|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste povedale?
4.10.2005 13:05:32   
AlinaPrapi
Živjo punce,
zanima me, kako ste svojemu najdražjemu povedale, da ste noseče? Je bil zraven, ko ste delale test, ste mu pripravile kako presenečenje...? Zaenkrat mu nisem upala govoriti o znakih, da ne bi bil še on preveč razočaran, v kolikor so lažni. On sicer tako ali tako pravi, da ve, da nama je uspelo - in to že prvič. Upam, da ne gre le za njegov optimizem, kako naj mu torej (ko se 100 % prepričam) povem, da ima prav?
Hvala vsem, pa en lep pozdrav deževnemu dnevu navkljub! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:09:05   
lex
Midva sva kar skupaj delala test, nisva pa ničesar prav pričakovala, ker se je bolj načrtno zgodilo (ni bilo glih hoteno ampak,....)

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:16:21   
SaaS
Sva skupaj delala test in čakala user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.10.2005 13:26:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:26:33   
XXYY
Živjo!

Midva sva kar skupaj delala test oz. je bil on zraven k sm ga delala. Še prej sm ga pa poslala v lekarno, da je kupil clearblue! Nič mu ni bilo nerodno, ko je prosil za ta test!
In pol se je pokazal bolj šibak plus. Tako, da sem se pol kr naročila na pregled in zdaj čakamo še 2 meseca.

Bi bilo lepo, če ga skupaj naredita oz. da je on zravn. Pa tudi če je test negativen, pa kaj, saj bosta pa spet naslednjič. Nikoli ni prepozno, pravijo. No, upam, da je pri vaju kaj pozitivnega.

Sporoči nam!

Čao!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:30:21   
total
Midva sva tudi skupaj delala test,ker me je bilo zelo strah,kajti nosečnost nisva načrtovala,ampak sva jo imela oba v mislih.Ko je pokazal user posted image  je moj dragi kar skakal od veselaja in me vrtel in to je res nekaj zelo lepegauser posted image user posted image

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:39:34   
jazz
Midva sva tudi dva meseca prej delala na bebiki. Ko mi je menzes zaostajal dva dni sva skupaj čakala na črtice.

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:41:02   
renan
Skupaj sva delala test. Zgodaj zjutraj preden je šel v službo. Sva bila hkrati srečna in negotova zaradi nove situacije. Pa še slikal me je s testom v roki in z idiotskim izrazom na obrazuuser posted image
Naredita skupajuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:43:15   
KMALU
Dala sem kri in ko sem dobila rezultat sem mu povedala, on me je objel in sva bila skupaj ful vesela.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:50:25   
pikica*
Midva sva ga naredila kar skupaj. Nosečnosti sicer še nisva čisto načrtovala (še kakšno leto bi počakala), ampak sva vseeno rekla, če rata, pač rata. In je ratalo od taprveuser posted image . Ker mi je M par dni zamujala (ponavadi mi nikoli ne zamuja), sva začela razmišljat, da bi to lahko bilo to. Šla sem po test, opravila svoje dela "naloge" na wc-ju, user posted image  pa je šel preverit rezultat. Ker ga precej časa ni bilo ven, sem šla sama preverit situacijo in ugotovila, da zmedeno gleda testuser posted image . Vodoravna črtica je bila namreč čisto bleda in zato ni bil prepričan, ali to pomeni, da je test pozitien ali negativen. Po mojem pogledu je takoj vedel, da je pozitiven. Potem pa me je samo objel...in sva tako stala nekaj časa. Jaz pa sem se trela kot šiba na vodi. Prvi šok je že mimo, zdaj pa veselo pričakujeva januar in prihod najine pupe (ki je že sedaj očkova ljubljenka, čeprav jo je videl le na UZuser posted image ).

Če sta otroka planirala, ti priporočam, da test naredita skupaj. Tako bo bolj začutil celotno situacijo, poleg tega pa se nekateri počutijo malce odrinjene, če jim samo poveš za rezultat.

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:50:51   
Ninica
Jaz sem pa naredila test že dva dni preduser posted image  in je bil pozitivenuser posted image user posted image user posted image , tako sem bila srečna, da sem mojega dragega takoj poklicala v službo in mu povedala veselo novico - najprej ni mogel verjet, ker je ratalo s prve, potem se je pa še doma prepričal, ko je videl user posted image .

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 13:59:23   
mimica
Mojega user posted image  ni bilo doma, ko bi mogla dobiti menstruacijo. Ničesar mu nisem povedala, da ni menstruacije, da si mislim, da sem noseča,... No, naredila sem test in mi je pokazal dve črtici. Bila sem tiho in mu nič nisem povedala ter čakala tri dni, da se je vrnil domov iz službenega potovanja. Ko je prišel ( pozno zvečer ) sem mu nastavila v spalnici na posteljo copatke ter list z izračunom kdaj naj bi dobila dojenčka ( sem si sprintala iz RR ). No, pride v spalnico , jaz pa na WC vsa panična. Pridem nazaj v sobo ter mi reče, če sem mu dala plan kdaj morava user posted image , da bo ratalo. Pogledala sem ga in se začela smejat, daj e že ratalo ( bral je napačno stran, kjer je ovulacijski kolendar ). Njegovega obraza ne bom nikoli pozabila. Žarel je od sreče !

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 14:02:33   
muki1
Midva sva tudi skupaj delala test. Sem se čisto raznežila, ko sem brala, kaj so punce napisale. Res, te trenutke, ko vidiš dve črtici, je res lepo deliti s partnerjem.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 14:05:01   
SašaR
Meni je zadnja dva meseca ful štrajkala M tako da sem takrat že porabila kakšen test. Odločila sem se, da tokrat naredim test sama in če je -- mu ne povem, če je +user posted image +user posted image pa . Potem ko je šel v službo jaz hitro v akcijo. Med službo premišljujem kaj in kako naprej. Potem pa po službi v trgovino in sem mu kupila dudko, ter ko sem mu jo dala sem rekla da jo bo potreboval čez nekaj mesecev. Takoj je debelo pogledal, potem pa sreča.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 14:22:22   
lenika
Midva sva test delala skupaj in kar nisva mogla verjet, da je ratalo že prvi mesec.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 14:23:57   
Jančika_
Moj je skoz govoril, da naj ne delam testa, ker bom itak vedela, ko bom noseča. Ja veš dauser posted image .

Prvič sem potem test kupila in ga naredila, ne da bi mu povedala. Potem sem šla do Joeja, ki je ravno igral igrice, in mu rekla, čuj, jaz sem pa naredila nekaj, kar si rekel, da naj ne. In je rekal (ne da bi nehal igrati igrice): ja in kaj zdaj? Ja pozitivno je. No vidiš, saj sem ti rekel. Ufff, bi ga enkrat okol kepeuser posted image .

Drugič sem zanosila nepričakovano, še brez M. Malo se mi je zdelo, kaj se z mano dogaja, a nisem resno pričakovala, da sem noseča. Test sem naredila bolj zato, da se prepričam, da nisem. Tudi tokrat mu nisem ravno razlagala, kaj imam v načrtu. Test sem delala, ko je še spal, in potem me je slišal, kako razlagam po telefonu prijateljici, ki je slučajno klicala ravno takrat, da sem noseča in se je drl iz postelje: KAJ, KAJ???

Tudi tretjič mu nisem povedala, da bom delala test in sem mu šele naknadno povedala, da je negativen. Ker M ni in ni bilo, sem naredila še par testov, ki so bili negativni. Jaz pa sem se počutila nosečo. O mojih občutkih sem povedala edino možu, ker mi je bilo trapasto, da so testi negativni, jaz pa prepričana, da sem noseča. Potem sem 46. dan vendarle naredila še en test, seveda mu spet nisem nič povedala o tem. Tokrat sta se pokazali dve črtici in rezultat sem Joeju povedala po telefonu, ker je bil ravno v hribih.

Glede na to, da je moj dragi glede testov prav zarukan in skoz pravi, da jih naj ne delamuser posted image , še ne vem, kaj bom naredila naslednjič (upam, da kmalu). Verjetno mu spet ne bom nič povedala in kar naredila test.

Sva se pa pogovarjala o tem, kaj naj naredim v primeru, da mi bo M zamujala. Glede na tiste kljub nosečnosti negativne teste in dva spontana splava je predlagal, da naj grem kar h giniču, pa da mi tam naredijo test in me pregledajo. Saj deloma ima prav, ampak je vseeno poseben občutek ob šestih zjutraj še napol v spanju ždeti in kopalnici in buljiti v tisto palčkouser posted image .

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 14:43:54   
Anonimen
On je vedel, da M še ni, bilo je tretji mesec, odkar sva začela delati na user posted image . Sicer je M imela še čas priti v kakšnih dveh, treh dneh, a sem vseeno navsezgodaj zjutraj naredila test, njemu nisem nič povedala. In potem sem nervozna čakala in čakala in se nisem upala obrniti in pogledati testa. No, ko sem videla krepko črtico, me je skoraj pobralo. Jokala sem od sreče, tresla sem se kot šiba na vodi, letala po kopalnici sem in tja in se nisem mogla umiriti.
Potem sem le prišla ven, on je ravno urejal neke položnice, vzela sem mu jih iz rok, se mu vsedla na noge in že po mojem izrazu je vedel, koliko je ura. S tresočo roko sem privlekla iz žepa pozitiven test in potem njegov izraz - v življenju ga ne bom pozabila, sreča in šok naenkrat. Potem pa neskončno objemanje. Res lepi spomini.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 15:00:27   
Dejča
Test sva naredila skupaj in bil je pozitiven, kar sva pričakovala, saj sem se čudno počutila in tudi menstruacije ni bilo. Dete je bilo spočeto na medenih tednih - brez potnega lista sva jo prešvercala s Kube. Bila sva presrečna in začudena, da je ratalo že prvič. Rezultat in najina srečna user posted image obraza sva pofotkala za spomin. Zdaj naju razveseljuje že tri mesece. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 15:11:56   
Katjusa
Midva sma seveda nosecnost tezko pricakovala (dve leti truda). Zadni ciklus sem jemala klomifen in po ultrazvoku je gin dejal da ni blo vredu torej je bla nosecnost v tistem ciklusu nekako neuresnicljiva:) pa vendar M ni in ni bilo. Moj mi je nonstop pravu da sem noseca da nej napravim test jst pa da nima smisla da ce je gin reku da ni blo vredu pol ne more bit. No pa me je eno jutro le preprical sla sem v kopalnico opravila svoje test nesla v dnevno ga polozila na mizo in sla v spalnico pol sem pa seveda dragega poslala gledat prej sem mu se razlozla kaksno more bit stanje ce je in ko je videl dve crtice je nekaj casa gledal vanju in ni vedu ka zdej a to je al niuser posted image Jst sem pa iz spalnice kricala ka zdej ka kaze prnes pokazat.... in potem seveda neskoncno veselje, objemi poljubcki v glavnem prelepo da bi se dalo z besedami opisat:) seveda sma se takoj poslikala:) V glavnem lepo in nepozabno:)

LP Katja

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 15:40:35   
Andy13
Na njegov rojstni dan mi je M zamujala 2 dni. Ob 5:50 sem naredila CB, ki mi je pokazal plusek in ko se je zbudil, sem mu dala darilo, na čestitko pa sem dodala...čestitam, očka boš! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 15:44:51   
AlinaPrapi
HVALA VSEM, da ste delile z nami spomine na te posebne trenutke, super ste! Imate prav, testa ne bom delala sama, saj si on prav tako močno kot jaz želi otročka in prav je, da sva skupaj in skupaj doživiva te občutke... Želela sem pripraviti nekaj posebnega, da nama res ostane v spominu, pri tem pa nisem pomislila na to, da je že rezultat sam (če je pozitiven) nekaj, česar ne bova nikoli pozabila, prav tako ne najinih občutkov. Hvala vam še enkrat, da ste mi pokazale, kaj je res pomembno - skupaj sva se odločila za ta korak, najina skupna želja je, da ustvariva novo življenje in prav je, da na rezultat počakava skupaj, pa najsi bo test pozitiven zdaj ali pa šele v prihodnje! Vsekakor vam sporočim, kako je šlo :). Lepo popoldne!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 16:57:11   
tinkatonka
Take teme imam pa zelo rada, ker se tega trenutka prav z nasmehom na ustih in solzico sreče v očeh spominjam....

Kupila sva test popoldne in jaz kar nisem mogla čakat do naslednjega jutra, da bi naredila test, pa me je mož prepričeval, da naj počakam a sem trmasto vztrajala pri svojem. No in vmes ko se je on tuširal jaz hop v kopalnico in sedim tam na WC-ju, test polulan na pralnem stroju, mož pa zraven pod tušem non stop (vsake 2 s) spraševal "a je že kaj". In ko jaz pogledam test, vsa zmedena "ja je" in nisem vedla al čem se smejat al jokat, od veselja seveda. No on se je pa pod tušem skor ubil od veselja, ker je malo manjkalo, da ni padel in si razbil bučo. No seveda sva se potem jaz oblečena on pa še ves namiljen objemala, lupčkala......

Ko bom za naslednje otročičke spet delala nosečniški test bo moj mož sigurno zraven.

LY honey!!!! user posted image

Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 17:17:29   
petarda
Tudi midva sva test delala skupaj. In da bo naš sonček tudi sam videl, kako sva se ga veselila sva vse posnela na kamero. In to prav lepo po kadrih. Najprej sva razložila kaj bova počela, potem sem šla jaz lulat, to seveda nisva posnela, potem pa sva snemala izmenično kako buljiva v tisto palčko. In čisto nič nama ni bilo jasno, ker sva zelo površno prebrala navodilo, potem sva še enkrat prebrala in ugotovila, kar sploh nisva mogla verjeti, da bova res starša....potem pa veselju ni bilo konca.... Res lep spominček.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako ste povedale?
4.10.2005 17:30:44   
Pajaca
Moj je pa obakrat vedel še preden mi je M izostala. Preprosto je rekel, da sem mu čudna, da kar nekaj spim, da še ene sprehajalne ne zmorem prehodit, da je to čudno in ker nisem bolana, sem ziher noseča. Test je bil pol bolj ali manj formalnost in sva ga delala skupaj, sam ker je prvič minilo že en teden od neM sva itak vedela kaj bo.

Pa ja itak vedno točno ve kdaj moram dobit M pa take stvari, tko da mu ne bi mogla ravno prikrit, da M še ni.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako ste povedale?
5.10.2005 9:42:21   
Eviii
midva z možem sva se sredi junija glih poročila. in meni je m malo zamujala, ene par dni, kar se mi ni še nikoli zgodilo. na user posted image  sva delala ene par mescev in vsakič je sledilo razočaranje, ko je prišla m. okoli poroke pa seveda neskončna gužva. letat naokoli, pa se pripravljat, pa žlahta... mi pa ni blo čudno za par dni zamude v tistem obdobju, ker nism niti pomislila na to in ker sm si rekla, da je to stres zaradi poroke. sm pa mela čez par dni pr urologu kontrolo (imam ledvične kamne) in ta me vedno pošlje v laboratorij. in me vpraša: "kdaj ste pa vi nazadnje imeli m?" in jst začudeno začnem računat in rečem 21. maja. hmmmmmmm, reče on. to je pa že več kot en mesec nazaj. ste morda noseči? in v tistem trenutku sm vedla, da je to to... potem sva z možem šla k njegovim na švedsko in tam spet nič z m. vsak dan nama je blo bolj jasno. jst vedno bolj utrujena in zaspana... ko sm pršla domov, sem takoj poklicala g. in sestra mi reče, nej najprej nardim test in pol pokličem. sm si mislila, ma kak test, ne boš ti meni tralala. jst vem in pika. ampak sm bla tiho in skočla v lekarno in seveda so ble črtice tko očitne, da sm najprej poklicala možeka, ki je ostal na švedskem in je začel skakat od veselja, nato sm se pa še naročila h g. in zdej sm srečka user posted image  in čakam na user posted image  konc februarja...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?