseča, ampak ona me je tretirala, kot da sem. O.k., potem sem ji nekako utupila, da nisem noseča, da naj pogleda, kaj je narobe, zakaj nimam menstruacije. Mi je naredila UZ in mi rekla, da je sluznica zadebeljena, da naj bi menstruacija prišla kmalu, da če je pa v roku 3 mesecev ne dobim, pa naj pridem nazaj user posted image  Se pravi, da bi morala po njeno čakati pol leta, da dobim eno kuser posted image  menstruacijo. Potem sem ji povedala, da se trudiva za 2. otroka že več kot 1 leto in ona meni, da to pa res ni veliko in da naj, če v roku 1 leta ne zanosim, pridem spet user posted image  Pa je videla, da nisem več ravno med najmlajšimi. Potem sestri, ki je bila pri pregledu 2,5 mes. noseča, ni odkrila mioma, ampak so ji ga čez 2 dni na urgenci, ko je začela krvaveti - miom je bil velik pa 5 cm user posted image  In potem ji še reče, da to ni nič takega, ko pa sem jaz imela miom v 5. mesecu nosečnosti, je bila cela panika. V glavnem, o dr. Bavčarjevi nimam dobrega mnenja, žal.

Dr. Merlota sicer ne poznam, ampak preden sem šla rodit, me je enkrat pregledal in ojoj, sem mislila, da mi bo otroka kar ven potegnil. Ne vem, mogoče je bil samo takrat tako grob, ampak res, sem slišala tudi od drugih, da je zelo grob. Vsaj do porodnic, kako je z njegovimi pacientkami pa ne vem.

Je pa ena kolegica, ki hodi k dr. Jordanovi in je zelo zadovoljna z njo. Tako da jaz bom poskusila najprej pri dr. Likarju, če se bom lahko prepisala k njemu, drugače bom poskusila pa pri dr. Jordanovi. Nekje mi bo že uspelo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izbira ginekologa
23.11.2007 12:59:07   
Brundula
Dr. Likarja poznam iz prve nosečnosti, ko me je večkrat pregledal pred porodom. Je zares ful super.
Za Jordanovo sem tudi slišala da je v redu. Zanima me kaj to moraš poklicat kar v ZD , da te vežejo v ordinacijo ali imajo kako direktno številko. Ali je bolje,da greš osebno vprašat če te vzame?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izbira ginekologa
23.11.2007 14:18:34   
jagoga
Vsi ginekolgi, ki so bili našeti, razen Merlo (ki je privat), delajo v ZD v ginekološki ambulanti (modra stavba v prvem nadstropju). Če imaš št. od ginekološke ambulante boš dobila medic. sestro, ki takrat dela in ti bo povedala, kako je s sprejemom novih pacientk, pri vsakem posebaj. Če boš pa klicala na splošno št. od ZD pa te bo vezal v ginekološko ambulanto. oz. vprašaj kakšna je številka od ginekološke ambulante. So pa v začetku leta 2007 menjali telefonske številke, tako da so spremenjene.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izbira ginekologa
23.11.2007 14:18:55   
honey
Ne vem, jaz sem takrat za k dr. Reševi klicala v ZD Postojna in vprašala, če še sprejema pacientke in so me kar naročili. Tako da ne vem, poskusi kar po telefonu direktno v ZD na gin. ambulanto.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?