|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice 08-2.del
28.11.2007 10:17:52   
Sunny Morning
Samo nadaljujemo, nič se bat. user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 10:28:13   
Sunny Morning
Včeraj sem bila cel dan odsotna in sem se komaj prebila čez vaše poste. Res se vidi, da smo več ali manj že vse doma. Decembra se bo še kakšen računalnik vnel.user posted image

Jaz sem bila včeraj zelo presenečena sama nad sabo. Sem bila cel dan na nogah, od 6.00 zjutraj, v avtu sem preživela 5 ur in nisem nič otekala. Sem pričakovala, da bom po tako napornem dnevu komaj našla svoje gležnje. Uglavnem z mojim user posted image sva vse, kar sva imela namen, uredila. V Zg me je peljal v ta novi shoping center "Avenue mall". Nekaj takega kot naš City park. Tudi trgovine se ponavljajo, vendar mene itak "normalne" trgovine še ne zanimajo, nimam tam kaj počet.user posted image  Sem pa v Turbo limacu kupila za našo pupo eno trenirkico, pa mimo bodijev spet nisem mogla, sem kupila spet dva. Pol sem šla pa še v Kiko po pisane pleničke, pa sem tam kupila še kovterček in dve posteljninice. Zdaj mi res manjka samo še zimski kombinezonček in lupinica.

Danes pa samo počivam. Sem pokonci že od 7.30 ampak se mi še ne da iz pižame. Bom še malo uživala.


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 10:44:13   
katee
sunny: ti si kar privošči. Bomo še me uletele k tebi in naredimo pižama party!!! Ne bi bilo slabo user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 10:48:50   
katee
ljubljančanke in kavica: očitno se ne bomo mogle vse na enkrat dobiti, ker nimate vse časa. Jaz predlagam, da se dobimo v ponedeljek zjutraj (ampak ne ob 8h, malo kasneje; no odvisno, kdaj ima Piškamiška poregled), tiste ki se pač lahko, kak drug dan pa se še z ostalimi dobimo. Kaj mislite na ta predlog???

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 10:58:33   
ursulina
pa smo le prilezle do drugega dela...user posted image

no, piškamiška mora povedati, kdaj bi njej pasalo v ponedeljek, drugače pa ideja ni slaba, bolje dvakrat kot nobenkrat...user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:12:44   
Lusa
Tako pa se tudi jaz spet malo javljam.Včeraj sem si šla ogledat v P sobo za porod v vodi.Sem 99% prepričana  ,da bom sprobala vodo.Upam samo ,da bo z menoj vse vredu,ker imajo napisanih v navodilu 15kontraindikacij.Bom pa imela tud finiš/izstis v vodi ,ker so ga do zdaj vse imele in ni bilo pri nobeni zapletov.je pa res ,da moraš na koncu zelo lepo sodelovat ,ker ti tam spodaj doktorji ne morajo nič kaj pomagat ,da bi ti npr. lahko malo otroka zrotirali.
Mi je babica ki  mi je razkazovala vse to , parkrat rekla ,da se naj kar odločim za vodo.

Drugače sem pa danes zelo slabo spala ,me je Daša ob 4zbudila z njenimi nenormalnimi brcami in je norela vse do 5ure zjutraj.To kar mi ona dela ,mi ni niti ena.Ta še bo mali vragec ,za 1oLuš.Ma samo naj bo zdrava!!!

lunca-moja Luša je že na mačko ljubosumna ,če jo cartam ,kaj še le bo ,ko bo prišla Dašauser posted image

suzana-saj ne vem ali imaš danes izpit ali si ga že opravila.Ne ljubi se mi it zdaj nazaj brat.Fajn opravi ,pa namesto persena vzami raje celo milko in jo zmaži!Meni je pomagalo ,sem pa drugač anti/proti tabletam in niti približno ne bi vzela persena sedaj v nosečnosti.


(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:14:16   
klepetka
oj,
evo pa smo drugi deluser posted image

glede kave;meni bi v ponedeljek še najbolj odgovarjalo .Tako da jaz sem ZA.user posted image

zdaj vas grem pa zanazaj 2 strani še na prvem delu prebrat.
Aja,Katee,jaz ne bi bla za med vas na pižama party,ker so mi vse premajhne user posted image ,oz.kar nekako elegantno preozke so mi.Edin kakšna spalna srajca me še reši,te nimam pa nobeneuser posted image

lp


_____________________________



(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:16:21   
sani1
Ja ni panike. Lahko se dobimo dvakrat. No po mojem razen nekaterih enkrat... Recimo v ponedeljek dopoldan. Pa sej se bomo še zmenile samo, da se vse javite.,..

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:50:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Aja,Katee,jaz ne bi bla za med vas na pižama party,ker so mi vse premajhne user posted image ,oz.kar nekako elegantno preozke so mi.Edin kakšna spalna srajca me še reši,te nimam pa nobeneuser posted image

Če rabiš spalno srajco ti jo jaz lahko posodim.user posted image
Bi bil pižama party nosečnic res zanimiv. Si lahko predstavljate vse tiste trebuhe. Pa veliko dnevno sobo bi rabili, da bi lahko vse potrebne povštre prinesle s sabo. Noro.user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:57:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Tako pa se tudi jaz spet malo javljam.Včeraj sem si šla ogledat v P sobo za porod v vodi.Sem 99% prepričana  ,da bom sprobala vodo.

Ne bom nič pametna samo rada bi ti povedala kaj je nam babica v MŠ rekla glede poroda v vodi. Pri nas rodiš v bani v kateri je ves čas ista voda. Nekaj malega odstranijo, vendar je večina vode ista in njej se to ne zdi ravno higienično, ker če se boš recimo noter polulala, boš potem v tej vodi ležala do konca. Je pa pohvalila porode v vodi v Švici ali pa v Skandinaviji, ker imajo tam prav male bazenčke v katerih voda odteka in priteka frišna, veliko bolj higienično. Uglavnem mene je kar zmrazilo, ko je razlagala kako to pri nas zgleda. Jaz se ne bi mogla odločit za tak porod ravno zaradi tega.
Te pa podpiram, če želiš to poskusit. Važno, da bo tebi odgovarjalo. V kateri P boš pa rodila, ker vem, da te možnosti nimajo povsod?

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 11:58:43   
Katrin
Oj!

A ste se kar same prestavile user posted image  Tudi prav user posted image

Daj povejte mi kaj več o tej kavici, čeprav je ponedeljek prvi dan, ko ostajam doma in ne vem, če se mi bo ljubilo v Ljubljano. Imam pa v četrtek pregled v Ljubljani. Bo še katera v bližini ljubljanske porodnišnice?

Lp in uživajte

katrin user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 12:09:26   
TinkiBinki
No, super, da se nadaljuje, upam, da bom sedaj lažje sledila, ko smo spet na 1. strani user posted image . Sem še v službi in vas komaj berem, a bom kmalu doma in se kaj pridružim.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 12:31:19   
mml
Čisto na kratko...ker grem domov čakat vgradno omaro...jutri sem pa zadnji dan v službi user posted image

kava meni je v ponedeljek čisto OK. Pri porodnišnici je edini problem to, da ni kje parikirat, če prideš z avtom. Jaz ob 8. dostavim Manco k varuški in po tem nimam nekih hudih opravkov, tako da mi je za uro vseeno. Mogoče najboljše, da pove piškamiška, kdaj ima pregled in se dobimo pred tem

telovadba urssyy telovadiš lahko v principu do poroda, jaz sme bila pri Manci na aerobiki še nekaj dni po PDP user posted image , tako da upam, da tokrat ne bo tako...ampak se mi vedno bolj zdi, da bo

druga posteljica kot je bilo že napisano pride v poštev prenosna posteljica z dodatnim jogijem ali pa za prve meseca kar voziček, če se da položit v čisto vodoravni položaj

lunca  pri nas Manca tudi noče nič slišati o dojenčku, pove sicer da bomod oči mami in Manca dobili dojenčka in da ga bo ona vozila z vozičkom, po tem se pa vse konča in ni več zanimanja...Je pa Manca danes tudi protestriala in ni hotela v varstvo, je začela že doma, nadaljevala v avtu, no po tem pa ni vedela ali bi šla po stopnicah ali ne in sva porabili skoraj 10 minut, da sva prišli do 3. nadstropja, ampak vsaj šla je brez pritoževanja k varuški...kdo bi vedel, kaj se jim plete v glavah...

Sem se ravnokar cepila proti gripi in upam, da ne bo kakšne reakcije...

...skratka grem čakat omaro user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:12:14   
Alfabeta
Lunca, naš pa je ravno kontra. On (skoraj 4 letnik), pa samo govori kako komaj čaka, pa da kdaj bo že prišel ta njegov dojenček, pa lupčka trebuh,....

Moram pa tole povedati. Me vpraša kake dva dni nazaj: "Mami, kako pa pride dojenček v tvoj trebuh?" In mami seveda presenečena, ker sem upala, da morda pa le ne bo vprašal in sem rekla: "Veš, mami in oči se imata rada, pa rata dojenček." In on razglablja naprej sam pri sebi. Potem pa pride na obisk svakinja in ji on strokovno razloži:"Veš, jaz pa vem kako pride dojenček v trebuh. Mamica in oči se imata rada, ampak ne tako malo, kar fajn in potem rata najprej pikica potem pa ta dojenček raste." No in to potem še pove mojemo zelo zadržanemu tastu (ki mu je mimogrede nerodno že ob omembi genitalij, pa ne z nazivom, ampak da se samo kaj menimo o tem, že ne ve kam bi šel) In mi sin reče:"Sem dediju povedala kako ratajo dojenčki in me je tako čudno gledal. Veš kako me je čudno gledal!"user posted image

Tole sem morala napisati, da morda komu malo posvetlim dan. mi smo se njegovi debati tako nasmejali, da nam je kar dobro popestril dan.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 13:26:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:28:23   
nana35
Pozdravljene user posted image v novem,2.delu!!

Danes pa ne bom mogla nič pokomentirat za nazaj,ker nimam vaših odgovorov pred sabo.Moram povedat,sploh tebi Martinca,da sem klicala v porodnišnico glede te MŠ,ko na zadnje ure nisem šla,da ni problem,da mi bodo dali potrdilo,naj ga pridem iskat v porodnišnico kadarkoli hočem.Pa sva se s sestro dogovorili,da bom prišla takrat,ko imam pregled in da ga dobim za oba.Tako,da ne bo nič narobe,ker nisem šla,hvala bogu.
Lusa,to bo pa super po moje,da boš rodila v vodi.Vedno sem si mislila,da je škoda da tega ni pri nas v MB,zdaj pa ko bom jaz imelauser posted image pa ne bom imela niti možnosti nikjer tako rodit,ker verjetno ne bo šlo po naravni poti,pa če bi bilo to možno tudi v MB.Verjetno pa je kad prozorna,kajne?Tako sem videla na TV.
Alfabeta,mogoče pa tvoj tast tega še ni vedel,zato je tako začudeno gledal!!user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

:))


(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:37:23   
puri
No, pa smo na drugem deluuser posted image

Suzana,....držim pesti,.... če je pa že vse za tabo, pa upam, da ti je šlo!

Lusa,....meni se tudi zdi zanimiv ta porod v vodi in me kar mal mika, samo jaz imam najraje preizkušene stvariuser posted image

Pri meni drugače nič novega,...trebuh otrdeva, samo je še v mejah normaleuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:37:28   
limma
Iiiiiiiii, kok je simaptičen vaš fantek user posted image  mogoče je pa res, kar pravi nana35 in je tast doživel razsvetljenje user posted image  user posted image
jaz sem bila pa pridna, sem bila dve uri na sprehodu in prehodila cca 7 kmuser posted image  zdaj pa hitro kuhat.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 13:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:47:39   
Lunca1
He he Alfabeta vaš tamal je pa faca.user posted image  No naša načeloma ve, da dojenček pride ven skozi luknjico. Za nastanek je pa še ni zanimalo.user posted image

Drugače sem pa janez tudi na veliko zapravljala. Sem morala kupit za jutri za narezke, potem pa seveda še malo za dojenčka. Sem kupila najprej en puloverček in hlače v Arielu, potem pa še ene žametke do pasu in ene na lac v baby centru. Slednje sem gledala že pred 2 leti za Pino, pa takrat niso imeli ustrezne številko. No pa so nam bile očitno vseeno usojene za našega najmlajšega.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 13:48:58   
Lunca1
Še kar se glede srečanja tiče vas pridem verjetno tudi jaz pogledat. Probajte najt eno lokacijo, da ni problema za parking.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 14:02:14   
klaja
Komaj sem se prebila skozi vse poste, sem bila kar v zaostanku. Nekako nimam časa, da bi sproti kaj pisala, saj je Julija postala kar aktivna in je ne morem pustit niti minutke samo. Ugotovila je, da se lahko kjer koli sama vstane. V glavnem naporno.

Lunca pri nas še zaenkrat ni ljubosumja, saj je Julija še premajhna (16 mesecev), ampak imam močan občutek, da ko boma pa s Hano doma, takrat pa bo katastrofa. Jaz se že pripravljam na krizo.

Najhuje pa je, da še ne hodi in si sploh ne predstavljam kako bo to, ko bomo šli na sprehod. Upam, da bo do takrat že shodla! Saj če bi bili kje na ravnem doma bi še šlo, bi pač Julijo dala v nahrbtnik, Hano pa v voziček in gremo. Samo kaj, ko pa je pri nas klanec in še voziček tiščat po klancu je muka. Bo že nekako.

Alfabeta sem se prav nasmejala dogodivščinam tvojega sina!

Nekaj edino ne razumem, zakaj v Mariborski porodnišnici nimajo možnosti rojevanja v vodi ali pa z Ultivo? Sma se z mojim pogovarjala, da bi mogoče šla rodit na Ptuj, samo preden midva prideva do tja, po teh katastrofalnih cestah, lahko jaz že v Lenartu rodim. Ker mi že sedaj vožnja ne paše najbolj. Bom morala lepo kar v MB it.

Suzana upam, da ti je uspelo, oziroma vem da ti je, saj sem držala pesti!!!

Sem pa ugotovila, da mi sprehodi ne pašejo, tako da bo moj zdaj moral prevzeti to aktivnost. Se kar bolje počutim, če čim manj hodim. Blagor tistim, ki še hodite na telovadbo! Dobre ste!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 14:10:14   
Lunca1
Klaja tukaj na RR sem videla eno reklamo, da en stolček zraven namontiraš na vozek. Reklama je bila na levi strani. tisto se mi zdi fina rešitev. Ali pa da kupiš voziček za dvojčke.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 14:15:34   
katee
alfabeta: sem se user posted image  vaši zgodbici!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Januarčice 08-2.del
28.11.2007 14:17:34   
Alfabeta
Me veseli, da ste se malo nasmejale ob tej anekdoti. Sicer pa imamo pri nas skoraj vsak dan take podobne štorije. Nam ni dolgčas

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?