|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera elektronska cigareta?
6.12.2012 12:31:11   
neli365
Nekako bi rada nehala kadit in kot sem brala je mnogim uspelo z elektronsko cigareto, zanima pa me s katero, kajti na spletu je full tega in tudi cene so zelo različne? Ima kdo izkušnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katera elektronska cigareta?
14.12.2012 11:51:29   
tomvai
Upam da ti bo moj prispevek lahko malo pomagal, sicer sam tudi zastopam eno od ecigaretnih znamk na voljo v Sloveniji(v2cigs), vendar se bom potrudil napisati tale prispevek čimbolj nevtralno, hkrati pa ti bom prilimal tudi kar nekaj povezav drugih ponudnikov v sloveniji tako da se lahko sama nakoncu odločiš kaj je bolj primerno zate. Ker definitivno je dobrih ecigaretnih znamk pri nas kar nekaj. Nakoncu se pa kupec sam odloči :).

Glede na to da elektronsko cigareto kupuješ z namenom prenehanja kajenja, bi ti sam priporočal takšno blagovno znamko elektronskih cigaret, kjer se da kupiti tudi polnila, ki so že napolnjena. Takšna polnila so sicer dražja od stekleničk z etekočino(a vseeno cenejša od škatlice klasičnih cigaret), vendar pa ta metoda (pod pogojem da je atomizer(ta del spreminja tekočino v paro) vgrajen v polnila in ne baterijo(oz. da se priključi med baterijo in polnilo)) zahteva najmanj vzdrževanja, ker atomizer zamenjaš z vsakič ko zamenjaš polnilo.

Tekočina je cenejša vendar zahteva več vzdrževanja, sploh če pri polnjenju človek ni natančen. Tisti ki so pri tem opravilu “packi” imajo ponavadi z ecigaretami težave ker se jim zamažejo kontakti pri bateriji in polnilih. Predvsem je ta metoda za tiste ki res veliko kadijo ter ki hočejo še več prihraniti. Naj pa tukaj omenim tudi to da recimo pri nas omogočamo tudi nakup polnil na “veliko”(beri: več polnil kot kupiš boljša je cena), kar lahko tudi konkretno zmanjša razliko v ceni. Osebno uporabljam samo polnila, metoda s tekočino je imho umazana, zahteva veliko vzdrževanja, osebno pa mi ta tekčina tudi smrdi(seveda je to odvisno tudi od okusa tekočine) :). Nekateri (kot je npr. moja teta, ki pokadi tudi do 5 polnil na dan) pa prisegajo samo na to metodo.

Kot sem napisal na začetku tebi bi priporočal prednapolnjena polnila. Izbereš si nek okus. Teh imajo ponavadi vsi ponudniki več(mi jih imamo recimo 11), sam bi ti predlagal nek tobacni okus vsaj približno podoben tvoji znamki cigaret.
Za konec izbereš še primerno moč nikotina, ki jo nato postopoma znižuješ dokler nisi na breznikotinskih polnilih. Od tam naprej pa potem kadiš dokler čutiš potrebo po tem oz. imaš cigareto s sabo za tisite "nujne" primere ;). Tukaj ti bo vsak prodajalec znal svetovati. Pri nas lahko vsa polnila tudi brezplačno stestiraš in nato izbereš pravega, naprodaj pa imamo tudi vzorce okusov. Če veliko kadiš je fino imeti tudi dve bateriji tako da imaš vedno na voljo polno(pa tudi za življensko dobo baterije je boljše če jo polniš samo ko je čisto prazna).

Če te zanima kaj več o varnosti ecigaret ter glavni sestavini, ki se uporablja v večini tekočin ti priporočam branje teh dveh člankov. Oba imata navedene tudi vire, ki ponujajo še dodatne informacije.

http://ecigarete.si/propilen-glikol/
http://ecigarete.si/...cigarete-varne/

Zdej pa še obljubljene povezave do spletnih trgovin. Zate bi priporočal predvsem prve tri, ker ponujajo prednapolnjena polnila (če se boš odločila za polnjenje s tekočino pa je izbire še več):

http://www.v2cigarete.si
V našem podjetju zastopamo Ameriško blagovno znamko V2Cigs, ki je ena najbolj popularnih ecigaret v ameriki. Za zastopstvo te znamke smo se odločili predvsem iz štirih razlogov:
1. imajo svojo lastno proizvodnjo tako elektronskih komponent kot etekočine. Problem pri elektronskih cigaretah je kot si že sama ugotovila predvsem to da je ponudbe tukaj ogromno, nažalost pa gre v večini primerov zgolj za podjetja, ki cigarete kupujejo od kitajskih ponudnikov in gor tiskajo svoje logotipe. Te znamke imajo ponavadi ugodnejšo ceno, vendar kvaliteta elektronskih komponent ter tekočin lahko niha in je včasih lahko oporečna.
2. vsi njihovi nikotinski ter breznikotinski izdelki so označeni s kodo serije, tako da lahko kadilec preveri kvaliteto izdelka, ki ga kadi. Po mojih informacijah so v2cigs edino podjetje, ki nudi svojim strankam ta vpogled. Tudi na naši strani vam to omogočamo.
3. ponujajo tudi ugodnejšo ceno pri nakupu večje količine polnil, kar je dobro predvsem za redne kadilce
4. imajo zelo dobro uporabniško podporo, katero se trudimo zagotavljati tudi sami :)

Za to znamko lahko tudi iz prve roke garantiram da delajo res dobro paro ter da imajo super okuse.

http://www.smouchi.com - imajo podobno ponudbo kot mi, so pa tudi edina znamka pri nas smouchiji ta hip, ki sem jo osebno stestiral in lahko iz prve roke rečem da so bili tisti izdelki ter okusi katere sem probal dobri. So pa tudi eden izmed prvih ponudnikov ecigaret pri nas. Imajo pa svoj lasten brand, svojo tekočino so tudi testirali pred prvim uvozom, ne vem pa kako pogosto to izvajajo sicer. To informacijjo ti bodo znali podati sami :).
http://www.brumi.org - ponujajo apollo cigarete ameriške znamke, tekočina je baje delana v ameriki kar je dobro, so pa njihova polnila malenkost dražja kot pri nas & smoochiju. Nisem pa te znamke še preizkusil(bo pa verjetno prva na vrsti).

http://smokeless.si - ponujajo samo cigarete ki jih sam polniš z etekočino tako da bi te odsvetoval, poleg tega imajo atomizer ločen tako da moraš čistiti oz. vzdrževati še ta del. Imho imajo tudi kar drage začetne pakete, ne morem pa trditi kakšne kvalitete so ker jih sam nisem stestiral. Po forumih jih baje hvalijo.

Zelo veliko trgovin ponuja tudi ecigarete modela eGo-T proizvajalca Joyetech, te cigarete so zelo zmogljive, so pa po mojih informacijah samo za polnjenje z etekočino. Tukaj bodi predvsem pozorna na to da boš dobila originalno Joytech ecigareto. Pri ponaredkih kvaliteta niha.
http://www.idolsmoke.com/si/ - ponujajo egoT elektronske cigarete, polniš jih sama z etekočino.
http://www.ecig.si - še en ponudnik egoT, imajo na voljo veliko različnih okusov.
http://elektronske-cigarete.si - spet še en ponudnik egoT

Ponudnikov je še nekaj, vendar nekateri nimajo navedeni niti cen tako da sem jih izpustil. Če imaš še kakšna vprašanja sem ti seveda na voljo :).

Lp,
T.

< Sporočilo je popravil tomvai -- 14.12.2012 12:02:04 >

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katera elektronska cigareta?
3.2.2014 19:38:59   
django
tomvai je naštel skoraj vso ponudbo zastopano na slovenskem trgu.

Dodal bi le še http://www.greensmoke.si.
Pred nakup sem prebral kar nekaj recenzij in povsod spadajo med top izdelke. Uporabljam jih že nekaj mesecev in sem zelo zadovoljen.

Podjetje spada med globalne leaderje na tem področju in je po kvaliteti v vrhu, zato so izdelki mogoče tudi malce dražji. Vsekakor jih je pa vredno preveriti pred nakupom.

Za začetnike je primeren tale set: Starter kit

lp

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katera elektronska cigareta?
12.2.2014 15:19:01   
iwashere
Zdravo. Tudi jaz bi dodal še enega ponudnika. Elektronska cigareta SPACE X mi je nasploh všeč ker izgleda kot prava...

(odgovor članu django)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katera elektronska cigareta?
14.2.2014 13:47:05   
vaperu
Jaz pa uporabljam OVALE, đe preden so prišli v slovenijo. Enostavno so njihovi izdelki najboljši, kar lahko dobite na trgu. To vam lahko zagotovi tudi cca. 2 miljiona italjanov, kateri uporabljajo njihove izdelke.
Sam uporabljam njihov model elips, ki je elegantenega dizajna, majhen, lahek, a kljub temu izjemno zmogljiv. priporočam.

(odgovor članu iwashere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?