|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijčki in julijke 2006
17.7.2006 19:04:30   
Alisa
No drage mamice, pa smo dočakale svoje sončke. Upam da vas nisem zgrešila in ste na katerem drugem forumu.

Še enkrat vse čestitke vsem julijskim mamicam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa šibam nahranit mojo user posted image , pa se tipkamo!

< Sporočilo je popravil nalin -- 8.10.2006 12:13:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.7.2006 20:55:48   
Jančika_
Menda je tole kar pravi forumuser posted image . Drugače nas bojo pa prestavili.

Saj ne vem, kaj naj napišem za začetek. Kajetan je priden fantek. V primerjavi s starejšim bratom je veliko raje na rokah (Vasja se nikoli ni rad cartal). Drugače pa še ni kaj veliko od njegauser posted image . Pa ne dvomim, da še bouser posted image .

Zdaj grem pa končno mojo porodno zgodbo napisat, preden vse pozabim.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.7.2006 11:54:03   
sašaš
Oj! user posted image

Po mojem je za take čveke podforum Mesečnice (na Otrok). Bodo pa prestavili, če bo treba...

No, upam samo, da se vam kmalu pridružim!!! user posted image



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.7.2006 14:55:00   
Jančika_
Mislim, da je Punčica na naši temi enkrat napisala, da naj se tule dobimo, dokler ne bojo tamali stari eno leto, pol pa na Mesečnicah. Se mi pa ne da it gledat, po pravici povedano. Bom šla raje malo spat zdajle, ko vsi trije moji fantje čorijo. To je zadnje čase zelooo redko, tako da boljše, da izkoristim priložnost. Sem mislila, da bi malo pospravila, ampak to bo že počakalo menda...če se ne bo vmes govno še malo namnožilo, takole samo od sebe.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.7.2006 13:43:27   
Alisa
Danes sva bila na pregledu, namreč v soboto so naju spustili domov in je imel malo povečan za zlatenci in so rekl naj v sredo prideva na kontrolo. In je vse ok, tko da sva lahko šla domovuser posted image .
Jančika na koliko časa ga pa dojiš, meni so rekl da ga naj na 2-3 ure vendar ga včasih spolh ne morem pripravit da bi jedel tko kot treba, ker kar zaspi kot kladauser posted image
pa moram ti povedat da imaš re prav lušne fante.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.7.2006 21:33:39   
klaja
Zdravo julijske mamice!

Za kratek čas se vam pridružujem tudi jaz, saj se čez nekaj dni vračam nazaj v bolnišnico k najini princeski. Sem že na prejšnji temi nekaj opisala, pa bom na kratko še tukaj.
Midve se nisma še nič cartali, ker so mi jo po porodu takoj odnesli, na trebuh so mi jo položili le za kratko minutko in to je bilo vse. Takoj po pregledu je bila premeščena na pediatrijo, saj so ugotovili, da ima luknjico na srčku, kar pa naj bi bila posledica Downovega sindroma. To še sicer ni potrjeno, ampak so le njihova predvidevanja in upama, da se ne bodo uresničila.
Teh nekaj dni je dobivala kisik, infuzijo in imela je tudi kateter. Sedaj pa se stanje izboljšuje, saj že sama je po flaški, kisik dobi le še izjemoma in tudi na teži pridno pridobiva. Lahko jo le gledava in božava, v naročje je zaenkrat še nisva dobila. Nekako sva se že sprijaznila z diagnozo, a še vseeno upava da je pomota.
Najhuje je, da je ne morem stisniti k sebi in je pocartati, sicer  bomo za to imeli še ogromno časa, ampak vseeno bi nama to veliko pomenilo, saj sma čisto na tleh.
Tako da so me za nekaj dni poslali domov, da se nekoliko spočijem, potem pa se ji pridružim, da jo bom lahko negovala in dojila. Sedaj si namreč vsake tri ure izbrizgavam mleko in ga pridno skladiščim v hladilniku.

Želim vam obilo lepih trenutkov z vašimi sončki!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.7.2006 22:40:54   
Jančika_
O Klaja, tako ti želim, da bi bilo vse vredu! Ne morem si predstavljati, kako ti je pri srcu. Drži seuser posted image !

Alisa, jaz ga dojim glih kakor pride, včasih tudi na eno uro. Posebej, ko smo zunaj, se mi zdi, da je od vročine žejen, pa hoče večkrat po malem. Ne gledam na uro in ne štejem podojev. Bi pa, če bi premalo jedel, to pa res. Nocoj ga nekaj matra, tako da pišem z eno roko, ker mi spi na trebuhu. Če ga dam v košek, se takoj začne repenčiti.

Upam, da bom že danes lahko dala gor kako sliko, zdaj je naša familija namreč glavna celjska atrakcija, ko gremo na sprehod z dabldekerjem (tandem vozičkom). Vasja spredaj sedi ko petelin na gnoju, mali pančka zadaj, tetke se pa slinijouser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.7.2006 13:18:32   
Alisa
Klaja upam da bo vse uredu z tvojo malo miško.  In  da bosta se čim prej lahko cartali doma in hodili skupaj na sprehode.

Jančika glede dojenja sem bila čist zmedena ker so v porodnišnici skoz težil z vaganjem in malček sploh ni hotel jest in je zgubljal na teži. Pa še ko je začel jest so skoz hodili not pa vn od raznih čistilk ko so prišle čistit vsaka eno polico do teh ko so nam nosile mleko in čaj.
Zdaj ko sva pa doma pa je partonažna rekla da morav ajest na 2 ure in mali noče. On je kakr se mu zazdi. Včasih vsako uro potem pa 4 ure nič. Je pa ga danes vagala in smo pridobili na teži tko da ga ne bom budila ampak ga bom dojila takrat ko se bo zbudil.
Pa v svojem košku sploh noče spat, najraje spi v najini postelji poleg naju in potem spi ponoči vsaj 6 ur.
zdaj grem pa mal počit, ker sem kar zmatrana nekaj.
Pozdravček

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.7.2006 7:57:37   
klaja
Včeraj sma pa tudi midva lahko prvič pocartala najino princesko. Sma bila čisto iz sebe, pa še tako lepo so jo oblekli, ker prej je imela samo pleničko in nič druga.
Ko sem jo dobila v naročje se je samo rahlo nasmihala, kot da bi vedela. Pol pa jo je se ati malo pestoval, sicer jo je on bolj božal, pa zgeckal.
Dobila sem tudi možnost, da sem jo probala podojit, pa se je takoj prisesala in nisva imeli problemov. Le vmes si je parkrat odpočila, drugače pa se  je za prvič  super odzvala.
Danes bova tudi izvedela, kaj bo pokazal UZ glavice, tako da sva že kar nestrpna.
Drugače pa si pridno izbrizgavam mlekeca, ker ga je kar ogromno, že več ne vem kam ga naj dam.
Lepo se cartajte!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.7.2006 12:36:18   
kapesanta
No pa sem vas našla. Pa saj itak nimam časa pisat - življenje je ratalo eno samo dojenje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vmes mi uspe še kaj pojest, pa čist mal počit...
Sem kar lačna ratala - se še kaj oglasim.
Klaja - držte se, upam na najboljše.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.7.2006 12:54:24   
Lara28
Klaja  - pogum in optimizem! Držim pesti da bo vse OK!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.7.2006 13:24:37   
KBM
Tudi jaz držim pesti za Vas in upam da bo vse v reduuser posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
22.7.2006 10:19:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.7.2006 16:09:32   
malicki
Pozdrav še od mene user posted image

tudi moja pupa sedaj spančka in mamica ima malo časa za internet. Uf kje so tisti časi ko sem lahko ure visela za računalnikom user posted image user posted image  

Midve z Zalo imava malo problemov z dojenjem, namreč nikakor je ne morem nahraniti, pa tudi če jo 4 ure dojim, tako da ji moram dodajati dodatek user posted image user posted image

Ker je Zala prehitro rojena, smo imeli prejšnji teden pregled in je vse OK, tudi pridno pridobiva na teži. In tudi od zdravnice sem dobila nasvet kako dojiti, tak da imam sedaj že milijon nasvetov in vsak ti drugače svetuje in nič ne pomaga.
No na koncu pa je zdravnica ugotovila, da ker mora Zala jemati antibiotik zaradi moje okužbe s toksoplazmozo, da ima zaradi tega kao pospešeno prebavo in potrebuje več hrane. Res upam da je kaj na tem.
Tako da sedaj komaj čakam na četrtek ko imamo spet pregled in upam da bom le izvedela kakšni so njeni izvidi in da bom lahko ta vražji antibiotik vrgla v koš, in da se bova midve lahko lepo dojili.
Ma ne morem verjeti da v 2 tednih ne morejo imet še vseh izvidov user posted image

Drugače pa je Zala zelo pridna, najbolj pa uživa na sprehodu. Pa na srečo tudi ponoči lepo spančka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.7.2006 16:43:59   
kapesanta
Joj Malicki, jst te čist zastopim, kako je - jaz moram tud dodajat - Rok bi se pa kar dojil in dojil - bi verjeno zize okrog obrnu, če ga nebi na slilo odstavila.
Jaz sem imela dva dni vročino in je šel mlek po gobe - sem fasala spodi eno vnetje (gnojni izcedek) in sem zdaj na antibiotikih, mleko zdaj je, samo še ni čist dost za fanta, tako da če je po pol ure še vedno jok, moramo še mal flaškat. In katero mleko uporabljaš? Jaz imam Novalack navadnega.
Drugač pa nč posebnega - spimo veliko, uspavamo se al na zizi al pa na rokah user posted image , mu pa paše zrak, tako da bomo začeli dnevno na sprehode hodit - žal sem doma izven mesta, okrog hiše pa sam hrib - tako da se moramo na sprehod peljat z avtom...
Punce - katere pleničke kaj uporabljate? Jaz sem imela 1 od Mullerja, zdej smo pa 2 od Pampers kupil, za sprobat. Baje da se Pamperske iz Mullerja boljše od drugje kupljenih, ker pri nas prodajajo pleničke za "vzhodni trg", nisem pa še preverila.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.7.2006 17:19:11   
malicki
Kapesanta mi je kar malo lažje pri srcu, ko vidim da nisem edina s tem problemom. Mi gre ob flaški vsakič na jok, samo kaj morem, če se dete ne naje dovolj pri meni user posted image

Jaz sem za začetek nabavila Pamperske. Ampak moja pupa je zaradi antibiotika dobila zelo vneto ritko in lulo, tako da jo lahko sedaj zavijam le v tetra plenice. In si lahko predstavljate da sedaj še samo perem in likam te plenice user posted image  ampak na srečo je že po parih dneh ritka že veliko boljša tako da je vredno.

Dobila sem pa tudi pleničke Fixies ki so baje bolj zračne, samo jih sedaj še ne smem uporabljati. Drugače pa nameravam kupovati plenice ki so "Made in Germany", v trgovini Muller.

Zdaj grem pa likat plenice user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.7.2006 21:05:32   
najina pikica*
ojle junke in junčki
midva sicer spadava po pdp med avgustovčke vendar nas je nš sonček Niki presenetil 1 mes prej(v 35t in 4/7) tko da smo junčki user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.7.2006 8:43:02   
Naty*Taja
Pa sem vas le našla. Sej ni čudno, da je na prejšnji temi tako zatišje, če sem pa skor sama ostala !! user posted image  Pa mi je zdej tak dolg cajt, da se vam bom kr tule pridružla. Sej mam sam še 5 dni do roka. user posted image
Katera mi je že obljubila, da ne bom sama tam ostala? user posted image
OK grem zdej spat, ker sem bila celo noč pokonci, pa ne zarad novorojenčka, ampak za rad prvorojenčka, ki nikakor ne more spat že kak teden. Ne vem, al čaka na dojenčka, al kaj mu je? Zdej ga je pa ati ven odpeljal, jaz grem pa pod kožo gledat!! ČAO

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.7.2006 16:59:59   
kapesanta
Joj Naty-Taja ti se nam kar pridruži predčasno, sej ni panike - sama s sabo pa res ne moreš čvekat user posted image .
Pa Najina pikica* tudi dobrodošla.
Malicki - pa saj ni tako hudo - a ni luštno, ko pocrkljava najini user posted image  ? Jaz sem se tako bala da zarad flaške ne bo več hotel zizat, tako kot so nekatere jamrale.
A si raz razmišljala kaj o bombažnih plenicah (Štorklja, Racman)? Midva sva pred rojstvom mislila da bi jih kupila, zdaj ko pa vidim to goro umazanih plenic, mi pa ni nč žal, da sva počakala z nakupom, ker bi bil ogromen strošek.
A so ti kaj povedali, koliko časa po prenehanju antibiotikov se bo mleko poštimalo? Jaz jih imam še za 5 dni (že delam križce na koledarju user posted image )

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2006 8:07:56   
Naty*Taja
Na evo pa sem res skor sama tam ostala. Danes mi je še Lejla pobegnala! user posted image
Mi pa še kr čakamo in brcamo. Pa tavečji mi je šesto bolezen prebolel, kolikor sem uspela razbrat iz opisov. Zdej pa grem spet čakat, če bomo sploh za med vas, ali bomo kr na avgust počakali ?user posted image
Zdej pa nimate več toliko časa čvekat, a? user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2006 11:28:32   
Jančika_
A Lejla je šlauser posted image ? Moram it pogledat na ono temo. Imam res ful manj časa tule viseti in biti na tekočem.

Za punce, imate premalo mleka: poskusite s sezamovim napitkom, pri meni in še pri nekaterih prijateljicah je zadeva naredila čudež, ko je prišlo do primanjkljaja. 2 žlički sezamovih semen 20 minut vreš v dva deci vode, spiješ, semena pa poješ. Ene 3x na dan, pa bi moralo v dveh dneh biti bistveno bolje. Sezam se kupi v trgovini pri zadevah za peko ali pri zdravi hrani. Zadeva sicer nima ravno božanskega okusa, ampak je vredno.

Pri meni se naval mleka malo umirja, tako da mi ni treba več kar naprej črpati (še prejšnji teden je tavečji dobil 2 deci mojega mleka po flaši na dan). Je pa tri dni nazaj prišlo do zastoja mleka v levi dojki, tako da sem se komaj izognila matitisu (vsaj upam, da sem zadevo rešila). Otrdelo mesto je bilo že rdeče, me je bilo res strah vnetja. Taprvič sem kar fino našpukala, 3 dni sem imela 40 vročineuser posted image .

Včeraj smo bili na Kajetanovem prvem celodnevnem izletu. S prijatelji, ki imajo 14-mesečno pupo, smo jo mahnili na zgornji tok Savinje, Vasja je brožil po ledeni vodi in užival sto na uro, Kajetan je vse skupaj prespal (sem ga morala dvakrat bolj na silo podojiti, ker mi je joške skoraj razgnalo, tako je spal), mene je pa čisto po neumnem totalno nakurilo sonceuser posted image . Sem bila namreč prelena, da bi se namazala in sem si rekla, saj me ne bo. Hahauser posted image . Pa me je.

Skratka, tale izlet me je prav poživil in me spravil v dobro voljo, totalno sem rabila spremembo okolja. Mož bo še ta in naslednji teden doma, tako da bomo poskusili narediti še par takih enodnevnih izletov, po možnosti z družbo.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 24.7.2006 11:30:00 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2006 13:47:27   
sašaš
OJLA!!! user posted image

No, včeraj sva tudi midve z Elo prišli iz porodnišnice. Brala vas še nisem za nazaj, vas moram najprej pozdravit in se pohvalit, da nam gre zaenkrat vse gladko od rok!user posted image

Saj sploh ne vem, kaj naj vam napišem... Porod je bil brez posebnosti, hiter, lahek. Samo 2 uri je vse skupaj trajalo v porodni - pa bi lahko bilo še veliko krajše, če ne bi čakali, da meni ves antibiotik odteče v žilo (zaradi ene bakterije enkrat v nosečnosti). Nimam pa nobenega šiva. user posted image

Dojiva se zaenkrat lepo, mleka imam toliko, da mi kar naprej "zamaka". Prvo noč doma smo tudi dobro spali - po parih dneh sem spala vsaj 5 ur v kosu. V porodnišnici itak celo noč ni miru - enkrat eden joka, drugič ženska zraven tebe smrči kot medved,... user posted image  Da o vročini v P ne govorim. Savna!

No važno, da smo doma in se lepo privajamo na nov način življenja! user posted image

Upam, da je tudi pri vas vse OK! Bom zdaj prebirala, kako se kaj imate. user posted image  



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2006 16:28:06   
kapesanta
Joj, saj res - Jančika super porodna zgodba. Jaz se je pa kar ne morem spravit napisat, čeprav se mi zdi super če si takole izmenamo izkušnje.
Po sezam sem pa že poslala možeka, tako da danes začnemo s čajem...
Sašaš, lepo slišat, da je vse OK - naj tako tudi ostane.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2006 14:18:55   
Alisa
Sašaš vse čestitke za malo Elo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko mi smo tud bili prvi teden lepo pridni in spali zdaj pa že 4 dni spimo in jemo, zvečer ko je pa ura polnoč imamo pa žurko, ker noče spat v košku ampak pri nama v postelji, s tem da je skoz prklopljen na zizo pa če spi al pa je uglavnem mamica pa celo noč zarad tega ne spi. Upam da ne bo skoz tko, ker mi energijo pobira.
V soboto zjutraj ko smo se zbudil je imel malček neke spuščaje po obrazu in zdaj po 4 dneh so se mu po glavici teji spuščaji začeli pokati in so kar mal grozni ga pa to baje nič ne boli.Najprej smo mislili da je neka alergija na hrano, danes pa sva zvedela da je prišel v stik z neko živaljo. V petek zvečer sva imela obiske in je kolegica držala Anžeta v naročju ima pa ona doma enega grozno kossmatega psa in je po vsej verjetnoti mali dobil te mozoljče zaradi tegauser posted image . Ne vem user posted image .
Drugače pa lepo pridobiva na teži in je po 14 dneh odkar se je rodil pravi debelušček.
Uporabljava pa plenice od Pampers - New Baby 2-5kg in res prav lepo vpijajo. Jaz sem zaaenkrat zadovoljna s temi.
Sva pa imela v porodnišnici probleme z plenicami za enkratno uporabo. Anže je dobil neke mozoljče po hrbtu kjer je elastični del pleničke. In prvi dan jaz to povem pediatrinji in je rekla da so to vročinski mozolčki, naslednji dan pa reče pediatrinja mi bomo pa kar notr ostal, poglejte ima neko ..ne vem kaj že..in jaz rečem da je včeraj rekla da ni nič hudega da so to vročinski mozolčki. ona je pa kar glas povzdugnla da pol se pa lažeuser posted image , ja halooooooooooo.
Nakar ona reče da kaj sploh pričakujem če pa imajo v porodnišnici najcenejše planice in naj pa svoje prinesem. Tko da moram reč da sem nad osebjem v porodnišnici kar malo razočarana, ker tud vsak drugač pove tko da si na koncu kar malo zmeden in res ne veš kako je prav.
Tko da sem prav vesela da sem doma in delam tko kot se mi zdi prav.

Kapesanta kje pa je naša Vesnica24 jo kar pogrešam ko jo ni nič gor.
No evo zdaj moram pa malega nahranit,
pridne bodite in se lepo cartajte!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2006 17:42:54   
sašaš
Dan!

Sem vam ravno napisala skoraj cel roman, potem pa je štrom ven vrglo za sekundo - pa je seveda vse šlo! user posted image

Zdaj pa skrajšana verzija...

Klaja, želim vam vse naj, naj! Da bo mala Julija čimprej doma pri mamici in očiju - potem vam bo 100x lažje. Mislim na vas in res upam, da se bo izteklo vse ok! user posted image

Spanje in dojenje pri nas zaenkrat štima. Tiste, ki morate flaškat, se pa čim manj obremenjevat s tem. Saj bi bila jaz tudi žalostna, če bi (ali če bo) do tega prišlo. Ampak treba je stvari vzet, take kot so... Važno, da user posted image  niso lačni.

Plenice imam jaz od DM-ja (Babylove) in sem zadovoljna. Široko povijam samo ponoči - saj se ubogi user posted image  kar kuhajo pod vsemi tistimi plenicami v tej vročini. Patronažna mi je rekla, da je to čisto ok. Se pa Ela vedno pokaka, ko se podojiva. Pa ne vem, a je to preveč, ali je ok? user posted image

Aja, ko sem že omenila patonažno. Sem si predstavljala, da bo prišla ena starejša okrogla tetka v kakšni halji. Pa pride ena huda bejba, vsa zrihtana in luškana pa še faca za povrh! user posted image

Alisa, na katerem oddelku si bila v P? Jaz na D. S sestrami na oddelku sem bila zelo zadovoljna, z babco v porodni pa ne preveč. Pediater je bil pa vsak dan drug na viziti in vsak je imel svoje fore (vsak je drugače za isto stvar povedal). user posted image

Mamice, uživajte skupaj s svojimi cukrčki in pa seveda tudi z očijem! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?