|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 13:42:50   
inara
Zanima me ali je boljše, da ima voziček 4 enaka kolesa ali spredaj 4 manjša in zadaj dvojna večja kolesa?Za kateri teren je bolj primern kateri?

Čakam vaše odgovore

Inara in njen:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 13:45:45   
malika
Najbolj praktična so vsekakor velika kolesa. Z njimi prideš povsod, tudi po največjem makadamu.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 13:53:33   
babylove
Velika ja, pa po možnosti iz gume! Jaz se sploh nisem zavzela za to in imam plastična, pa tako ropotam po cesti, kot da bi kup konzerv za sabo vlekla!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 14:03:31   
Jančika_
Trenutno imam sposojen Hauckov voziček Alaska, ki ima 4 ogromna napihljiva kolesa, sprednji kolesi sta fiksni. Naš voziček ima spredaj 4 srednje velika gibljiva kolesa in zadaj 2 večji (Chicco 6WD) - pa ga ne dam, zdaj ko sem preizkusila tistega drugega.

Večja kolesa so vsekakor idealna za razrukan teren in makadam, ampak jaz sem doma v mestu. Tu potrebujem čimbolj okreten voziček, kar Alaska nikakor ni. Mislim, da je večina krivde za to v tem, da sprednja kolesa niso gibljiva, pa še težek je. So pa napihljiva kolesa super, kar se tiče tresenja.

Torej - razmisli, za kakšen teren boš voziček večinoma uporabljala.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 14:07:18   
TARA in MAJ
če rabiš voziček za makedam je bolje velika kolesa če pa za asvalt pa je bolj vodliv in lažje za vozit voziček z manjšimi kolesi;)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOLESA NA VOZIČKIH
28.2.2005 15:54:02   
KIRA
velika kolesa, jaz mam mehka gumijasta. zadaj po 2, spredaj pa 2 dvojni, taka da se v vse strani vrtijo - lahko voziček na mestu obrneš. men so super. pa vzmeti tud, tak je kot da bi plaval na vodi. 9nebesa9nebesa

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?