|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je s CR?
18.6.2007 22:47:30   
žarnica
NO, me pač firbec matra, kako so si mnenja ginekologov tako različna.user posted image Kolegica je noseča 3 mesece in ji dete sedi v trebuhu, pa ji je kr rekel,da jo čaka CR. Jaz sem v 27.tednu, mi tudi še sedi, pa mi je G rekel,da še ima še čas obrnit. NI omenjal nobenga CR. Prav tako je eni drugi kolegici rekel (1. je rodila s CR,saj je punčka sedela), da se ji tudi tokrat obeta CR,čeprav je noseča šele 4 mesece,saj ji otroček spet sedi.user posted image

Nevem,kdaj so pa vam rekli,da ne bo šlo po naravni poti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je s CR?
18.6.2007 23:12:03   
eva1
Jaz sem prvega rodila s CR zaradi med. vstave...v 37 tednu so mi rekli, da bo vse odvisno od tega kdaj se bo začelo in kako...no potem so mi naredili UZ in ker je bil mali baje kr velik za svoje tedne in ker sem imela težave z pritiskom in zatekanjem so se odločili za CR v 38 tednu! V drugo sem rodila po naravni poti, mala je bila lepo v glavični vstavi, če pa je plod obrnjen na ritko po prejšnem Cr pa tudi v drugo naredijo sekcijo!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako je s CR?
19.6.2007 7:29:26   
mika
men se jeuser posted image  obrnila v pravo lego v 30tednu in je tako ostala do poroda. pred tem mi g ni omenjala CR.
jaz imam super g. ki nikoli ni razmišljala na glas ali me po nepotrebnem strašila. vsakič mi je povedala stanje takšno kot je in je bilo bp.

itak te po malem skrbi celo nosečnost, kako bo z otrokom in porodom. da bi pa pri treh mesecih začela govorit o CR, sem mi zdi popoln nesmisel, saj se otrok še velikokrat obrne.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako je s CR?
19.6.2007 12:33:09   
Bonnie_RR
Meni do 37. tedna G ni omenjala CR, po neuspelem zunanjem obratu pa sem dobila datum za CR. Rodila sem 2 dni pred rokom s CR zaradi medenične vstave.

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?