|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KANELONI
15.2.2007 10:30:37   
arabela*
kako jih naredite,polnjene z šunko in sirom? je bolje kar v olju ali v pečici?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KANELONI
15.2.2007 10:32:20   
Anonimen
Bolj zdravo je v pečiciuser posted image ,bolj dobro pa ocvrtouser posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KANELONI
15.2.2007 10:42:52   
total
Jaz jih spaniram pa v olje.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KANELONI
15.2.2007 10:49:36   
Anonimen
Jaz jih spaniram pa v olje.

Enako.
V pečici jih pečem samo, če jih napolnim z mletim mesom.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KANELONI
15.2.2007 10:51:32   
arabela*
ja pa če se dajo v pečico,jih je potrebno spanirat ali kar tako?mislim da so  v olju boljši,heheuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KANELONI
15.2.2007 12:34:04   
Saša27
Jaz jih vedno cvrem v olju, ker imamo vsi radi pohanje, tudi ko jih delam z mesom, zraven pa obvezno tatarsko omako.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KANELONI
15.2.2007 15:11:40   
fusia
IZVIRNO SPOROČILO: telliw

ja pa če se dajo v pečico,jih je potrebno spanirat ali kar tako?mislim da so  v olju boljši,heheuser posted image


Če jih dam v pečico, so v bistvu taki kot ena lazanja po okusu. Dobiš tudi že narejene rolice. Panirani  in ocvrti v olju so čisto nekaj drugega. Te delam jaz iz  palačink in so res dobri

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.




Prehlad malčkov
mana25

Kako zaščitite otroke,da ne zbolijo?

Dajemo mu različne vitamine (23%)

Ko je hladno smo v hiši (2%)

Krepimo odpornost (36%)

Izogibamo se vseh,ki so prehlajeni (4%)

Nič posebnega,če zboli ga pač zdravimo (35%)


Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!