|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj predlagate?
7.8.2008 14:07:40   
Taula
Prosila bi za pomoč. Hčerka je dobila napotnico za RA (nepravilno pase kravice, zateguje glavico, levo rokico pri kravah ne uporablja kaj dosti), ampak bi rada v času ko čakava kaj naredila v smeri njenega gib. razvoja. Na netu sem našla nekaj podatkov o osebah ki se ukvarjajo s tem. (Fizioteka, Breznik Tatjana...) Zanima me sledeče:

- je katera peljala privat otroka pred RA in za kaj se je odločila? Za prikaz baby handlinga, za bobath kontecept, phf tehniko...kaj tretjega? Koga iz Lj mi lahko priporočite, pa da se ne čaka predolgo časa.

P mi je rekla da naj greva v RA in da se tam določijo, če se gre naprej na nevrofizeoterapijo.user posted image

Hvalauser posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj predlagate?
7.8.2008 14:13:52   
Anonimen
Če bi predolgo čakala na termin v RA bi šla privat. Če pa mi ne bi odobrili fizioterapije, češ da vadite doma - vaje ti pa itak pokažejo zelo na hitro pa še nervozen si in pol pozabiš, bi tudi šla privat. Mi smo hodili v dve terapiji na napotnico in še samoplačniško. Tak, da smo potem bili vsaj 1x na teden na fizioterapiji.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj predlagate?
7.8.2008 14:15:17   
Maxica
Jaz sem z našim sedaj skoraj 2 letnikom pri njegovih 7 mesecih hodila na eno tako bolj individualno telovadbo, ki jo je imela ga. Andreja Semolič (to je njena spletna STRAN ). Bilo nas je par punc s sedemmesečniki. Sicer ni bilo z mojim otrokom nič "narobe", sva hodila bolj iz firbca in kratkočasja tja, kot potrebe, ampak sem pa pri njem v tistem času ful opažala napredek v gibalnih sposobnostih in ugotovila, da je pravi handling res pomemben.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
7.8.2008 14:18:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj predlagate?
7.8.2008 14:25:30   
Taula
Imam DVD sem ga dobila nekaj dni nazajuser posted image  Ma ne vem na kaj naj jo peljem, ker ne vem kaj točno je narobe z njo, se pravi ne vem ali je ekstenzijski vzorec, ali je asimetrija, nekaj tretjegauser posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
7.8.2008 14:32:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj predlagate?
7.8.2008 17:28:13   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Breznik Tatjana


Toplo priporočam. Jaz sem ga peljala, ker sem tako dolgo čakala. Se je vse popravilo in je danes super.

Lp,

živa

P.S.: Pa sploh ni bilo primerjave z NFTh na napotnico. Je bilo n-krat bolje privat. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj predlagate?
10.8.2008 21:52:38   
jajula
naša user posted image  je dobila napotnico za RA na posvetovalnici pri 3m. takoj smo šli privat in hodil 1xteden al pa vsaj vsake dva tedna 1x če smo bli odsotni.
no na prvo terapijo na napotnico smo pršli šele po dveh mesecih, kar se mi zdi ful preveč časa, naslednjič so nas naročil čez 6 tednov...gospa ažman v fizioteki (kamor še vedno hodimo)  je rekla da na splošno priporoča da je vadba 1xteden, ker tako otrok redno vadi in se uči pravilnih gibov in da je potem od otrokovega stanja in od tega koliko hitro se uči odvisno kolk časa obiskuje terapije.
ne samo da redna vadba koristi user posted image , tudi meni je lažje ker se vsakič naučim nekaj novega, se posvetujem z fizioterapevtom glede tega kako jaz izvajam vaje,...
tko da mi hodimo k njej in kar opazim razliko in tudi na posvetovalnici pri 6m je naša P rekla da je ful opazit razliko.
glede na to kar si povedala je bilo pri nas zelo podobno, pa je bila diagnoza ekstenzijski vzorec (zarad zategovanja rokic nazaj pri pasenju kravic, stiskanje rokic), hipotonija (ker ni lepo držala glave) in asimetrija (ker se bolj na eno stran steguje, vedno je z eno rokico najprej zagrabila, zaspala vedno na isti strani, tud v eno stran je bolje premikala glavo, v drugo se ni hotla tolk obračat).

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?