|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JANUARČICE
7.9.2005 16:17:58   
LE&TA
Ojla, januarčice!
Sem vas komej našla, se še vedno privajam na novo RR. Tudi naša    je začela brcat pred dobrim tednom. ne bom govorila kako lepi občutki so, ker itak že veste.
V petek mam morfologijo in komej čakam.

NANNN, A za 3D UZ si dala 19000, s tem da ti je tud na cd posnela? To si bla v LJ? Povej kako se vidi! Sem ful v pričakovanju k ne vem kako se bo v petek vidlo, sicer na navadnem UZ.

Nejca1, če bo kaka akcija za Pegperego mi morš povedat, mam že zbranega, sam še čakam da mi oče dnar da, ker je reku da bo to on kupu! Sporoči, če boš vedla, drgač pa jst!

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JANUARČICE
7.9.2005 17:14:29   
Nannn
Pa kje ti hodis izgubljena sem mislila da si nas cist skenslala...imam v petek 3DUZ in vse skupaj z posnetkom na CD stane 19.000 to je v bistvu morfologija kjer ti pregleda bolj podrobno...grem v Lj ja v Dravlje...

Sem pa vidla nove barve Pegperego vozickov nic pa se ne vem da bo kaksna akcija...na sonckovi strani imas ze nove barve teh vozickov...jest sem se odlocila da bom kupila Traxx Jaguar3 z lupinco in se ne vem kje bo ceneje...

LP Nannn   

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JANUARČICE
7.9.2005 17:18:22   
katy_
ejla jaz sem tudi januarčica!!!
nisem pa slišala še za morfologijo???
kaj pa je to?
teste za dawnov sem naredila in je vse v redu...
je res pa da v petek imam uz...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JANUARČICE
7.9.2005 18:53:53   
tinkamiška
Katy, morfologija se dela okoli 20t, je pa to UZ kjer pregledajo posamezne otrokove organe in če mali "dovoli" lahko G pove tudi spol. Vprašaj svojo G, če ti sama nič ne omeni.

Nannn verjetno odštevaš dneve do 3D Pa ti tudi želim, da kupiš željeni voziček po čimbolj ugodni ceni

Pri meni nič novega. Me pa zanima, če vse lepo spite ponoči. Jst mam namreč probleme s spanjem in se vsako noč zbudim in potem rabim kar nekaj časa, da spet zaspimnazaj

Lepo bodite

Tinka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JANUARČICE
7.9.2005 19:00:36   
renan
Jaz sem ponavadi zelo dobro spala, zdaj se mi pa že eno dve noči dogaja, da ko grem na wc ne morem več nazaj zaspati. To, da sem brez dela ima edino to dobro plat, da čez dan lahko spanec neomejeno nadoknadim..
Tudi jaz odštevam dneve do petka in morfologije. Upam, da bom moj lahko zraven.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JANUARČICE
7.9.2005 19:23:22   
nejc@
Ojla!
Ja, mi bomo pa dobili fantka. Sem imela takšne bolečine v ledvenem predelu, kot da bi imela grozno vnetje ledvic, bolelo me je, da nisem mogla ne ležati ne stati, skratka prava panika. Pri G so mi pregledali vodo in kri, dala pa mi je napotnico za bolnico, če ne bo kaj bolje. In res, mene je tako zvilo, da sem šla - bolečine so sicer minile, ampak nobenih preiskav ni mogoče narediti, ker sem pač noseča. Hvalu bogu, zdaj je znosno, imam boleč križ, ampak to ni nič proti tistim bolečinam. Tako mi je zdravnica naredila še UZ v bolnici, kjer smo našega malega pregledala od pet do glave. Morfologijo bi morala imeti prejšnji teden, pa se je tako skril, da moja G ni mogla ničesar zmeriti. NO, pregled pri njej imam drug teden. Iz vsega tega je dobro vsaj to, da zdaj čakamo na fantka, čeprav sva z možekom oba navijala za punčko. No, tudi ta škratek je zelo dobrodošel.

Glede akcij za Pegperegove vozičke: sem klicala v njihovo trgovino na Celovški: promocijske cene, znižano približno za 15 do 20 odstotkov, bodo konec septembra ali začetek oktobra. Me bodo obvestili po telefonu ...

Nič, lepo se imejte, pobožajte trebuške ...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JANUARČICE
7.9.2005 19:26:39   
nejc@
... ime nejca1 sem spremenila v nejc@, ker drugače nisem znala trakca tako prirediti, da bi se vedno pokazal. Da ne bo pomote

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JANUARČICE
7.9.2005 20:11:41   
LE&TA
Pa kaj mamo vse v petek morfologijo? Lepo.
Nannn, ti maš verjetno popoldne, ker sem jst pri Reševi v PO dopoldne, je pa tud meni rekla če želim prit v LJ na 3D UZ. Zdej grem tukej v ambulanto pa bom vidla kako bo, drgač pa še v porodnišnico, majo nov UZ, sam ni 3D!

Tud mene je matralo k sem ponoči šla na WC pol pa nikakor ne zaspat. Zdej pa spim dobro in celo noč. Morda me služba utrudi, po dvomesečnem dopustu je spet težko začet. Bo že!

Kako pa kej kilogramčki' Men se že delajo maščobne blazinice po riti in bokih!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JANUARČICE
7.9.2005 20:16:40   
Nannn
tinkamiska hvala za zelje...seveda bom povedala kako je bilo...imam pa tudi jest velik problem z spanjem in se zbufim sredi noci in hodim enkrat na wc enkrat caj pit...skratka nikoli nisem toliko bedela kot sedaj...je pa res da imam te dneve bolj zamasen nos in mi tudi to nagaja

Ah jaaaa sej bo...ko pisem tole me pupa ful brca in ful cutim kako se prevraca

Lp Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JANUARČICE
7.9.2005 20:20:35   
Nannn
LE&TA jest mam Resevo ob 15...jupiiiii nas je veliko ki imamo morfologijo v petek....komaj cakam na vse te lepe novice

Kilogramcki uffff mal se je umiril...mi je rekla G da me je na zacetku dobesedno razgnal in sem dobila v petih tednih 3 kg gor sedaj pa jih imam +5 in je rekla da je to kar normalno...bomo videl...lahko se spremeni v enem mesecu in bom spet cist v bedu

Sibam mal tekmo gledat

Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JANUARČICE
7.9.2005 20:33:19   
katy_
ejla...
tudi jaz sem v 20t in imam zamašen nos
in to se mi povečini zamaši glih ko grem spat, fulll je moteče in me moti.
a uporabljate kakšne kapljice proti zamašitvi nosu?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JANUARČICE
7.9.2005 20:55:06   
renan
Jaz imam isto zamašen noč večkrat, pa še žilice mi v njem konstantno pokajo. Jaz ne uporabljam nobenih kapljic, ker me je strah, da ne bi bile škodljive za bebiko. Zato pa nonstop z robčkom okoli hodim..

Lep pozdrav in lahko noč

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JANUARČICE
8.9.2005 7:07:29   
Lumpi
renan...........
poskusi z fiziološko - to ne more škodovati otroku
jaz mam tud zamašen nos skorej skoz, pa uporabljam fiziološko, pa je bolje

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JANUARČICE
8.9.2005 8:11:06   
simonas
Pozdravljene punce!

Vas jezijo noski, mene pa grlo . Moram it potem v lekarno vprašat, če mi lahko dajo kakšno zdravilo brez recepta, ki mi ne bo škodovalo (kake zeliščne pastile ali čaj). Vročine še na srečo nimam, ni pa fajn, da ne morem slin požirat. Pa pojma nimam kje sem to fasala od včeraj na danes.

A so tudi vaše občasno bolj mirne? Naš je bil včeraj bolj pri miru, prejšni dan pa mi je tako razgrajal po trebuhu, da je bilo kar veselo. A je to normalno?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JANUARČICE
8.9.2005 8:14:13   
mala važička
katy za nos lahko uporabljaš fizološko raztopino ni nič nevarno. Si moraš samo špricnit v nos.

lp, katja

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JANUARČICE
8.9.2005 8:26:48   
renan
meni se zdi, da se mojemu mirnejša obdobja pojavijo vsak drugi dan. En dan skoraj nonstop telovadi , tako, da se sprašujem, če ni kaj narobe, naslednji dan pa je spet bolj miren, in spet premišljujem, kaj mu je sedaj
Sem pa pred dvema dnevoma odkrila nekaj fascinantnega: ko je buden, se odzove na moje dražljaje. Včasih si tipam, kje bi lahko bila glava, kako leži in potem se mi vedno javi z brcami.
Ste ve to tudi opazile?
Se mogoče kateri dogaja, da se ji na trenutek nategne maternica kot da se otrok preteguje ali obrača? En tak čuden občutek..

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JANUARČICE
8.9.2005 8:41:43   
simonas
Jaz sem še mogoče malo premalo noseča za občutek raztezanja maternice, je pa res, da ko se tipam po trebuhu in ugotavljam, če se kaj dogaja, ponavadi dobim nazaj kako brciko.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JANUARČICE
8.9.2005 9:18:57   
štručka
Živjo!

Tudi pri nas že pridno čutimo kobacanje naše-ga
. En dan skoraj nič, naslednji dan pa cel dan po mojem trebuhu.

Komaj čakam tisti čarobni 22.teden ko so brce že zelo izrazite in imamo tudi morfologijo .

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JANUARČICE
8.9.2005 10:13:35   
pinka1
Hej punce. Malo se vam oglašam po napornem tednu. Sem namreč zbolela - grlo, nahod, vročina, zdaj pa kašelj. Pljuča mi bo razneslo. Danes sem sicer prišla v službo - ampak še nisem ta prava (zamašen nos in kašljanje). Največji problem je, ko nič kaj ne smeš vzet. Sem klicala po lekarnah in se kar ustrašijo, ko slišijo, da si noseča in ti nič kaj ne upajo svetovat. Edino kar so rekli je lekadol - pa še tega sem vzela enkrat, ko sem si zbijala vročino. Potem pa čajčki, pa med pa limone....pa spet isto in isto....Za znoret....Še septolete ne smeš vzet. Žvečim Granobile iz gozdnega lišaja, ampak to je bolj tak tak....
Ja pr men se je za vikend pikica kr potuhnila, potem pa je začela veselo spet brcat, tak da zdaj jo veselo čutimo vsak dan....prvič jo je bolj ornk začutil tudi mož in je res super občutek. (sem začetek 22. tedna)Me je že kr skrbelo, da mu povišana temperatura ni dobro dela, ampak sem brala, da je bolj panika če imaš nad 39 C.
Uživajte v sončku - dokler še sije..............

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JANUARČICE
8.9.2005 11:29:10   
simonas
Tudi jaz sem dobila pastile Granobil. Boljše je kot nič. Drugače pa se drogiram s čajčkom, medom in limono. Vročine pa na srečo nimam.


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JANUARČICE
8.9.2005 13:12:42   
Nannn
simonas in pinka se vclanim v vas klub prehlajenih mene tud tako daje prehlad da mi je sedaj zal da sem sploh prisla danes delat...glava me boli in se nos imam cisto zamasen...ponoci nic ne spim in sem taka kot cunja in cisto nobenega zdravila nisem vzela niti Lekadola...pijem na litre caja,meda,limon in pojem veliko sadja...pupa pa brca vcasih bolj in vcasih manj...

A mislite da lahko pijemo kaksen slezov ali trpotcev sirup za izkasljevanje?

Lep soncen dan

Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JANUARČICE
8.9.2005 13:33:05   
Žan Luka
živjo! Ja boge reve kaj vse se vas loti. Jaz moram potrkat, da še nisem prehlajena ampak nikoli ne veš. Ja jaz mislim, da slezov ali trpotčev sirup ne bi smela skodovati, sicer pa bolje da vprašaš farmacevta v lekarni.
Naša pikica pa tako brca, da se že sprašujem a sploh kaj spi . Ko sem včeraj prebrala za 3d UZ me ful mika da bi jaz tudi šla (moj je tud navdušen), pa me zanima koliko je čakalne dobe in ali je omejena gestacijska starost (tedni nos.).
Lep sončen pozdravček

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JANUARČICE
8.9.2005 13:55:36   
pinka1
Ja Nannn. Vidim, da nas je vedno več prehlajenih. Meni kašelj oblaži karamelno mleko (prežgan cuker in mleko), pa med jem kr po žličkah. Me pa že kr skrbi kolk sladkorja sem te dni spravla vase. Pa klinc, na eni strani si pomagaš, po drugi pa si škodiš.....
Lekadol sem pa vzela, ko je vročina bila skoraj 38 C in sem si rekla, da mučila se pa ne bom - mi je pa hvalabogu pomagal in mi v eni uri vročino čist zbil - na 36,8 C.
Sirupov zaenkrat še ne pijem, je pa res, da ti bodo verjetno znali v lekarni najboljše pomagat. Če je bolj na naravni bazi, ne bi smel škodovat.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JANUARČICE
8.9.2005 14:25:04   
Žan Luka
Ej punce kaj pa smrekove vršičke je že katera sprobala, men so pomagali!?
LP

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JANUARČICE
8.9.2005 14:37:01   
Nannn
tocno prezgan cuker in mleko bom probala...se sploh spomnila nisem hvala smrekovih vrsickov pa nimam kje dobit tako da ne vem ce bi mi pomagali...

Glede 3D UZ se mora cakat pribl.en teden...odvisno koliko se mudi...najbolje se vidi in oceni ce je vse v redu prav med 21 in 24 tednom...sicer pa se ne zanasam na nobeno stvar da je 100% vedno je en % da pa nmogoce ni tako kot bi moralo biti ampak se ne obremenjujem...

Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?