Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ziher je ziher.
Znotraj njene mape pa so mape po njenih mesecih. Razvijat prav tako nisem dala že skoraj eno leto. Zdaj moram, za njen 1. rojstni dan naredit en album za pregled 1. leta
Si nisem mogla nič pomagat. Zdaj je to urejeno drugače, v primeru, da se kaj sesuje.
. Za v bodoče vem, da jih bom naročala za 2 meseca skupaj. Mi je pa lepo, če so slike v albumu in jih tako lahko komu pokažem.
redno dajeva razvijat slike. To pomeni na cca 2 meseca. Starejši sin - 7 let ima 13,5 albumov s po 300 slikami. Ta mali 2 leti pa 4,5 albumov s po 300 slikami. Pa itak delama seleklcijo kaj dati razviti, ostale slike so shranjene na računalniku. možu zaupam, da so varno shranjene, pa tudi , če niso ni panike. Naj povem, da je pri vsaki sliki nekaj napisano, da skoraj brez izjeme shranim pri vsakem striženju laske, ki jih potem plastificiramo in zraven napišem datum, da se vidi kdaj je bilo ostriženo in kako se je spreminjala barva las. V albume lepim tudi razne vstopnice, vozovnice, skratka ni da ni. Za kar mi v albumih zmanjka prostora imam za vsakega 100 listni zvezek in tam napišem, nalepim,... Tavečji ima že skoraj poln drugi zvezek, pri tamalemu še pišem v prvega. Tam napišem tudi kaj sta dobila za kateri praznik, roj. dan, kar tako,... vse njune bolezni s potekom zdravljenja in zdravili,.. kakšen sočen ocvirk iz vsakdanjega življenja ipd.,.... Hranim njune slike, izdelke,... skratka rada imam to urejeno. Za vse to porabim ogromno časa in ni mi žal!