ronja
|
Nimava kavča, nimava kište (tvja), otroci ne zaspijo do 21h, dejansko zadnji otrok ravnokar "pada" (beri: bo glihkar zaspala) -> nimava rutine . Ne, vse to čisto resno: res nimava nič od tega. Večeri so različni: včasih delava vsak kaj svojega, včasih pospravljava/pripravljava, včasih imava "svoj" večer, ko pogledava kako reč na računalu in/ali se samo pogovarjava, skup bereva in se crkljava... Odvisno. Zadnje čase sem jaz "rahlo" obsedena z enim fajn programčkom, ki bi ga rada naštudirala in veliko časa bulim v tale ekranček;). To sem delala recimo včeraj, predvčerajšnjim sem celo noč šivala torbico za eno fajn punco, predpredvčerajšnjim sem delala mokasine (ja, saj pravim, da nimam glih rutine ),... Pride obdobje, ko se skoz crkljava, pa tako, ko vedno en od naju dol pade (navadno en dan en, drug dan drugi - ker valjda, tisti ki je bolj pri sebi, zjutraj prej vstane in potem se zvečer spet obrne ). Nimava nikjer zacahnano, da je treba 4x v 5ih dneh seksat. Hkrati pa je za naju 23 še zgodnja ura , tako da ni tako hudo, kot se mogoče sliši , se ne spomnim, kdaj sem nazadnje šla spat pred 24to, vsekakor sem bila pa takrat bolna. Navadno pa imam nekje do 2-3h še kar par ur, hehe.