Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Drgač pa je moj plan naslednji:
ne vem zakaj, ko pa nič ne naredim, da bi blo kaj manj!
jih vedno najdem. Pa zagovor diplome, pa rd-ji, selitev, priprava 1001 stvari ... ampak skupaj nam bo uspelo??? Čeprav sem sedaj nepričakovno shujašala 2 kg ... ampak bi jih rada enih 20 tja do junija ... težka bo, ampak boma dala vse od sebe. Zima prihaja ... začnimo!!!!
!!!diete mi nekak ne gredo najbolje....
) in upam,da nam bo uspelo. Moj plan je zmanjsati sladkarije in kot je tinkatonka napisala zamenjati bele izdelke z bolj zdravimi. Telovadila bom po dvd-ju, ker fitnes ali aerobike trenutno odpadejo . Imam namen tudi cez vikend kdaj iti plavati in upam,da bojo rezultati kaj vidni.
) in potem v sluzbo.
. vaganje predlagam pa v petek pred vikendom. a vam odgovarja. začela oz. nadaljevala sem oz. bom z 72 kg, če bomo kšno bilanco po tednih vodile. lepo se imejte, fino migajte, pa bomo zmagaje
.
. Tehtanje bo ob ponedeljkih zjutraj na tešče. Tko, da se bomo mogle čez vikend mal nazaj držat. Predlagam, da vsaka napiše podatke kot so spodaj na moj ZS jaz pa bom vse skupaj dala na forum. Napišite stanje od 1.10. tko da bomo vse začele z nulo. Evo primer:
.