|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
2.6.2005 14:53:02   
tinkamiška
Spet smo na drugi strani pa sem nas kr mal naprej porinla:)

Ravno sem prišla iz pregleda:) moja pikica je zlo zrasla in G je rekla, da sem že v 10 tednu. Kr ne morem verjet. Ne vem ali bom januarčica ali pa celo decemberka, ampak jst se tukej tako fajn počutim, da bom ostala kr januarčica:)-

No vidla sem mojo pikico, slišala srček bit, celo migala je in se zvijala, ko smo jo mal požokali. Zdej se pa moram naročit na nuhalno, tako, da bom jutri klicala dr.Pušenjaka. Vse je vredu, samo je rekla, da se moram pazit in se tudi bom:)

Se mi je kr oddahnilo. Sem dobila tudi maternisko knjižico.

Me zanima, a ste se ve že kaj zredile? Jst sem se za skoraj 3 kg!

Sem vesela zate Nejca, da je blo vse vredu na pregledu in vsem ostalim januarčicam želim veliko sreče, Nannn tudi pri tebi naj se vse lepo uredi in nič več krvavitev!:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imejte:angel::angel::angel:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice
2.6.2005 15:05:51   
lev76
Sem vesela zate.
Tut jest sm dos s pregleda, sem v 8 tednu, pa nisem tako vesela. Imam namreč folikularno cisto na jajčniku in sem spet čez 14 dni naročena.
So mi že tuki na foromu rekli, naj ne skrbim, pa ena kolegica je klicala svojo G, pa ji je tut rekla, da to ni nč kej resnega, mene je pa vseen mal strah.
No bomo vidl. Men bi blo tut čist všeč da bi bla januarja.

LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice
2.6.2005 15:09:46   
tinkamiška
Oj, lev(inja):)-, jst te čist razumem, da te skrbi, ampak poskusi bit optimist in verjet, da bo vse vredu:rozica: Držim pesti zate in tvojo pikico;):miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice
2.6.2005 15:14:32   
Nannn
tinkamiska helou :bravo:

No no take novicke so men tako lepe kar topim se zraven ko vidim kako :duda: napredujejo...a ste ze poslusale srcek?O komaj cakam naslednji pregled 16.06. takrat bom glih 10 in pol tednov :angel: sploh ne morem verjet da je :duda: tako velik...

Jest sem v redu danes me mal krci dajejo ampak ni panike sem ze navajena...A bos sla v Lj k Pusenjaku?Kako da si se odlocila za njega...jest se odlocam med dr.Strah v Domzalah in med njim...

Komaj caka da dobim materinsko knijizico tud jest...si imela ze krvne preiskave in testiranje za tokso?

Lepo se imejte in pobozajte svoje trebuscke...


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice
2.6.2005 15:17:39   
_katka_
Zdej me pa že kar razganja od foušije! A samo še jaz nisem bila na pregledu?! No, saj res, da imam glede na ZM PDP šele 28. 1. Ampak vseeno. Meni se zdi do naslednjega ponedeljka še cela večnost! Ampak bom takrat šele v 8t, tako da nima smisla, da bi prej sitnarila.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice
2.6.2005 15:29:16   
tinkamiška
Ojla Nannn:)

Pikica je velika 3cm pa se že vse tako lepo vidi, boš vidla sama;) Veš sej mene tudi tu in tam kak krč prime tako kot pred M, samo izcedka pa nimam, pa sej ti tudi ne:bravo::bravo::bravo:

Mah ne vem, sej mi je moja G tudi predlagala dr.Strahovo, pa sem jo vprašala še za dr.Pušenjaka, pa je rekla, da je tudi vredu. Zadnjič sem brala o njem tukaj na RR-ju pa so ga tako hvalili, pa sem rekla, da bi šla pogledat k njemu.

Krvne preiskave sem imela že zadnjič, pa je blo vse vredu, okžba z toksoplazmozo je že stara in je vse vredu, je baje vse prekuženo:zmeden: Vglevnem je blo vse vredu.

No sej je še čisto malo do tvojga datuma, do takrat pa šc, šc, krči in ostala "$#&$"&$":)

Katka, joj, vem kako težko je čakat, ampak je pa potem na pregledu tako fajn, pol pa spet na naslednjega čakaš,...sej bo hitro boš vidla:rozica:

No lepo se imejte pa še kej napište vas je tako fajn brat:)

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice
2.6.2005 17:46:26   
nejca1
O tinkamiška, :bravo: za tvojo pikico, ki je tako zelo zrasla. Res so lepi občutki, ko jo na UZ vidiš: danes je bil z mano tudi moj dragi, videl pa se je srček in plodek pa še mehurček. se pravi vse, kot mora biti. Kako se že veselim, ko bo videti kaj več.

No, jaz se še nisem zredila po kilah, sem se pa v trebuh. G mi je PDP določila na 20. januarja, a mislim, da bo kak dan pozneje, če ne teden. KaKO pa vaše počutje, meni ni nič slabo, no veliko spim, pa občutljive prsi ... Mogoče pa še kaj pride.

PObožajte bušije in bodite fajn, nejca
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::metulj::rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice
2.6.2005 17:51:19   
_katka_
Glede teh slabosti brez bruhanja. A lahko katera to malo opiše.
Jaz imam večkrat probleme z želodcem. Sedaj me pa spet nekaj matra. Pa ne vem, ali bi to lahko bile te slabosti ali je res kaj z želodcem spet.
Sicer sem sicer OK. Samo o delovni storilnosti pa raje nebi ...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice
2.6.2005 18:39:26   
Anonimen
Jz bi svojo slabost lahko primerjala z zastrupitvijo. Si že kdaj pojedla kaj pokvarjenega? Jz sem se dvakrat s kavo predozirala in sem dva dni bruhala...približno tak občutek slabosti je. Pa v želodcu me rahlo peče, oz. imam občutek, da je prazen, kljub temu, da ves čas nekaj zobam. Zraven se mi pa še rahlo vrti.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice
2.6.2005 18:45:09   
_katka_
OK. Pri meni sploh ni tako hudo. Zgleda da samo želodček spet nagaja in nima veze z nosečnostjo.
Caffee, a sta vidva staršem že povedala? No, saj mi ni treba odgovoriti, če nočeš. Ampak zadnjič si rekla, da še nisi, pa da ti je mama šlogala. Saj si bila ti to, ne?
Midva še nisva. Si želiva, da bi se prej preselila v stanovanje, ki si ga ravno urejava. Ampak ne vem, če bo moj trebušček čakal.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice
2.6.2005 19:08:30   
Anonimen
Včeraj po pregledu sva povedala najinim staršem. Njegova mami je jokala kot otrok (od veselja), tudi moji mami so se malo orosile oči. No potem je pa rekla: "no, vidš, sej sem ti jz prav povedala, kaj vidim" ČAROVNICA!! hehe :)-:)-

Najbolj se mi je pa zdelo smešno, ko sem mojemu "očimu" (ali bolje: maminemu izbrancu) rekla: "Tebi bo pa po janurju precej slabše šlo." Pa pravi on začudeno: "Zakaj?!"
Jz pa: "ja, zraven stare mame boš moral spat!" Pa me je en čas mal debelo gledal...potem je pa zaštekal :)-:)-:)-

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice
2.6.2005 20:54:05   
Nannn
Mi smo tud povedal nasim starsem...in prav lep obcutek jih je videt kako so srecni z nami :sloncek: moja mama je skoraj jokala in potem bila cist vsa iz sebe...


To je res dober feeling :angel:


Nannn :nosecka:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice
2.6.2005 21:45:10   
Nyah*
Hojla!

kako lepo je koncno brat lepe novicke, optimizem ...
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

Tinka, sem vesela, da je vse ok, nannn tudi zate in za vse ostale!

Pri meni je znakov bolj malo, se mi pa zdi, da mi trebuh rase, ceprav sem shujsala 2 kg, ker nisem imela apetita (ampak sedaj jem ko slon, bom vse nazaj dobila:)-:)-:)-:)-). Pa prsi so itak vecje in bolece auuuuu..

Jaz komaj cakam prvi pregled drugi torek, 7., da izvem, ce je vse ok,...

Punce, kdaj ste ve imele zadnjo M? jaz sem jo imela od 11. do 17.4., pa ne vem, va katerem tednu sem? Sem imela bolj neredne :hudicek:, res ne vem..:ups:


Bozajte busije, pa lep vecer in pazite nase :rozica::rozica::rozica::rozica:,

:nosecka: Nyah.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice
3.6.2005 7:33:35   
puri
Nyah, jaz sem imela zadnjo M 12.4.......tako, da bi morala biti sedaj noseča 8 tednov, sem pa šele 7, ker sem imela ta teden pregled pri G in je glede na velikost pikca to ugotovila!
Drug teden boš tudi ti vse izvedela:)

Lepo se imejte in pazite na svoje pikice:rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarčice
3.6.2005 8:10:54   
simonas
Zdravo punce!

Mene tudi muči slabost:(. Kar naprej bi morala nekaj jest, pa se trudim kolikor se le da, da zobam sadje, saj nisem ravno suhica:ups:, pa si ne bi že zdaj rada nabrala dodatne zaloge. Zdaj sem menda v 7. tednu, pa se nisem še nič zredila (mislim, da sem celo malo shujšala);).

Ne vem katera točno je rekla, da ima pregled komaj v 8. tednu. Nič ne skrbi. Takrat se bo vsaj kaj videlo. Jaz sem šla na pregled v 6. tednu, pa sem sicer videla pikico :duda: a srčka še ne. Je G rekla,da z veliko domišljije se ga da videt, drugače pa je še prehitro. Šla sem pa zaradi bolečin, pa sma ugotovile, da imam cistico na levem jajčniku:(. Je rekla, da ponavadi same od sebe zginejo in sem naročena v 12. tednu.

Lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarčice
3.6.2005 8:11:35   
Anonimen
Tudi jz imam neredne M (sem jih imela), 1 dan ZM sem imela 11.4 (do 18.4), sem v 8 tednu, velikost ploda pa je za 7 tednov.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarčice
3.6.2005 8:13:26   
A & T
Punce,

vesela sem, da je z vasimi pikicami vse vredu in da ste tako polne optimizma ter srecne.

Tudi jaz se nisem bila na prvem pregledu in ze komaj cakam, da bo torek, da bom tudi jaz videla svojo bebico.

Prsi so zelo velike, tezke, veliko spim, saj sem zelo utrujena, drugih znakov ali tezav pa nimam, lepo bi bilo, ce bi tako tudi ostalo, vsaj nekaj casa.

Lepo se imejte in pazite nase.

Cao...:kuza:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarčice
3.6.2005 8:16:49   
Nyah*
Jutro!

Je fajn ane, da se nimamo pretiranih slabosti :bravo::bravo::bravo:, tako naj tudi ostane :)-:)-:)-!
Tudi jaz sem ze od prej debelusna, pa moram kar malo pazit kaj jem, ampak sedaj sem malo shujsala, ko bi to najmanj hotela. Moja zdravnica je rekla, da bo cas rejenja se prehitro prisel :(, ampak vse za malo :duda:!
Me veseli, da se v 8 tednu ze kaj vidi, komaj cakam drugi teden pregled :sloncek::sloncek::sloncek:!

Lep dan, moje drage :nosecka:!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarčice
3.6.2005 8:35:57   
pikica*
Vidim, da ste bile vse že precej zgodaj na pregledu. No, jaz sem imela ZM 17.4., prvi pregled imam pa 16.6. V bistvu se mi sploh ne zdi pozno. Takrat bom v devetem tednu (proti koncu). Kar se tiče počutja nekih hudih težav ni, samo utrujena sem za umret. Čakam, da mine prvih 12 tednov, ko menda izbruhne energija:) Ves čas imam tudi rahle slabosti, ampak se ni za pritoževat. Je pa res, da nimam pravega apetita. Ko pa mi zapaše hrana, mi paše predvsem nezdrava (pizza ipd.) :) No, če bo šlo tako neprej, bom čisto zadovoljna9nebesa

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarčice
3.6.2005 8:44:15   
tinkamiška
Hojla punce!

Kako vas je fajn brat:) Sem vesela, da vsem dobro kaže in veliko vas čaka na pregled, naj vam čas čimprej mine:)

Ravno sem se naročila na nuhalno k dr. Pušenjaku, torej imam jo 16.6., zdej bom pa jst odštevala dneve:)-

Moja M je bla nazadnje 26.3. in po tednih sem res v 10, samo sem bila včeraj vseeno presenečena, ker na zadnjem UZ-ju je G rekla, da je pikec mlajši kot naj bi bil sicer.

Meni pa počasi pojenja slabost:bravo::bravo::bravo: Komaj čakam, da grem na morje, da bom lahko jedla ribice:bravo: do zdaj so mi namreč smrdele, zdej pa upam, da ne bo več tako:)

Se še beremo, lepo bodite:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarčice
3.6.2005 9:04:58   
Nannn
tinkamiska :bravo::bravo: 16.06 imam jest drugi pregled...ob kateri uri ga imas?

Moja M je bila 05.04. in po tednih sem v 8 in tri dni...Po UZ-ju pa kaze 7 tednov...

Tinkamiska v enem postu sem videla da odhajas na dopust na Korculo...kam tocno gres...men osebno je ta otok najlepsi na Jadranu in tja sem hodila 5 let sedaj pa raje se kam ven iz Hrvaske...

Ko bo pa najina bebica ze vecja pa grem spet tja saj je raj za male otroke in seveda nas...


Lepo se imejte Nannn :nosecka:


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarčice
3.6.2005 9:16:11   
_katka_
Uf, smo zgovorne januarčice! Me je zelo všeč.
ZM sem imela 23.4. in jutri začnem sedmi teden - se pripravljam na slabosti. Sicer nimam še nobenih problemov s hrano in vonji samo motivacija za zdravo prehranjevanje mi je padla. Ampak se trudim.

Pozdravček!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarčice
3.6.2005 9:24:09   
tinkamiška
Nannn jst mam pregled ob 17.30:)

Ja mi gremo na Korčulo, pa ne vem točno kako se reče kraju, baje je 10 min od mesta Korčule in je v nekem zalivčku kjer so samo 4 hiške. Midva bova sama v eni taki mini-mini iz kamnov zgrajeni:bravo::bravo::bravo:
Nisem še bla tam in upam, da bo vse vredu imela bova tudi svojo mini plažico z drevesom, da bom lahko v senčki ležala:) jojjj komaj čakam, da bom nogice namočla v morje:bravo::bravo::bravo:
A vi že veste kam boste šli?

Katka jst sem se morala kr prisilit kej pojest, ker drugače mi je blo res hudo slabo, sem pa jedla vse živo od paštet, do pizz, pa jagode mi grozno pašejo, pa jabolka, pa solatke, mnjam, evo sem ravno pojedla zajtrk pa sem spet lačna:)-:)-:)-

Grem zdej vn na sonček, pa se še potem kaj oglasim.
Pa pište, ko vas je tako fajn brat:bravo::bravo::bravo:

Tinka:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januarčice
3.6.2005 9:29:30   
Nannn
tinkamiska skoda sem mislila da bi se videle v Lj...

Bos potem povedala kako se bos imela v tisti hiskici na Korculi...me prav zanima...jest sem vedno hodila v mesto Korcula in enkrat v Lumbardo...tm mas dve lepi plazi edino kar ni sence...

Jest naj bi sla 21.06.v Bolgarijo kjer sem bila ze prejsnenje leto...potem julija pa bolj na izi na Rab...

Vse je pa odvisno kako se bom pocutila in kaj bo moja G rekla na pregledu..ce bo treba bom skenslala Bolgarijo...

Lepo se imejte in uzivajte :kuza:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januarčice
3.6.2005 9:47:53   
natja_
Katka, tudi jaz imam po svojih izračunih PDP 25.1.06, pa sem naročena 14.6.05.... tako, da kar bre panike :)-

natja

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?